fbpx Skip to content

Múlt héten már írtunk pár ajándékötletet, most azonban a férfiaknak adnánk pár tippet, milyen csajos cuccokat vásárolhatnak a gyengébbik nemnek. 🙂

Apple Retina kijelzős iPad 4 16GB Wi-Fi fehér

Rögtön kezdjük a top ajándékok egyikével, a retina iPaddel. Az iPad retina kijelzőjén minden megelevenedik. A szöveg éles. A színek élénkek. A fotók és a videók részletgazdagok. Hogy mi van emögött? 3,1 millió képpont. Ez minden idők legjobb, mobileszközhöz alkotott kijelzője. Az iPad új A6X chipje akár megduplázni is képes az előző generációs A5X chip sebességét és grafikus teljesítményét, miközben az akkumulátor üzemideje sem csökken. Így még a legkomolyabb alkalmazások is egyenletesebben, hihetetlen életszerűséggel működnek.

Screen Shot 2012-12-20 at 12.46.14

SGP iPhone 5 Leather Case Argos – fehér

Prémium kategóriás bőr tok iPhone 5 készülékekhez. Lehajtható előlappal teljes védelmet nyújt telefonod számára, megvédi a telefonodat a karcolásoktól, ütésektől és a portól. A mikroszálas belső segíti megóvni az iPhone fényes csillogását.

Screen Shot 2012-12-20 at 12.19.45

SGP iPhone 5 Neo Hybrid EX Snow – rózsaszín

Bumper védőkeret iPhone 5 telefonokhoz. Két részből áll: egyik egy szilikon keret, másik egy kemény műanyag – ami a szilikonra megy rá. A rugalmas szilikon túllóg a telefon üveg síkjánál, így tapadást biztosít egy csúszós felületen, továbbá ezáltal megóvja a karcolásoktól is. A csomag része egy Steinheil dupla (első+hátsó) kijelzővédő fólia is, mellyel együtt teljes körű védelmet tudsz nyújtani telefonod számára.

Screen Shot 2012-12-20 at 12.20.32

iPhone 4 / 4S kreatív tok – pink

Legyen valóban egyedi, stílusodnak megfelelő iPhone tokod! Saját magad hímezheted bele a tokba a kívánt mintát. Ha akarod, újrakezdheted, kifűzheted, új mintát hímezhetsz bele akárhányszor.

Screen Shot 2012-12-20 at 12.23.37

Logitech Wireless Speaker Adapter for Bluetooth

Alakíts kedvenc hangsugárzódat okostelefonja vagy táblagépe vezeték nélküli hangrendszerévé. Továbbítsd azonnal bármely Bluetooth-eszköz hangját. Élvezd a kiváló hangzást és a vezeték nélküli technológia szabadságát.

Screen Shot 2012-12-20 at 12.31.26

Ozaki iCoat Relief Tattoo – Skull

Ozaki iCoat Relief az iPad, MacBook Air és MacBook Pro divatos kiegészítője! Alumínium színű, domború matrica, csúszásgátló bevonattal, szív mintával. Használható minden iPadhez, MacBook Air 11/13 és MacBook Pro 13/15/17-hez.

Screen Shot 2012-12-20 at 12.32.54

Wahoo Futó csomag 1

A futó csomag mindent tartalmaz, amire minimálisan szükség lehet egy edzésterv teljesítéséhez. Wahoo Key, hogy a telefon (iPhone/iPod/iPad) fogadni tudja a Pulzusmérő pánt adatait, valamint egy karpántot, hogy kényelmes legyen a használata.

Screen Shot 2012-12-20 at 12.36.45

Természetesen nem csak ezek közül, hanem több 100 másik kiegészítő közül is választhattok karácsonyra a SzifonStore kínálatából. Nézzétek meg, hátha találtok valamit:

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. esetleg van valakinek tapasztalata a “Logitech Wireless Speaker Adapter”-ről? köszi

  2. a “Logitech Wireless Speaker Adapter for Bluetooth” megy Macbook-kal is?

  3. @pityu: Megy 🙂 @RKG: Sajnos nem kaptam tesztelésre 🙁

  4. @admin: király, köszi!

  5. Sziasztok én kb fél éve vettem és azóta is napi szinten haszálom sok-sok órát, és tökéletesen működik retina ipad3-on és mountain lion-on is akár másik helyiségből zárt ajtón keresztül is 🙂 nekem bejött szóval nyugodt szívvel ajánlom ja egyébként én egy logitech 2.1-es rendszeren használom Logitech z323-on

  6. Imree: ės a hangminősége milyen?


Add a Comment