fbpx Skip to content

Az Apple korábban évenként frissítette az iPad termékvonalat, azonban mindenkit meglepve tavaly ősszel bemutatta az iPad 4-et, ami csak fél évvel követte elődjét. Ám a korábbi átütő sikert ez az eszköz nem tudta megismételni, mivel jelenleg az értékesítésben az iPad mini viszi a prímet.

Már pletykálnak a mini képernyőjének nagyfelbontásúvá alakításáról (retina display) és napvilágot látott egy kiszivárogtatott kép az állítólagos iPad 5 tokról is, ami ugyan nem maga a hátlap, de a tok formája mindig követi a készülék formáját és méreteit.

ipad5case

A kép alapján sejthető, hogy külsőre a minire fog hasonlítani. A tok azonban valamivel kisebbnek tűnik, mint elődje és a mikrofon is átkerül a készülék tetejéről a hátlap felső részére, középre. Már szinte kötelező minden újabb generációs készüléket vékonyítani, úgy néz ki, ennek az új iPad is meg fog felelni, vékonyabbnak tűnik, mint a 4-es verzió.

Persze az is könnyen lehet, hogy ez csak egy, a tokokat gyártó cég burkolt reklámja, hiszen a MiniSuit éppen ilyesmivel foglalkozik, és az állítólagos tok körüli hírverés jó kis látogatottságot hozhat nekik, így az érdeklődők akkor már biztosan körbenéznek az oldalukon, és talán vásárolnak is.

A tokkal kapcsolatos kételyek azért is tűnnek megalapozottabbnak, mert az állítólagos hátlap  szintén kiszivárgott, és az szélességében hozza a korábbi generációk esetén megszokottat, ugyanakkor stílusában viszont passzol az iPad mini teljesen sík hátlapjához és domborított oldalaihoz:

ipad59to5mac

Ha valóban ez lesz az új iPad hátlapja, akkor arra a fenti, keskenyebb tok nem fog rámenni.

Az új táblagép megjelenési időpontját illetően is csak találgatnak, és noha eddig általában tavasszal volt új iPad (kivétel az iPad 4 és a mini), most a bejelentést mégis a júniusi WWDC-hez kötnék, nyár végi vagy koraőszi megjelenéssel.

Ti mit gondoltok?

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. Azt gondoljuk, hogy jó ha az ipad mini-re fog hasonlítani mert az nagyon szépen sikerült. Legyen vékonyabb és könyebb…

  2. Én azt gondolom, hogy meg kellene inni egy jó sört. De gondolom ez senkit sem érdekel…

  3. @Taky1974
    Mi az hogy senkit!? Ezt a kishituseget! Egeszsegedre, es akkor nyitok en is egyet! 🙂

  4. @Puhi:
    Szia Szaktárs! We rule-nak meg vége!!! 🙂

  5. Egészségetekre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂

  6. @giannipc:
    Köszi, igyál Te is! 🙂
    Tényleg kellene egy szifon össz sörözést tartani! Azaz “Sört a szifonba” találkozót! 🙂

  7. Az iPad 4-nek mióta ilyen széles a töltöbemenet? Lighting csatlakozója van nemde..

  8. Vége a we rule-nak? Egy ideje nem néztem rá de anno költöttem egy valag pénzt.


Add a Comment