fbpx Skip to content

Lassan itt az ideje egy újabb Apple eseménynek. Elemzők szerint az elmúlt évek tapasztalatai alapján jövő hónapban, vagyis áprilisban várható az Apple iPades eseménye. Azt, hogy milyen fejlesztéseket kapunk, egyelőre csak találgatni lehet.

Korábban már találkoztunk egy új hátlappal, illetve lehetséges, hogy megkapjuk a Retina iPad minit is. Én az iPad 5 megjelenését tartom reálisnak, mivel csak apró frissítésen esett át októberben. Biztos, hogy jobb kamerát és processzort fog kapni, illetve a már fent említett új dizájnt. A Retina iPad minit pedig év végére saccolom, de persze bármi megtörténhet.

ipad59to5mac

Arra sem kell külön fogadást kötni, hogy idén az iPhone 5S is megjelenik majd. Szinte biztosra veszem azt is, hogy az iOS 7 rendszer a nyári WWDC alatt fogják bemutatni, tehát onnantól kezdve tölthetjük majd le a béta változatait, és hogy szeptemberben (itthon meg talán októberben) jelenik meg az iPhone 5S az iOS 7.0-val.

Ahogy azt már megszokhattuk, az iPhone 5S külső jegyekben aligha fog változni, biztos hogy jobb kamerarendszert kap és gyorsabb processzort. Szerintem megjelenik a 128GB-os változat is az iPad után.

Nektek mi a véleményetek, szerintetek is így fog alakulni az év az Apple részéről?

Olvasd el a hozzászólásokat is

16 Comments

  1. i5s nem érdekel i5 mellett, viszont egy iPad mini retina egyből érdekelne 🙂 meg valami nagy robbanást akarok az iOS7-től, mert a 6 kb ló***** esti fényben

  2. @Szeka
    Dettó!
    i5 elketyeg megint 2 évet,ahogy az i4-em is!
    De az ios7-nek robbannia kell!Óriásit!!!

  3. úgy látom megint jön a találgatások/rémisztgetések korszaka 🙁

  4. mint minden évben =)

  5. @xnotimeforlovex: miért kell robbania? mit hiányolsz a telefonból szoftverileg? én talán pár apróbb újítást, pl
    – háttérben futó programok egyszerre bezárása egy gombbal a multitasking menüben
    – egyes kapcsolókhoz gyors elérés, pl wifi, 3g, stb gombok a notification centerbe, vagy a MT menübe.
    – iGotYa szerű védelem
    de tényleg, mit vártok?? mi hiányzik az iOS-ből? mert nekem ezeken kívül más nem, de ezekre is lehetőség van JB-vel, összesen 2 tweak biztosítja ezt a 3 funkciót. igaz nem ingyen, de pl az iGotYa különösen megérte az árát.

  6. @Mateo87: a második tweak, ami a gyorsgombokat, és a háttérben futó programok egyszerre történő bezárását biztosítja, az az Auxo.

  7. sztem ne várjatok nagy robbanásokat, mert megint mindenki csalódni fog.
    amig nem találgatott mindenki mindenről régen, annyira jók voltak az apple keynote-ok. de manapság mindent lehet tudni előre, meg mindenki minden szart akar az uj szoftverbe/telefonba, és folyamatos csalódások vannak a keynote-ok utána.
    És ez sz@r.
    ugyhogymindenkibekaphatja aki hologrammos bullshitet, meg ujlenyomat szarságokat akar az uj iphone-ba.

  8. Aki unatkozik, szedjen hangyát. Csak azért ne legyen bazi nagy “robbanás” az iOS7, hogy egy órát ne unatkozzanak az emberek. Akkor standup comedy-t kell nézni, nem keynote-okat.
    Legyen stabil az új iOS, tudja, amit tudnia kell 2013-ban, de ha elkezdenek Samsung módra idióta és felesleges funkciókat hányni, akkor megette a fene az egészet. Fejlesszék ami van. Tudjon sokkal többet a Siri. De nem kell semmi kockaetetés. Én okostelefont akarok, nem geek funkciókat. Arra ott az Android.

  9. Mindenki csalódni fog, aki valami nagy durranást vár a következő években. Maximum finomhangolás lesz, (meg persze tvájszazamézing marketing), de már nem nagyon van hova rohanni. A Samsung is visszafogott, az S4-et inkább szoftveres erősítéssel várják, de az S3 nagyja is az volt már…
    Az iOS7-8-9 se lesz durranás, mint ahogy valószínűleg a készülékek sem. Nem is értem, minek és hova kéne durranni. Ezek jó eszközök, kényelmesen használhatók.

  10. @draft: Sajnos. 🙁 🙁

  11. @Before: Ott a pont. Maximálisan egyetértek veled.

  12. @Mateo87: Akkor ezek szerint ne fejlodjunk semmit igaz , maradjon igy minden 100 evig ???

