fbpx Skip to content

A héten az Apple kirakta az iPhone 5 launch videót. Az iPad minihez képest több ezren álltak sorba szeptemberben. Itthon tegnap (boltonként) alig 20-30 ember vásárolhatott iPad minit, mivel alig érkezett a termékből. Egyébként mi is rendkívül élveztük Párizsban az eventet, melyről beszámoltunk már korábban, majd pedig teszteltük is az iPhone 5-öt: Magyarországon elsőként teszteltük az iPhone 5-öt!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=IDsUiW6OMDU]

Egyébként a videó alatt lévő zenét valamiért nekem tegnap a Soundhound nem találta meg, azonban megvásárolható az iTunes-ban:

Eközben egy iPad mini reklám is elkészült, Piano vagyis zongora névre hallgat. Nos, hát nem is tudom eldönteni, mit is akar reklámozni itt Apple.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=vM9U70HgLsQ&gl=US]

Egyébként vannak már olyanok is, akik megtalálták a legmegfelelőbb helyet az iPad mininek. Egy 2012-es Toyota Corollában tökéletes média center válhat belőle, sőt a gyerkőcök akár mesét is tudnak rajta nézni útközben.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=RCXJIjxvPNE]

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Én meg már hetek óta várom,hogy legyen a vodafone-nál iphone 5 feketében; majd én is adok az eladóknak pacsit meg örömtáncot járok ha valha megvehetem 🙂


Add a Comment