Translucent Mod Kit: mutasd meg az iPhone 5-öd belsejét!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem egészen két éve írtunk már egy olyan folyamatról, amellyel valaki az iPhone 4 készülékek elő- és hátlapját átlátszóvá tette. Nos, úgy tűnik, az ilyesfajta “moddingokra” azóta is van igény, hiszen egy, a fenti átalakítással egyező funkciójú készlet került a piacra iPhone 5-höz.

im2

Az iPhone5Mod munkatársai egy érdekes, egyedi kiegészítővel rukkoltak elő az iPhone 5-tulajdonosok örömére. Ennek a kiegészítőnek a segítségével immár az iPhone 5 készülékeket is átalakíthatjuk úgy, hogy nem csak a hátlapjuk, de a SIM-kártya, a Lightning csatlakozó, valamint a némító- és a bekapcsológomb körüli rész is átlátszó (tulajdonképpen inkább csak áttetsző) lesz. Az előlap módosítását ez az eszköz nem teszi lehetővé.

A készlet jelenleg 7 színben rendelhető meg, és a gyártó állítása szerint karcolásálló és ujjlenyomat-taszító. Ahhoz képest, hogy az imént emlegetett iPhone 4-módosítással ellentétben nem üvegből, hanem csak olcsóbb plexiből van, talán kissé borsos az ára, majdnem negyven dollárt (körülbelül 8900 forintot) kérnek érte.

“Nyitási akció” gyanánt még egy speciális ajánlatban is részesülhetnek a leggyorsabb megrendelők: korlátozott ideig a negyven dollárért mind a hét színű leszerelhető alsó ás felső panelt megkapjuk a megrendelt készlet mellé. Ennek lejártával a hét teljes színváltozat együttes ára 169 dollár lesz.

Az áttetsző kiegészítőről álljon itt egy szemléltető videó:

Természetesen, mint mindig, a kiegészítő használata a garancia elvesztésével jár, hiszen ez nem egy Apple által végzett, hivatalos beavatkozás.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Az a baj ezzel, hogy fotózás részét teljesen megöli… éjjel felejsd el hogy vaku használatával bármit is csinálsz, mert átver a lencsébe a fény….

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!