fbpx Skip to content

Úgy néz ki, a 4G+LTE képes iPad mini november 23-án érkezik meg. Ha valaki az elmúlt pár órában megrendelte az Apple-nél, akkor a következő üzenet fogadja:

Eközben elfogytak az iPad minik előrendelésben. Alig 20 perc alatt az összeset elkapkodták, már csak 2-4 hetes határidővel szállít az Apple. Egyedül azoknak van mostantól esélye iPad minire, akik sorba állnak majd valamelyik APR előtt itthon, vagy külföldön.

Az iPad miniről ebben a cikkünkben írtunk bővebben: Megérkezett az iPad Mini és az új Retina iPad! Illetve hamarosan teszteljük majd a készüléket itt a Szifon.com-on!

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. 20 perc alatt elvittèk? Mennyit gyártottak le 4000 darabot? 😀 Apple kiadna egy fogkefèt az is elkapkodnák…

  2. AppleFan: négyszázat…:-)

  3. Én már 24-én megrendeltem a StarKing-nél a 32-es fehéret, elvileg 2-án már kapom, de mivel az munkaszüneti nap, az 5-e is jó lesz. 🙂

    Ti külföldön veszitek meg 2-án a tesztpéldányt?

  4. Egyébként az Apple magyar oldalán 26-án reggel 9-től lehetett előrendelni, és 9:07-kor már csak 2 hetes határidővel szállították. Nem tudom, hogy aki az elsők között rendelt, annak valóban november 2-át írtak-e, vagy mindenki alapból a 2 hetet látta… (???)

  5. Ha ezt elkapkodják akkor lehet itt kérem bármennyiért bármit. Sok marketinges meg veri a fejét a falba, hogy ugye megmondtam John, hogy 329 dollárért is viszik majd mint a cukrot, miért nem adtuk 350 dollárért?

  6. @BoRRoNeo: itt nem arról van szó, hogy az Apple-rajongóknak bármit el lehet admi bármilyen áron… Inkább az a helyzet, hogy aki iOS alapú telefont szeretne, annak nincs választása, iPhone-t kell vennie. Aki iOS alapú tabletet akar, annak ott az iPad – semmi más. Aki pedig kisebb méretű iOS alapú táblagépet szeretne, az csak iPad minit tud venni, punktum. Én ez utóbbi táborba tartozk… van egy androidos telefonom (S3), és mellé szeretnék egy iOS-t futtató, kicsi tabletet. Egyszerűen nincs egyéb választási lehetőségem: vagy iPad minit veszek, vagy semmit. Én is nagyon drágának tartom, ráadásul én nem is az alapgépet veszem, hanem a 32GB-os modellt (kevesebb memóriával semmit nem ér sajnos). Amíg másik cég nem gyárt iOS alapú cuccokat (tehát örökké), ki vagyunk szolgáltatva az Apple nyavalyás, kapzsi és abszolút felhasználóellenes üzletpolitikájának. A másik lehetőség, hogy Androidra is elkészítik az összes alkalmazást, és akkor nem kell az iOS-re fanyalodnunk…

  7. @Bencissimo: Ezzel szépen megerősítetted azt amit írtam. Ha nincs más választásod és “ki vagy szolgáltatva” akkor 120 ezerért is megvetted volna az iPad Minit és máris 20 ezer forinttal többet dugtál volna az Apple és a részvényesek zsebébe.
    Egyébként nagyjából egyetértek azzal amit írtál, csak szerintem van egy olyan opció is, hogy nem veszem meg ennyi pénzért, mert nem ér ennyit. És ha pár emberkénél még létezne ez az opció akkor talán az iPad Mini 2 nem kerülne 120 ezerbe, mert észrevennék, hogy bármit azért nem lehet.
    Én szerettem az Apple termékeit mert jó ár-érték arányt képviseltek. Azaz drágák voltak, de nagyon jók. Mára a termékeik már csak jók, az áruk viszont a baromi drága kategóriába esnek, nőtt az olló az ár és az érték között. Most az az időszak van, amikor a lendület viszi a céget és a termékeit, kell egy kis idő mire mindenki ráeszmél, hogy egy átverés áldozatai vagyunk. Komolyan, szerintem már versenyt csinálnak belőle, hogy lehet egyre kevesebbet adni egyre többért. Mintha direkt arra mennének, hogy meddig lehet elmenni. Ismerősömnek ruhaboltja volt a Váci utcában. Az egyik szállítmánnyal jött egy hálós ruha, olyan 5 eurós áron. Kérdezte mennyiért tegyük ki? Mondtam neki legyen 10 ezer, hadd röhögjünk. És tényleg, 2 nap alatt vitték el az összeset. Hogy idetűzzem azt a híres marketing tézis, hogy ha nem megy valamelyik termék, akkor duplázd meg az árát. Az Apple jelenleg itt tart azzal a helyzeti előnnyel, hogy ráadásul alapból is vitték a cuccaikat.

  8. @BoRRoNeo: sajnos én is egyet kell értsek veled, majdnem mindenben… régebben én is kedveltem az Apple-t, aztán egyre többet csalódtam bennük. Viszont ahhoz, hogy “zsarolni” tudjuk azzal, hogy nem vesszük meg a túlárazott termékeit, ahhoz nagyon sok embernek kéne lemondani ezekről a cuccokról. Én inkább anyázok egyet, szívom a fogam, de csak megveszem a drága minit 130-ért. :-/


Add a Comment