fbpx Skip to content

A hír ugyan nem mai, de mindenképp említést érdemel. Az Apple termékei mindig a formatervezés csúcsát jelentették. Ha valaki megnéz egy iMac-et, MacBookot vagy egy iPhone-t, akkor láthatja, hogy nem egy kaptafára készült termékekről van szó, amelyeket könnyen össze lehet téveszteni a konkurensek kütyüivel. Az Apple design csapatának vezetője, Jonathan Ive nem véletlenül kapott munkásságáért idén májusban az angol királynőtől lovagi címet, így már megilleti a Sir megszólítás.

Azonban ő sem tudott volna nagyot alkotni, ha nincs egy csapat mögötte. A szakmában komoly hírnévnek örvendő brit Design and Art Direction oktatással foglalkozó jótékonysági szervezet minden évben díjazza a design és a reklám világában kiemelkedő teljesítményt nyújtó csapatokat. Mivel idén 50 éves a szervezet, ezért az idei díjak az elmúlt 50 év legjobbjainak szólt: design kategóriában az Apple csapata nyerte a díjat. Gratulálunk nekik!

Az Apple bevett rejtőzködő politikája miatt eddig nem ismertük őket, de a díjátadón mind a 17 fő részt vett, amiről fénykép is készült. Figyelem: jól nézzétek meg a képet, mert nem nagyon láttok Apple-alkalmazottat öltönyben! 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment