fbpx Skip to content

Még szerdán vált elérhetővé a fejlesztők számára az iOS 6.1.1 béta változata, mely egyelőre nem érinti a jailbreaket, azonban javítja a japánoknál a térkép egyes hibáit. Azt hiszem, eltarthat még egy ideig az Apple-nek, míg kiadja ezt a frissítést, de szinte biztosak lehetünk benne, hogy idővel befoltozzák azt a hibát, ami lehetővéteszi az iOS 6-os jailbreaket.

iOS6111beta

A jailbreakről itt írtunk bővebben: Megjelent az evasi0n – untethered jailbreak iOS 6-ra!

Pod2g közben megnézte a bétát, és tapasztalatai alapján magát a jailbreaket ez a verzió még nem akadályozza meg. Ettől függetlenül aki jailbreakel, az semmiképp se frissítsen, egyrészt azért, mert ez egy fejlesztőknek szánt béta verzió, másrészt pedig az evasi0n amúgy sem engedné azt jailbreakelni:

A másik érdekesség, hogy iH8sn0w szerint ez a verzió az eddigiektől eltérően nem tartalmaz lejárati időt. Az Apple vagy máshová tette azt a rendszerben, vagy egyszerűen kivette az iOS-ből, hogy a béta szoftverek lejárjanak:

SOS Durex segítség

Azt hiszem, nem kell ecsetelnem, hogy a Durex márka milyen terméket képvisel, azonban a cég egy érdekes új alkalmazást, és egyben szolgáltatást indított. Jelenleg csak Dubaiban lehet használni az alkalmazást, így jómagam nem próbáltam még ki, de mindenképp érdemes megnézni a reklámot. Ráadásul ha letöltjük és szavazunk, még akár hazánkba is eljuthat.

Ti el tudnátok képzelni hasonló szituációkat itthon is?

[appstore id=”580236407″ country=”HU” style=”custombox1″]

BowBlade, avagy legyél te is Zöld Íjász!

dsc_4888-100024019-large

A héten volt a Macworld expo, ami olyan, mint a CES, csak itt leginkább Apple termékek kiegészítőivel találkozhatunk. A BowBlade nevű fejlesztéssel akár mi is az új Arrow sorozat főhöse, vagyis a Zöld Íjász lehetünk. Egyébként a sorozat önmagában nem rossz, ajánlom, bár érdekes módon a párom mindig nagyobb érdeklődéssel várja az izmos felsőtestű Stephen Amell-t, mint a Big Bang Theory sztárjait. 🙂

Visszatérve a fejlesztésre, különböző nagyságú és erősségű “íjakat” vásárolhatunk, melyekbe dokkolható az iPhone vagy iPod eszközünk. Már elég sok játék támogatja egyébként ezt a fejlesztést, és a giroszkóp segítségével komoly csatákat vívhatunk a szobában, vagy akár barátainkkal a szabadban. Nézzétek meg a videót:

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. :DDDD pont tegnap mondta a barátnőm, hogy milyen jó lenne egy ilyen szolgáltatás, mert hasonló helyzetbe kerültünk, mint a videóban látottak.. 😀

  2. ez a durex reklám mindent üt! teccik!

  3. hát abból a nyilas videóból számomra semmi nem derült ki

  4. Jó estét mindenkinek!
    lenne egy kérdésem….
    A sn0wbreeze minden módja baseband frissítés nélküli IPSW-t csinál?

  5. @Jadeye

    Szerinted mikor fog befutni a 6.1.1? Remélem 1 héten belül nem.

  6. @dakota69: Tudtommal igen.


Add a Comment