fbpx Skip to content

Pár hete indult útjára a magyarországi “Szeretem az iPad-et, mert…” kampány. Erről biztos többen hallottatok már, azonban itt még nem írtunk róla.

 Screen Shot 2013-02-26 at 18.30.21

Tehát nem kell mást tenni, mint beugrani egy Apple boltba, vagy kölcsön kérni egy iPad-et és készíteni egy rövid 30 másodperces, vagy maximum 1,5 perces videót. A lényeg hogy mutasd meg valahogy, hogy miért és mennyire szereted az iPad-et. A legkönnyebben egyébként egy APR-ben tudjátok elkészíteni ezt a spotot, amihez igazából nem kell más, mint egy lány! 🙂

Találjatok ki valami egyszerű szöveget, mutassatok be 1-1 játékot, alkalmazást és mindezt vegyétek fel. Nem kell sok időt rászánni, de még nyerhettek is vele:

Screen Shot 2013-02-26 at 18.33.48

Bizony, nem semmi ez a lista! Tehát videóra fel, már nem sok időtök van, illetve küldjétek el őket e-mailben nekünk is a [email protected] címre, hogy a legjobbakat mi is megjutalmazhassuk! 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.

1 Comment

  1. Most kajak kiraktátk a Feb 28-as határidejű nyereményjátékot Feb 27.-én?:’DDDDD Priceless


Add a Comment