Frissült a Story iPad Magazin – itt az őszi lapszám

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hétvégére ajánljuk nektek a frissen megjelent Story iPad őszi számát. Az új számot csak frissítés után tudjátok letölteni, így érdemes előbb ezt megtenni.

Az interaktív címlapon Till Attila mocorog, a magazinba „belelapozva” pedig Soma intim tanácsaival találkozhatunk, Nagy Alexa megmutatja, hogy mit rejt a szekrénye, Fábián Anitától pedig megtudhatjuk, hogy nem ijed meg a kézimunkától, azaz szeret barkácsolni.

Pár screenshot ízelítőül:

 

 

Szerintünk ez a lapszám is jól sikerült, jó olvasgatást Nektek.

A Story magazin iPad alkalmazása ingyenesen tölthető le az App Store-ból, a lapszámokat pedig szintén ingyenesen érhetjük el a keretalkalmazásban.

  • Méret: 0 MB | Verzió:
  • Ár: | Értékelés:

Frissítés!

Többen jeleztétek, hogy nem jelent meg az őszi lapszám az alkalmazásban. Most kaptuk az információt a Sanomától, hogy javították azt a hibát, ami miatt ez előfordulhatott, és már hiba nélkül letölthető kell legyen az új szám.


  1. Többen jeleztétek, hogy nem jelent meg az őszi lapszám az alkalmazásban. Most kaptuk az információt a Sanomától, hogy javították azt a hibát, ami miatt ez előfordulhatott, és már hiba nélkül letölthető kell legyen az új szám.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!