fbpx Skip to content

Steve Jobs az 1997-es visszatérése után nem volt elégedett a kereskedelmi partnerek teljesítményével, ezért úgy döntött, hogy saját kézbe veszi az Apple-termékek értékesítését, így 2001-ben megnyitotta az első Apple Store-t. Jó néhányan fanyalogva fogadták a döntést és gyors bukást jósoltak.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=OJtQeMHGrgc]

Nem jött be a vészmadarak előrejelzése, mert mára az Apple csaknem 400 boltot nyitott, amelyek forgalma folyamatosan nő. Legújabb bolt a minap nyílt Steve Jobs egykori lakóhelyén, Palo Altoban. A bolt nem ettől különleges, hanem hogy a megszokottnál is több üveget tartalmaz, még a tető is üveg. Csak maguk az üvegtáblák 3.15 millió dollárba kerültek, az üzlet pedig 1400 négyzetméter lett. A megnyitón részt vett Tim Cook vezérigazgató is.

Jöjjön néhány kép a boltról. Jól néz ki 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. jól félbevágták szegény logót… :S

  2. A második kép olyan (eltekintve a sok csili-vili üvegtől), mint a bivalybasznádi kultúrház szüreti bál előtt: hátul a színpad, behúzott függönnyel (a zenakar már biztos készülődik mögötte), elöl az önkéntes tűzoltóegylet tagjai rendezgetik az asztalokat.

  3. Ne vegyétek kötözködésnek, de nem értem a bejegyzés címét. Hol csupa üveg??
    Úgy látom, hogy a front rész és a tető üveg, aztán ennyi. Arányait tekintve nem igazán lehet erre azt mondani, hogy “csupa üveg”. Korábban több fotó is volt itt a szifonon Apple Reseller boltokról, és úgy emlékszem, voltak ennél sokkal inkább üvegből készített építmények. Mert az tény, hogy az Apple előszeretettel használja ezt az anyagot.


Add a Comment