fbpx Skip to content

Mostmár tényleg nem kell sokat aludnunk, mert október vége felé végre megérkezik a Need For Speed sorozat legújabb része. Ennek ideje is volt, hiszen legutoljára bő egy éve, tavaly augusztusban jelent meg a Shift 2: Unleashed, amit már szinte mindenki végigjátszott és azóta várják a játékosok az új részt. A szemfüles követők, akik feliratkoztak a Need for Speed twitter vagy facebook csatornájára, már láthatták, hogy október 10-én közzétettek egy YouTube videó linket a hamarosan érkező Need For Speed: Most Wanted legújabb demó videójáról. A múltkor már írtunk egy részletes összefoglalót, melyben szó van többek között a Most Wanted játékstílusáról, az Electronic Arts piaci helyzetéről és egy gameplay videóról is, így aki még nem látta, az mindenképp nézze meg.

A trailer csupán 24 másodperces, de néha a videót megállítva megfigyelhetjük, hogy grafikailag mit is alkotott az Electronic Arts, vagyis inkább a Firemonkeys csapata, így a siker inkább őket illeti. Leszakadt lökhárító, szikrázó oldalpanel, betört üveg, karcos lámpabúra, tükröződés a fényezésről – ezek mind jelen lesznek majd a játékban, tehát valósághű megjelenítés terén egy pipa a fejlesztőknek. Verdák terén is bőven válogathatunk a kínálatból, mint például a Dodge Challenger SRT8 392, a Maserati GranTurismo MC Stradale vagy akár a Porsche 911 Carrera S és persze ezen felül rengeteg más járgány közül is.

Izgalmasnak ígérkezik a 2012-es év vége, hiszen el leszünk látva jobbnál-jobb játékokkal, és úgy látom, nem nagyon fogunk unatkozni a téli, hideg éjszakákon. Két hete jelent meg a Fifa 13, majd utána a Bad Piggies, hamarosan meg fog jelenni a Real Racing 3 is, illetve az Angry Birds Star Wars is érkezik novemberben.

Végezetül pedig az új NFS: Most Wanted promó videó:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=6IF_XEXyu9I]

Egy kis érdekesség még, akit érdekel: a “Bassnectar – Empathy” című szám megy a háttérben a videó alatt.

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/38405353″ iframe=”true”/]

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. És jön a Carmageddon is nemsokára…

  2. sima 4-en fog futni? 😀
    (nekem ios 6 óta csomó játék akad…:()

  3. @pityu: Reménykedjünk benne. 🙂

  4. @pityu: Nagyon remélem. Én mondjuk azt hittem, hogy a régi MW-t írják át..

  5. nagyon tré videó… csak úgy repkednek át a bumperek magán az autón 😀 sztem nagyon ratyi játék lesz… azért semelyik kocsis játéknak nincs még egy cseppnyi játékélménye egy konzolhoz képest sem iphone-on…


Add a Comment