fbpx Skip to content

Ma délután 3 órától a Vodafone-nál is elérhető az iPhone 5, aminek kapcsán ráadásul a szolgáltató bevezeti a korlátlan belföldi telefonálásra és üzenetküldésre alkalmas RED tarifacsomagokat is bárki számára. Fontos megjegyezni, hogy az új tarifára váltani készülékvásárlás nélkül is lehet, aminek köszönhetően 2000Ft-tal olcsóbb is a havidíj, mint ha készüléket is vásárolnánk. Emellett érdekesség még, hogy külön díj mellett a korlátlan hívás és üzenetküldés, valamint az internet is elérhető európai országokban roamingolva.

A 16GB-os készülék ára a havi 15.990Ft-os havidíjú RED Standard csomaggal 69.990, míg a 21.990Ft havidíjú RED Super csomaggal 39.990Ft két év hűséggel.

Alább a teljes sajtóközlemény:

Egy kutatás szerint a felhasználók 51%-a úgy gondolja, életük fontos része, hogy olyan szolgáltatásokat és termékeket használjanak, amelyek könnyebbé teszik mindennapjaikat. A kiváló hálózatnak tehát olyan tarifával kell párosulnia, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók kiaknázzák készülékük minden képességét, amely átlátható és egyszerű, amely minden korábbinál egyszerűbben memorizálható, amelyben nincsenek sávosan változó percdíjak, hálózatonként eltérő árú sms-ek, túlforgalmazási díj, kapcsolási díj vagy tízperces hívásegységek. Ezt a tarifacsaládot alkotta most meg a Vodafone.

A Vodafone RED szolgáltatáscsomag gyakorlatilag végtelen, korlátlan mennyiségű beszélgetést és sms-ezést nyújt bármely hálózatba, bármely időszakban, rengeteg internetezést az ország legnagyobb lefedettségű mobiladat-hálózatán, gondtalan külföldi internethasználatot, kedvezményes készülékárakat, és mindezek fölött pedig kiemelt szolgáltatásokat. Minden RED-ügyfél megkülönböztetett figyelemben és kiszolgálásban részesül. Telefonjaikat a márkaüzletekben dolgozó Vodafone-szakértők díjmentesen állítják be, átmentik az előző készüléken tárolt adatokat és egyéb tartalmakat, valamint a későbbiekben is bármikor állnak az ügyfelek rendelkezésére, ha bármilyen segítségre szorulnának mobiljukkal kapcsolatban, legyen szó alkalmazások telepítéséről vagy egyéb problémáról. Emellett soronkívüli kiszolgálásra számíthatnak nemcsak a márkaboltokban, hanem a telefonos ügyfélszolgálaton is, így még az eddigieknél is rövidebb ideig kell várakozniuk.

A Vodafone RED Standard tarifa a korlátlan beszélgetésen és sms-ezésen túl 2GB mobilinternetet, alap készülékbiztosítást és állandó segítségnyújtási szolgáltatásokat tartalmaz két éves hűségnyilatkozat esetén 15.990 forint havidíjért. A szolgáltatás készülékvásárlás nélkül, csupán SIM-kártyával is igénybe vehető, ebben az esetben havidíja 13.990 forint.

A fentieken túl a két éves hűségnyilatkozat esetén 21.990 forint havidíjért elérhető Vodafone Red Super 4 GB mobilinternetet, egy ráadás, 500 MB mobiladatot magában foglaló SIM-kártyát, prémium készülékbiztosítást és RED Roaming Hetijegyet tartalmaz. A második SIM-kártya kiválóan alkalmazható például egy táblagépben, a prémium készülékbiztosítás lopás esetén is megtéríti az eltűnt telefon árát, a RED Roaming Hetijegy pedig napi 50 MB mobilinternet mellett az EU országaiból, Horvátországból és Törökországból kínál korlátlan és ingyenes hívásindítást és -fogadást hazánkba.

Ezek a csomagok a legjobb választást jelentik azon felhasználóknak, akik maximálisan ki akarják használni okostelefonjukat – gyakorlatilag korlátlan lehetőséget nyújtanak számukra, ideális társai az okostelefonos generáció tagjainak.

„A Vodafone Magyarország működésének három legfontosabb pillére a kiemelkedő lefedettségű és minőségű hálózat, a kiváló szolgáltatások és a nagyszerű ár/érték arány. A forradalmian új Vodafone RED Super és Vodafone RED Standard szolgáltatáscsomagok bevezetésével a harmadik pillért építjük még erősebbre, amely a szintén ma bevezetett iPhone 5-tel párosulva minden bizonnyal számos előfizetőt fog elcsábítani, legyenek bármely mobilszolgáltató ügyfelei” – mondta Diego Massidda, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

További információ a Vodafone RED Super és Vodafone RED Standard tarifákról a www.vodafone.hu/red oldalon érhető el.

