StarKing Lab: iKárd

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Délután futottam bele ebbe a YouTube videóba, amit az egyik magyar APR, a StarKing készített. A videóban egy speciális fóliát láthatunk, mely egy alkalmazás és a technika segítségével névjegykártyaként tud funkcionálni:

Az egész elképzelés elég futurisztikus, így természetesen rögtön megkérdeztük a StarKinget is, hogy ez hogyan lehetséges, azonban csak azt a választ kaptunk, hogy március 22-én mindent megtudunk majd, és hamarosan további videók is érkeznek. Egyelőre csak annyit árultak el, hogy a videó végén a már említett dátum és StarKing MOM parkban lévő üzlete kulcsfontosságú szerepet játszik majd.

_MOM6231

Pár óra alatt a videó rengeteg megosztást kapott facebookon. Többen úgy gondolják, hogy a dolog nem valós és csak egyfajta vírusvideó. Mi ebben nem akarunk állást foglalni, addig, ameddig nem láttuk, egyelőre “nem létezik” alapon vélekedünk róla, azonban nem szabad elfelejteni, hogy kis hazánkban bármi megtörténhet. :)

Szerinted valós terméket mutat be a videó?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Idén korábban jött.. :D Bár miértne, a jedi cucc, meg a szemmozgatás alapján scrollozó samsung után már bármi megtörténhet..

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!