fbpx Skip to content

Várható volt, hogy elkezdenek szállingózni az iPhone 5S prototípusairól a képek. Az már nyilvánvaló, hogy az Apple dolgozik az új készüléken, de hogy ez-e az a készülék, abban már senki sem biztos. A képen lehet egy iPhone 5 korábbi prototípusa is, de lehet egy iPhone 5S-é is.

Az is várható volt, hogy külsőre és méretre is megegyezik majd az új készülék az iPhone 5-tel, és csak belülről esik majd át pár apróbb változáson. Az iPhone 4 és 4S között is az antennahiba javításán kívül a 4S csak a belülről változott. Az új iPhone 5S-nél is azzal számolhatunk, hogy gyorsabb processzort, több memóriát és hosszabb akkumulátor időt kapunk majd. Bár manapság az Apple az iPhone akkumulátorokkal igen hadilábon áll. Míg az iPadek igen jól teljesítenek a masszív méretű akkumulátoraik miatt, addig az iPhone-ok közel sem.

A hátlapon egyébként jól látszik, az XX jelölés, mely csak a prototípusokra jellemző. Persze továbbra sem tudhatjuk, hogy ez még az iPhone 5 egy korai darabja, amit most valaki felfedezett, vagy ez már az új, az 5S készüléké. 🙂 Várható bejelentés egyébként valószínűleg a WWDC-n nyáron, megjelenés pedig utána, ősszel.

Ha már az iPhone 5-nél tartunk, szeptember óta most először került újra raktárkészletre. Az Apple honalapjáról és számos magyarországi T-Mobile üzletben már raktárról vásárolható meg a készülék. Reméljük, ez a készlet karácsonykor is kitart majd.

Egyébként a T-Mobile-nál most akciós is az iPhone 5: érdemes megkérdezni, ha lejárt a hűségnyilatkozatod és nem tervezel elmenni a cégtől, hogy az összegyűlt hűségpontok és más, kedvezményre jogosító feltételek mellett mennyiért tudsz 5-öst venni.

Illetve korábban már írtunk arról, hogy megjelentek a szolgáltatónál az LTE csomagok is: T-Mobile: itt vannak az Ikon LTE díjcsomagok!

Olvasd el a hozzászólásokat is

12 Comments

  1. Errol az akciozasrol hallott vki barmit is?!

  2. Nem rosszból srácok, de az XX GB felirat a kép iPhone 4 ként definiált részén található….

  3. Ezt nem hiszem el. Most jött ki az 5-ös és épp elég energiát pazarolt az emberiség az efféle értelmetlen spekulációkra és most megint kezdik?

    Nem egyszerűbb megvárni és megismerni?

  4. @b3nk3: nem XX GB, hanem ki van X-elve az összes adat, ha megnézed, modellszám, stb.

    @JeLo: az új készülék megjelenéséig folyamatosak lesznek az ilyen pletykák — amikből mi természetesen csak a fontosabbakat fogjuk kiemelni.

  5. A T-nél 20ert lehet jo konstrukcióval elhozni, meg 49ért. Én tmob ban dolgozom

  6. Várható frissítés: “több memória”
    Ezt ti sem gondolhattátok komoylan :’D

    @JeLo:
    Ha nem hiszed akkor kapcsold be a TV-t…. azok után semmi sem újdonság 😀

  7. @Norrbi: Megis mi a jo konstrukcio ? 20ért ha elhozom 20k a havidij -> 458.260 ft, valamint 49.000 ért hol van ? mert egyikbe se látom……. lte ikon 200 továbbra is a legjobb ajánlat

  8. @spk.code: de nem úgy kell nézni hogy 460e ft akkor a telefon… mert két évig nem kell fizetni a használati díjáért, és nagyon sok perc lebeszélhetőséget tartalmaz, illetve adatforgalmat. Aki kihasználja annak lehet megéri, mivel nekem is van sok ismerősöm akinek 15k–s számlái vannak, és mégse használja ki ezeket az akciós vételeket… 🙂 De nekem se érne annyit, mivel nem használnám ki… ezért is vettem függetlent.

  9. (A cikkeknél minden OFF-topic hozzászólást törlünk. Erre van a kereső a jobb felső sarokban, illetve a Gyakran Ismételt Kérdések cikk. Kérünk, használd a keresőt, vagy ha az nem ad eredményt, a linkelt cikknél tedd fel a kérdésed!)

  10. Hello!
    Valaki tud valamit arról , hogy arany vagy platinakártyára van-e kedvezmény?
    A választ előre is köszi!

  11. @Norrbi:
    Igen én is szemezgettem az Ikon Lte 400 csomaggal abban valóban 20e.
    Aztán 2 évig 2900Huf a havi törlesztés ami így baromi jól hangzik.
    Viszont én a Vodától mennék át számhordozással és így mint új előfizető még bekérnek min.40e mobilelőleget ami akár 100e is lehet!!!
    Mindjárt nem annyira rózsás a helyzet,úgyhogy ezt a verziót nem erőltetem…:(:(:(
    Persze vágom én miért kérnek be ennyi előleget,mert csomóan bementek megvették potom áron a szifont aztán még aznap eladták mocskos drágán majd jól nem fizették se a részletet se a havidíjat aki meg megvette annak meg jól letiltották!
    De a normális emberek meg szívnak miatta…

  12. @invezz: Az egy más kérdés, hogy a telefon szokásaidból adodóan mennyire hasznalod ki az adott csomagot, egy 2éves hűséget csak így lehet nézni mivel erre kötsz szerződést… a legtöbb embernek a 20k/hó havidíj nagyon sok… énis gondolkozok a függetlenen, csak az a bajom vele hogy részletre kéne 0% thm, és lehetőleg apple boltból. de hát utobbi csak édes álom 😀 (oké hogy van a média marktba 0% thm de kb 30-40% al drágább mint bárhol)


Add a Comment