Ti mit gondoltok? Hogy tetszenek az új csomagok?

Olvasd el a hozzászólásokat is

34 Comments

  1. Ezek a csomagok nagyon jók.
    Meg fogják szorongatni a másik két szolgáltatót.

  2. sztem meg szarok..illetve nem nekem van kitalálva.. miért nem lehet havi 7 ezret fizetve 1 giga netem és hozhatom el 110-140 körül a telót, ahogy az elmúlt 2 évben lehetett…

  3. Jadeye a cikk végén a vodafone link nem tökéletes 😉 A red és a redeem nem ugyanaz 8-D

  4. Hoppla a vodafone oldala is megadta magát 🙂

  5. Ez nagyon gáz. Sima csomagokban nem is lesz elérhető az Iphone 5 ???!!!
    A T-mobile megint tarolni fog úgy érzem…

  6. @zozz92: Ezen kérdéssel fordulj a Vodafone -hoz.

    Amúgy végre komolyabban gondolja a Vodafone ezt az iPhone dolgot. Már csak a Telenor csomagjaira és áraira leszek kíváncsi.

  7. @cimbi: Szerintem iPhone -nál nincs értelme sima csomagot választani. Teljesen jók az ikon díjcsomagok, pont az iPhone -hoz lettek kitalálva. ikon200 -al simán el van az ember még ha sokat netezik akkor is.

  8. @infty: A sima csomagon a mátrix 4-5-öt értem. Az hasonló mint az IKON a T-mobilenál.Ez egy nagy öngól lesz ha nem lesz más csomagban is…

  9. Nah…műxik a honlapjuk. Lehet kapni más csomagban is, de 10 ropival drágábban mint a T-nél.

  10. én inkább a készletinfóra vagyok kíváncsi, mert tökjó h a T-nél péntek óta lehet kapni, csak épp mégsem, mert nincs készlet :/

  11. Én egyet nem értek. Megrendeltem az Apple Online Store-ból a készüléket, ugye 3-4 hét a kiszállítási idő. Rendeltem tokot is már hozzá. Egy gond van: az új NANO SIM kártyát sehol sem tudom beszerezni. A Telenornál azt sem tudják, eszik-e vagy isszák, a T-Mobile-nál meg nem adnak senkinek, csak annak, aki ott vesz készüléket. Röhej, nekem kell könyörögnöm, hogy pénzt adjak nekik. A Vodafone-nál szintén nem lehet csak úgy NANO SIM-et venni. Felhívtam az Apple-t és elmondtam nekik, mi van. Kérdeztem, mit csináljak, vágjam ki a kártyát? Azt mondják, azt ne tegyem, főleg ne a MICRO SIM-mel, mert ha megsérül a csip, annyi a kártyának. Ez Magyarország, 2012-ben. Angliában élő ismerősök megrendelték az Apple-től a telefont szintén függetlenül, nekik semmi gonduk nem volt a SIM kártyákkal (O2).

  12. Örülök hogy a simkártya a legnagyobb problémád…. Azt bezzeg senki nem veszi észre mekkora rohadt nagy kartel megy ebbe a szemetláda országba :S

  13. @Browning: Nyugodtan vágd ki a kártyát, de olvass el egy leírást hozzá, mert néhány tized millimétert érdemecs lecsiszolni is belőle egy smirglivel. A vágásnál viszont nem szabad hibázni, mert ha mellé vágsz, akkor a csip érintkező felületei nem esnek egybe az olvasó fejekkel és nem fog működni. Amúgy ha magából az aranyozott részből le is vágsz egy vékony darabot, ha a méret és a pozíció különben stimmel, akkor semmi baja nem lesz a chipnek. Az aranyozott felület, amit látsz, azok csak az érintkezők. A chip maga a kártya közepén van és sokkal kisebb. Ha tutira akarsz menni vagy másnak is meg akarod csinálni, akkor a noosyapple . com címről rendelhetsz olyan kinyomót viszonylag olcsón, amivel normál vagy micro simből is tudsz nanot kivágni. Ez olyan, mint egy gyorstűző, beleteszed, megnyomod és kiesik az alján. Adaptert is tudsz hozzá venni, ami vissza alakítja bármelyiket bármelyikre, így minden telefonban használható marad. A noosy-tól nem biztos, hogy direktbe tudsz vásárolni itthonról, de a termékeit árulja az amazon is, onnan viszont simán… én anno onnan rendeltem a sima micro sim kivágójukat, amikor megjelent az iPhone 4.

