Megérkezett az iPhone 5 a Vodafone-hoz is

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma délután 3 órától a Vodafone-nál is elérhető az iPhone 5, aminek kapcsán ráadásul a szolgáltató bevezeti a korlátlan belföldi telefonálásra és üzenetküldésre alkalmas RED tarifacsomagokat is bárki számára. Fontos megjegyezni, hogy az új tarifára váltani készülékvásárlás nélkül is lehet, aminek köszönhetően 2000Ft-tal olcsóbb is a havidíj, mint ha készüléket is vásárolnánk. Emellett érdekesség még, hogy külön díj mellett a korlátlan hívás és üzenetküldés, valamint az internet is elérhető európai országokban roamingolva.

A 16GB-os készülék ára a havi 15.990Ft-os havidíjú RED Standard csomaggal 69.990, míg a 21.990Ft havidíjú RED Super csomaggal 39.990Ft két év hűséggel.

Alább a teljes sajtóközlemény:

Egy kutatás szerint a felhasználók 51%-a úgy gondolja, életük fontos része, hogy olyan szolgáltatásokat és termékeket használjanak, amelyek könnyebbé teszik mindennapjaikat. A kiváló hálózatnak tehát olyan tarifával kell párosulnia, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók kiaknázzák készülékük minden képességét, amely átlátható és egyszerű, amely minden korábbinál egyszerűbben memorizálható, amelyben nincsenek sávosan változó percdíjak, hálózatonként eltérő árú sms-ek, túlforgalmazási díj, kapcsolási díj vagy tízperces hívásegységek. Ezt a tarifacsaládot alkotta most meg a Vodafone.

A Vodafone RED szolgáltatáscsomag gyakorlatilag végtelen, korlátlan mennyiségű beszélgetést és sms-ezést nyújt bármely hálózatba, bármely időszakban, rengeteg internetezést az ország legnagyobb lefedettségű mobiladat-hálózatán, gondtalan külföldi internethasználatot, kedvezményes készülékárakat, és mindezek fölött pedig kiemelt szolgáltatásokat. Minden RED-ügyfél megkülönböztetett figyelemben és kiszolgálásban részesül. Telefonjaikat a márkaüzletekben dolgozó Vodafone-szakértők díjmentesen állítják be, átmentik az előző készüléken tárolt adatokat és egyéb tartalmakat, valamint a későbbiekben is bármikor állnak az ügyfelek rendelkezésére, ha bármilyen segítségre szorulnának mobiljukkal kapcsolatban, legyen szó alkalmazások telepítéséről vagy egyéb problémáról. Emellett soronkívüli kiszolgálásra számíthatnak nemcsak a márkaboltokban, hanem a telefonos ügyfélszolgálaton is, így még az eddigieknél is rövidebb ideig kell várakozniuk.

A Vodafone RED Standard tarifa a korlátlan beszélgetésen és sms-ezésen túl 2GB mobilinternetet, alap készülékbiztosítást és állandó segítségnyújtási szolgáltatásokat tartalmaz két éves hűségnyilatkozat esetén 15.990 forint havidíjért. A szolgáltatás készülékvásárlás nélkül, csupán SIM-kártyával is igénybe vehető, ebben az esetben havidíja 13.990 forint.

A fentieken túl a két éves hűségnyilatkozat esetén 21.990 forint havidíjért elérhető Vodafone Red Super 4 GB mobilinternetet, egy ráadás, 500 MB mobiladatot magában foglaló SIM-kártyát, prémium készülékbiztosítást és RED Roaming Hetijegyet tartalmaz. A második SIM-kártya kiválóan alkalmazható például egy táblagépben, a prémium készülékbiztosítás lopás esetén is megtéríti az eltűnt telefon árát, a RED Roaming Hetijegy pedig napi 50 MB mobilinternet mellett az EU országaiból, Horvátországból és Törökországból kínál korlátlan és ingyenes hívásindítást és -fogadást hazánkba.

Ezek a csomagok a legjobb választást jelentik azon felhasználóknak, akik maximálisan ki akarják használni okostelefonjukat – gyakorlatilag korlátlan lehetőséget nyújtanak számukra, ideális társai az okostelefonos generáció tagjainak.

„A Vodafone Magyarország működésének három legfontosabb pillére a kiemelkedő lefedettségű és minőségű hálózat, a kiváló szolgáltatások és a nagyszerű ár/érték arány. A forradalmian új Vodafone RED Super és Vodafone RED Standard szolgáltatáscsomagok bevezetésével a harmadik pillért építjük még erősebbre, amely a szintén ma bevezetett iPhone 5-tel párosulva minden bizonnyal számos előfizetőt fog elcsábítani, legyenek bármely mobilszolgáltató ügyfelei” – mondta Diego Massidda, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

További információ a Vodafone RED Super és Vodafone RED Standard tarifákról a www.vodafone.hu/red oldalon érhető el.

Ti mit gondoltok? Hogy tetszenek az új csomagok?

Ezek még érdekelhetnek:


 1. sztem meg szarok..illetve nem nekem van kitalálva.. miért nem lehet havi 7 ezret fizetve 1 giga netem és hozhatom el 110-140 körül a telót, ahogy az elmúlt 2 évben lehetett…

 2. @zozz92: Ezen kérdéssel fordulj a Vodafone -hoz.

  Amúgy végre komolyabban gondolja a Vodafone ezt az iPhone dolgot. Már csak a Telenor csomagjaira és áraira leszek kíváncsi.

 3. @cimbi: Szerintem iPhone -nál nincs értelme sima csomagot választani. Teljesen jók az ikon díjcsomagok, pont az iPhone -hoz lettek kitalálva. ikon200 -al simán el van az ember még ha sokat netezik akkor is.

