fbpx Skip to content

Jól látjátok feljebb, az iPad mini APR-ben sosem látott áron 84.900Ft-ért vásárolható meg a StarKing új MOM parki üzletében MA 14:00-kor. Tehát több mint 15.000Ft-ot tudtok spórolni március 22-én, amikor a StarKing Apple Premium Reseller megnyitja a nagyobb, szebb, jobb MOM parki üzletét.

MOM_szifon_850x315-1

Természetesen nem csak vásárolhatsz, de nyerhetsz is óránként 1db iPad minit! A megnyitó napján minden óra 15. percében kisorsolnak a vásárlók között egy iPad minit! Akár a legkisebb kiegészítő megvásárlásával is megnyerheted az 5 iPad egyikét. Hogy ne unatkozzunk, Felméri Péter fog minket szórakoztatni, illetve a MOM park területén további játékokkal is találkozhattok.

Aki teheti mindenképp nézzen körben és mi már most szóltunk, hogy az iPad mini fergeteges áron lesz, azonban csak a készlet erejéig, tehát mindenképp időben érkezz! 🙂

Bővebben: http://www.starking.hu/mom/

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. És minden Ipad Mini olcsóbb lesz ????

  2. és azok a qrvagagyi “viralvideók” ehhez kellettek? :S:D

  3. Most már mindegy. A múltkori Allee bolt megnyitónál nálam elásták magukat. Akkor is szinte minden akciós volt, előtte a telefonon le is foglaltam egy minit, a helyszínen is több eladóval csevegtem, viszont csak félórás sorbanállás után a pénztárnál fizetéskor osztották meg azt a kis mellékes infot, hogy az minikre nem vonatkozik a kedvezmény. Elég lehangoló volt, mit ne mondjak. Érdekes, valamivel korábban az XMS-nek megérte egy boltnyitó akció keretében olcsóbban adni.

  4. @ollo: A mini nem volt akciós akkor, úgy tudom ki is volt írva. Amúgy felesleges a boltot hibáztatni és itt szenvedni, amikor a telefonon az eladó volt a béna. Természetesen ez nem mentség csak nincs köze ennek a hirdetésnek, ahhoz a problémához.

  5. 100Ft-al drágább most ennél a Székesfehérvári Euronics-ban az iPad mini WiFi. Pénzkidobás, inkább egy 3G-s amiben rendes GPS is van és lehet vele navigálni.

    Bemész, megveszed és HAPPY, nem kell körmöt rágva sorbaállni…


Add a Comment