  14. @zozz92:
    én is ezt hiányolom.egy 8-10e előfizu 1-2gb nettel és egy 70-80e ár mellé.rohadt kapzsi szolgáltatók…

  15. Végre elfogadható árú korlátlan csomagok. 1500-zal drágább, mint a MediaMania L, viszont korlátlan beszélgetés és SMS, valamint kétszer annyi (2Gb) internet. Hogy a biztosításról ne is beszéljek. A napi ezres korlátlan roaming külön felüdülés. 7 ezerből nyaralás alatt annyit telefonálsz amennyit akarsz. Jó lenne ha a többi szolgáltató is észbe kapna, mert a T-mobile csak emel, csak emel, 20%-kal fizetek többet ugyanazért, mint 2 éve.

  16. @Browning: Hat meg mennyivel olcsobb kinn … IPhone 5 16gb / korlatlan perc es sms , 1gb net , 2 evre / 300 fontal olcsobb mint magyarisztanban , es nincs pocsoles nano simmel es egyeb baromsagok , kifizeted megkapod hasznalod ennyi

  17. Vodafone üzleti fix 8200-as tarifacsomagnál az iphone5 32gb 206000!!!!!!
    Mi van?????? El vannak ezek szédülve!!!

  18. Kár hogy az ingyenes roaming csak évente egy hét.
    Ha nem így lenne elgondolkoznék rajta..

  19. A web-es rendelésnél bankártyával kell kifizetni a megrendelést. Ez azért érdekes, mert a 4S készülékért 80.000Ft előleg befizetést kértek, így tudtam elhozni 130.000Ft Körül. Most mikor szólnak hogy (Hééé, be kéénee, még fiiizetniii legalább 60-80-ezreeet), miután már elutaldad a bankkártyáról, a 40-50.000Ft-ot, és nem tudsz elállni a szerződéstől, vagy talán visszautalják a befizetést?. Ez lesz még felháborodás alapja, szerintem…

  20. Arról lehet már tudni valamit, hogy a harmadik szolgáltatónál mikorra várható az iPhone 5 ???

  21. @Browning: ha neten rendeled készülékváltás miatt, küldenek hozzá egy bele való simet, amit aktiválni tudsz telefonon keresztül, nem kell bemenni még azért is egy T-be

  22. @Brutyi:
    Nem akarlak kiábrándítani (én is telenoros vagyok), de szerintem soha!

  23. De a telenor más országokban már árulja az 5-öt és gondolom itt sem akarnak megállni a 4s-nél…

  24. @Brutyi:
    Más országokban oké! De ez Magyarország! A 4S nem tudom ,hogy jött nekik de 5-ös tuti nem lesz(Legalább is az 5S-ig:))

  25. üdv mindenkinek!sorry hogy ide irok,de gondoltam itt kapok gyors választ!iphone 4s 5.1.1 szeretnék függetleniteni.olvastam erröl a sam progiról,de vszinü nekem már az nem menne,van esetleg vmi más megoldás?gyorsba kellene 🙂 elöre is köszönöm…szép estét 🙂

  26. Ha tmobilos akkor hűség lejárta után 15 ropiert megcsinálják vodafonnal elméletileg ahogyan olvastam ingyen bár mikor

  27. @retro29: Ha nem hivatalos úton akarod függetleníteni akkor ott a Gevey Ultra S SIM.Amit erről tudni kell azt itt leírja a szifon:

    szifon.com/2011/03/22/iphone-3g3gs4-fuggetlenites-nck-vagy-gevey-sim/

    (Nyílván mivel “régi” cikk ezért már azóta sok minden változott,de alapjában a Gevey a mai napig így működik.)

    A további tudni valókért meg nézz körül ezen az oldalon:

    applenberry.com/

    (Ha mégse lenne kompatibilis a Gevey a 4S 5.1.1-ével akkor bocs.De mindenképp nézz körül az apple n berry-n mert ott biztosan írják valahol.)

    A másik lehetőség a gyári függetlenítés.Erről kérdezd meg a szolgáltatót.

  28. @Retro29:
    Keress meg Sim ügyben pls.
    telefonosbalazs kukac gmailpontcom

  29. Hát halljátok nincs min csodálkozni, ott ahol én dolgozom van 59.900 és 62.900 ért farmernadrág

  30. Jó lenne tudni, hogy a T mit reagál ezekre a csomagokra. Remélem ők is előrukkolnak valami hasonlóval.

  31. @Norrbi: Gas: Replay? 😀

  32. @ivanv: Ezt én is nagyon remélem. Legnagyobb szolgáltatóként nyilvánvaló volt, hogy nem ők hozzák be Mo-ra a korlátlan díjcsomagot, egyszerűen nem volt érdekük. De most rá vannak kényszerítve, és meg is tehetik. A Médiamánia díjcsomagok megszüntetése is erre utal. De persze majd meglátjuk!

  33. És van most készleten a Vodafonenál iphone 5?

  34. köszönöm mindenkinek a segitséget!üdv 🙂


Add a Comment