  13. @hSn0wQ: Mer mer sajnos , legalabb tortenik vmi nem ? Ha mar nem lesz talalgatas akkor lesz baj , az mar azt fogja jelenteni hogy erdektelenek az emberek az alma irant …

  14. @Ragadoz0: Én totál érdektelen vagyok az alma iránt. Beleszarok milyen lesz az iPhone 5S, milyen lesz az iOS 7, az iPad 5 mer’ mindegyik egy nagy sz@r!!! Egy jb nélkül hasznavehetetlen fos. Undorító az Apple, az összes termékével együtt, a kezdetektől fogva egy parasztvakítás, undorító az üzletpolitikájuk, ma már a keynote-ok is szarok… És ezt úgy mondom, hogy én magam birtokában vagyok egy iPod Touch 4G-nek és egy iPhone 3G-nek. Tudod annak idején engem is meglehetett etetni és vettem egy touch 4g-t, sok restore-on és rendszer módosításon mentem keresztül, hogy ebből az iOS-nak hívott szarból os legyen. Az i3g-t meg tök ingyér hozzám vágta egy haverom, azzal a dumával, hogy androidra vált és ez a szar neki nem kell. És valszeg május körül lesz így egy i4-em is. De engem nem fog meg az, hogy szépen csillog-villog az alma logó. Úgyis darabokra szedem szét az összeset, engem a motor érdekel, nem a karosszéria, mer’ az úgy is műanyag. És mielött még bárki megkérdezné, hogy akkor mi a raáknak vagyok fent itt akkor elmondom, azér’, hogy a nálamnál okosabbak megmutassák, hogy piszkáljam meg a motort.

    Ezek a készülékek használhatóak, de kevesek ide. Én azt látom, hogy az apple megcsinálta az iPhone-t 2007-ben, azóta semmi komoly nem történt, najó az appstore az talán valami, de jóformán ezenkívül semmi, míg az Android például bizony fejlődött. Kis laggoló szarból egy mai telefon lett, és itt most nem feltétlenül a hardveres leírásra gondolok, hanem maga az os fejlődött, okosabb lett. Emiatt nem várok semmit az almától. Ők úgy is eladják az iphone-t jövőre is. Mer’ divattelefon. A divattal meg minden amcsit meglehet etetni….

    Hogy én meg mér’ gondolom, hogy sajnos, azé’ mer’ ezekből a f@szságokból lesznek majd megint vérre menő viták. Nem lehetne, hogy egyszerűen csak megjelenjen. Most megint itt lesznek a találgatások, ez a cikk is csak találgatás, hisz az apple nem mondott semmi biztosat és majd lesz egy külön cikk arról is, hogy az apple hivatalosan is megerősítette a megjelenéssel kapcsolatos dátumokat – hát csúszkálok a nedvemben bazzmeg. És ez így már 2 cikk. Már’ megint jön majd mindenki szidni a másik annyát.

    Nade ki nem szarja le a véleményünket, mindenki verje el a pénzét arra amire akarja. Nekem ez a véleményem az egészről. Lehet nekem jönni.

  15. hSn0w:Te egy vérbeli fasz vagy.Az Andorid megfelel a Linux rendszernek,ezzel kapcsolatban tudniillik,hogy nem a legsikeresebb oprendszer.A sok hülye azért vesz Androidos telefont,mert olcsó.Ha van Andoridos telefonod,akkor összehasonlítod egy Iphone-nal,és meglátod a különbséget.Nem is a dizájn számít,hanem a belső.A felsőkategóriás androidosban Cortex A8 van,míg az Iphone 5-ben A6 proci,ami sokkal jobb.Lehet kevesebb max,de sokkal erősebb a proci.Meg ha megnézed,hogy az Android hányszor fagy le:hát kb.egy csúcskategóriás telefon egyszer,de az olcsóbbak gyakrabbab,míg az Almás telefonok kb.egyszer se,kivéve ha 2-3 éves,de akkor is ritkán.Nekem is ITouch 4G-m van,és meg vagyok vele elégedve,nincs rajta jailbreak.Fizetős játék van rajta.Az Apple-ben a márkát is meg kell fizetni,elismerem,de azért kb.5 évig használható cuccot kapsz,míg az Android olcsó,és szar.

  16. @Milu79: nem lenne az Androiddal semmi baj, ha rendesen optimalizálnák az adott hardverre, és nem csak az erőforrás-éhségét csillapítanák sokmagos, magas órajelű processzorokkal vagy rengeteg RAM-mal. ezt az optimalizálást azonban a legtöbb gyártó nem teszi meg, hanem sokszor sajnos csak összetákol egy olyan verziót, ami elfut a hardveren. nagyjából ugyanaz a helyzet, mint a Windows esetén. mivel millióféle hardverre fel lehet tenni, így a Microsoft nem is igazán tudja optimalizálni a Windows-t úgy, hogy az minden elképzelhető konfiguráción zökkenőmentesen működjön. ennek eredménye az, hogy a sok olcsó PC esetén jellemzőek a mindenféle problémák, amit aztán arra lehet fogni, hogy a Windows a trágya. nagyjából ugyanez a helyzet az Androiddal is. ameddig a gyártók nem optimalizálják a rendszert megfelelően a mellé adott hardverhez, hanem csak hetente dobálják ki az újabbnál újabb tucattelefonokat, addig ez nem is fog érdemben javulni. a másik probléma, hogy ez a vadiúj vadnyugat: nyíltsága miatt nagyjából olyan arányú a kártevők száma, mint Windows esetén, ráadásul sokaknak van, így vonzó célpont.


Add a Comment