fbpx Skip to content

Pár héttel ezelőtt megjelent a neten egy videó, melyben néhány WalMart dolgozó iPadeket dobál. Nem lehet mást mondani rájuk, mint barbárok. Azóta már nincs alkalmuk dobálózni, mert azonnali hatállyal elbocsátották őket. Megérdemelték.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=L_DLJK4o2YM]

Világszerte hiánycikk az iPad mini, tulajdonképpen csak netes rendeléssel lehet hozzájutni. Így tett a Reddit egyik olvasója is. Nem kevesebb, mint 5 hetet kellett várnia a készülékre, de végül megkapta a FedExtől. Amikor kibontotta a csomagolásból, elámult. Nem véletlenül.

Nem ilyen látványra számított. A gépet igen komoly erőbehatás érte, két oldalról is. Nehéz kitalálni, mi lehetett, de az biztos, hogy nem kímélték a tabletet.

Sajnálom az ürgét. Remélem, kicserélik neki egy ép készülékre ezt a több sebből vérző gépet.

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. @Fizikus: +előztél… :D:D:D

  2. Ace Ventura qqqqqqqrva jooooo 😀

  3. Na, persze amikor az Iphone 5 hiányzik a dobozból az fake-nek kiálltják ki 🙁
    De összetörve jöhet… LOL

    GÁZ 🙁

  4. Három idióta dagadt barom!
    Mit művelnek ezek???
    Inkább elhúzhatna futni a malacfiú,ahelyett hogy ipadeket dobálna!
    Előszőr azt hittem az első hülyegyerekre hogy Comex az.
    :DDDD

  5. Ismerős dolgozott élelmiszer részlegen ott a kelet-európai idénymunkások meg rendszeresen fosztogatták a dobozok tartalmát. Csokit, Chips-et, üdítőt meg egyéb nyalánkságot sápoltak le. Senki nem szólt nekik, hogy ne csinálják. Ez van. Nem hihetetlen ez sem.

  6. Egy db csoki 100 Ft. Egy csomag chips 200 Ft. Az érzés mikor kibontasz egy törött iPad-et felbecsülhetetlen. Viccet félretéve egy csomag csoki kifosztogatása meg egy 100-200ezer Ft-os gép szétbarmolása és lopkodása szerintem más tészta. Idénymunkástól meg mit várjon az ember? Jövőre már úgysem oda megy vissza dolgozni, jó, hogy rámol nincs következménye.

  7. Hiány van iPad miniből? Épp most vettem 1-et, Euronicsben készleten van 😀


Add a Comment