fbpx Skip to content

A múltkori Need For Speed után most a Gameloft is publikált egy videót az idén megjelenő Modern Combat legújabb epizódjáról, viszont nem a szokásos trailer formájában, ahol legtöbbször csak a később a játékban is szereplő demó videók láthatók, hanem a fejlesztők mutatják be, és immár menet közbeni betekintést is kapunk.

A “Developer Diary” első részét nézhetjük most meg, melyben a játék dizájnerei, grafikusai, és a programozók mesélik el az újításokat, újdonságokat. Így első ránézésre nagyon komolyan odatették magukat a srácok, engem legalábbis nagyon meggyőzött, egész valósághű és éles minden, még a háttérben lévő épületek, tárgyak is. És azért azt tegyük hozzá, hogy még mindig egy telefonos, iPades játékról van szó. Eszméletlen hova fejlődik a technológia…

(Azt hozzá kell tenni, hogy én személy szerint Modern Combat rajongó vagyok, így lehet, elfogult vagyok a játékkal szemben, de emlékszem, mennyi időt töltöttem anno a Modern Combat második részével és főleg online, multiplayerben a haverokkal: imádtam.) A “Zero Hour” megjelenési ideje egyelőre még rejtély, de remélem, minél hamarabb.

Arra vagyok még kíváncsi, hogy vajon a régebbi készülékekkel hogyan boldogul majd a játék. Emlékszem, hogy már a Modern Combat 3: Fallen Nation is akadozott azért az iPhone 4-en, nem volt annyira gördülékeny a játékmenet, mint egy 4S-en, még online se, ahol például 3-an voltunk egy pályán és ugye nem kellett a készüléknek a processzort és a GPU-t pörgetni. Ha ezt veszem alapul, akkor nem sok reményt fűzök ahhoz, hogy tökéletesen fusson az iPhone 4 készülékemen.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=s5o3LQreyXY]

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Oda fog csapni 🙂


Add a Comment