fbpx Skip to content

Jelöld be a naptáradban a november 23-i pénteket! Látogass el a stylebolt.hu-ra és válogass kedvedre a prémium kiegészítőkből 15% kedvezménnyel, vagy ha esetleg nagyobb kedvezményre vágysz, akkor látogass el személyesen a Stylebolt üzletébe (1094 Budapest, Páva utca 33.) és 25% kedvezménnyel ajándékoznak meg. Az akció csak holnapi napon, és csak a kiegészítőkre érvényes.

Rengeteg kiegészítő iPhone-ra: üvegfólia, buborékmentesen felrakható fóliák, prémium tokok és egyéb érdekességek!

5 termék a szifon.com és a stylebolt.hu közös ajánlásával!

A BodyGuardz kifejlesztett egy speciális 0,4 mm vastagságú, edzett üvegből készült, maszatolódásnak ellenálló bevonatú kijelzővédő üveget.

A The North Face E-tip ötujjas sztreccskesztyűjében minden gond nélkül használhatod az iPhone-od, iPod touchod, iPaded vagy bármely érintőképernyős kütyüdet.

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. nade miért stylebolt a nevük? köze van az istyle-hoz? vagy csak szeretnék? vagy ennyire fantáziátlan a tulaj? tök nem szimpatikus innentől az egész.

  2. @onderon: még ha dizájnban igyekezne hajazni az iStyle-ra, hogy szándékosan megtévesztő legyen, akkor azt mondom, értem, mire gondolsz. de így nem igazán. rengeteg más esetben használják a style szót.

    @dnp: javítva, köszi! 🙂

  3. Egy ilyen toll kell nekem 🙂 Bitang jokat rajzolgatnak vele.. sima tollal en is elrajzolgtatok masok szerint igen jol, kiprobalnam egyszer. Vastagot probaltam nemreg, de nem allt kezre, es hegye is kb ujjnyi vastag volt, semmivel nem jobb mint kezzel rajzolni.


Add a Comment