 4. Én egyet nem értek. Megrendeltem az Apple Online Store-ból a készüléket, ugye 3-4 hét a kiszállítási idő. Rendeltem tokot is már hozzá. Egy gond van: az új NANO SIM kártyát sehol sem tudom beszerezni. A Telenornál azt sem tudják, eszik-e vagy isszák, a T-Mobile-nál meg nem adnak senkinek, csak annak, aki ott vesz készüléket. Röhej, nekem kell könyörögnöm, hogy pénzt adjak nekik. A Vodafone-nál szintén nem lehet csak úgy NANO SIM-et venni. Felhívtam az Apple-t és elmondtam nekik, mi van. Kérdeztem, mit csináljak, vágjam ki a kártyát? Azt mondják, azt ne tegyem, főleg ne a MICRO SIM-mel, mert ha megsérül a csip, annyi a kártyának. Ez Magyarország, 2012-ben. Angliában élő ismerősök megrendelték az Apple-től a telefont szintén függetlenül, nekik semmi gonduk nem volt a SIM kártyákkal (O2).

 5. Örülök hogy a simkártya a legnagyobb problémád…. Azt bezzeg senki nem veszi észre mekkora rohadt nagy kartel megy ebbe a szemetláda országba :S

 6. @Browning: Nyugodtan vágd ki a kártyát, de olvass el egy leírást hozzá, mert néhány tized millimétert érdemecs lecsiszolni is belőle egy smirglivel. A vágásnál viszont nem szabad hibázni, mert ha mellé vágsz, akkor a csip érintkező felületei nem esnek egybe az olvasó fejekkel és nem fog működni. Amúgy ha magából az aranyozott részből le is vágsz egy vékony darabot, ha a méret és a pozíció különben stimmel, akkor semmi baja nem lesz a chipnek. Az aranyozott felület, amit látsz, azok csak az érintkezők. A chip maga a kártya közepén van és sokkal kisebb. Ha tutira akarsz menni vagy másnak is meg akarod csinálni, akkor a noosyapple . com címről rendelhetsz olyan kinyomót viszonylag olcsón, amivel normál vagy micro simből is tudsz nanot kivágni. Ez olyan, mint egy gyorstűző, beleteszed, megnyomod és kiesik az alján. Adaptert is tudsz hozzá venni, ami vissza alakítja bármelyiket bármelyikre, így minden telefonban használható marad. A noosy-tól nem biztos, hogy direktbe tudsz vásárolni itthonról, de a termékeit árulja az amazon is, onnan viszont simán… én anno onnan rendeltem a sima micro sim kivágójukat, amikor megjelent az iPhone 4.

 7. Végre elfogadható árú korlátlan csomagok. 1500-zal drágább, mint a MediaMania L, viszont korlátlan beszélgetés és SMS, valamint kétszer annyi (2Gb) internet. Hogy a biztosításról ne is beszéljek. A napi ezres korlátlan roaming külön felüdülés. 7 ezerből nyaralás alatt annyit telefonálsz amennyit akarsz. Jó lenne ha a többi szolgáltató is észbe kapna, mert a T-mobile csak emel, csak emel, 20%-kal fizetek többet ugyanazért, mint 2 éve.

 8. @Browning: Hat meg mennyivel olcsobb kinn … IPhone 5 16gb / korlatlan perc es sms , 1gb net , 2 evre / 300 fontal olcsobb mint magyarisztanban , es nincs pocsoles nano simmel es egyeb baromsagok , kifizeted megkapod hasznalod ennyi

 9. A web-es rendelésnél bankártyával kell kifizetni a megrendelést. Ez azért érdekes, mert a 4S készülékért 80.000Ft előleg befizetést kértek, így tudtam elhozni 130.000Ft Körül. Most mikor szólnak hogy (Hééé, be kéénee, még fiiizetniii legalább 60-80-ezreeet), miután már elutaldad a bankkártyáról, a 40-50.000Ft-ot, és nem tudsz elállni a szerződéstől, vagy talán visszautalják a befizetést?. Ez lesz még felháborodás alapja, szerintem…

 10. üdv mindenkinek!sorry hogy ide irok,de gondoltam itt kapok gyors választ!iphone 4s 5.1.1 szeretnék függetleniteni.olvastam erröl a sam progiról,de vszinü nekem már az nem menne,van esetleg vmi más megoldás?gyorsba kellene 🙂 elöre is köszönöm…szép estét 🙂

 11. @retro29: Ha nem hivatalos úton akarod függetleníteni akkor ott a Gevey Ultra S SIM.Amit erről tudni kell azt itt leírja a szifon:

  szifon.com/2011/03/22/iphone-3g3gs4-fuggetlenites-nck-vagy-gevey-sim/

  (Nyílván mivel “régi” cikk ezért már azóta sok minden változott,de alapjában a Gevey a mai napig így működik.)

  A további tudni valókért meg nézz körül ezen az oldalon:

  applenberry.com/

  (Ha mégse lenne kompatibilis a Gevey a 4S 5.1.1-ével akkor bocs.De mindenképp nézz körül az apple n berry-n mert ott biztosan írják valahol.)

  A másik lehetőség a gyári függetlenítés.Erről kérdezd meg a szolgáltatót.

 12. @ivanv: Ezt én is nagyon remélem. Legnagyobb szolgáltatóként nyilvánvaló volt, hogy nem ők hozzák be Mo-ra a korlátlan díjcsomagot, egyszerűen nem volt érdekük. De most rá vannak kényszerítve, és meg is tehetik. A Médiamánia díjcsomagok megszüntetése is erre utal. De persze majd meglátjuk!

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!