fbpx Skip to content

Az Apple két évig megtartotta a 960*640-es iPhone-os képernyőméretet, azonban az új iPhone-nál nagyobb lett a képernyő, így változott a felbontás is 1136*640-re. A teljes felület kihasználása érdekében sorban jelennek meg olyan weboldalak, amelyekről ilyen felbontású háttérképeket lehet letölteni. Azon szerencsések, akik már rendelkeznek az Apple legújabb telefonjával vagy legújabb generációs iPod touch-csal, a következő oldalakról szedhetnek le képeket (katt az oldal nevére).

iPhone5wp.com

Kilenc kategóriában találhatóak háttérképeket, több mint 200 kép közül válogathatunk. Vannak állatok, Apple-logó Steve Jobs-szal, de gyönyörű Yellowstone parkbeli képeket is rakhatunk telefonunkra.

iLikeWallpaper.net

Az oldalnak van egy iPhone 5-ös szekciója, ahol több mint 340 kép közül válogathatunk. A kategóriák között is vannak állatok, Apple-logok, de van rajzfilm, autó, love, beauty szekció is.

iPhone5HDwallpapers.com

Az oldalon több mint 400 kép található. Itt legjobban az Apple-termékekből és ikonokból kirakott Steve Jobs arc tetszett.

Az oldalon vannak női és férfi celeb képek is. Ezeket házasok és kapcsolatban élők inkább hagyják ki… (Itt egy a szelídebbek közül való Scarlett Johannson kép)

Ez így oké, de hogyan lehet a telefonra varázsolni a képeket?

1. lépés: iPhone-on menjünk a kívánt weboldalra és válasszuk ki a képet.
2. lépés: Nyomjunk hossza a képre, erre feljön egy 5 opcióból álló választási lehetőség. Nyomjuk meg a Kép mentése gombot. Ezzel bekerül a Fotóink közé.

3. lépés: Fotók közül kikeresve a képet, nyomjuk meg a bal alsó sarokban található négyzetből kifelé mutató nyilat.
4. lépés: Válasszuk a Beállítás háttérként ikont.

5. lépés: Ezután mozgatni tudjuk a képet. Arra mindenképpen figyeljünk, hogyha zárolt képernyőre tesszük, akkor a kép alsó és felső része az óra és a feloldó csúszka miatt nem fog látszódni!

6. lépés: Válasszuk ki, hová akarjuk beállítani háttérképként.

És itt a kép:

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. Hogy-hogy Telenor HU, és nem pedig T-Mobile?

  2. @PepeSk8: 😀

  3. (A cikkeknél minden OFF-topic hozzászólást törlünk. Erre van a Gyakran Ismételt Kérdések cikk. Kérünk, ott tedd fel a kérdésed!)

  4. (A cikkeknél minden OFF-topic hozzászólást törlünk. Erre van a Gyakran Ismételt Kérdések cikk. Kérünk, ott tedd fel a kérdésed!)

  5. (A cikkeknél minden OFF-topic hozzászólást törlünk. Erre van a Gyakran Ismételt Kérdések cikk. Kérünk, ott tedd fel a kérdésed!)


Add a Comment