fbpx Skip to content

Sorban állás New Yorkban

Miközben a sajtó munkatársai közül sokan fanyalogva fogadták az iPhone 5-öt és az iOS 6-ot, ez nem érdekelte a vásárlókat. Az elmúlt pénteken indult előrendelések mennyiségéről az AT&T nem közölt számokat, csak annyit mondott, hogy új értékesítési rekordot állítottak fel és ez minden idők leggyorsabban fogyó iPhone-ja.

Ráadásul, ahogy a tesztekből kiderült, az iPhone 5 a kétmagos A6 processzorával és 1.02GHz-es órajelével még négymagos, 1.4GHz-es órajelű processzorral szerelt ellenfeleit is maga mögé utasítja, hiába tesznek azokra főzött romot. Arányaiban felszorozva ugyanis messze magasabb pontszámot ér el, mint küzdőtársai, hiába kapnak azok több magot, vagy magasabb órajelet.

Az Apple közleménye szerint 24 óra alatt 2 millió darabot adtak el, amitől teljesen eldobták az agyukat. Összehasonlításképpen tavaly az iPhone 4S-ből 1 millió darabot adtak el az első napon, ami akkor szintén rekord volt.

Mivel internetes rendelés esetén is 2-3 hét szállítási időt vállalnak, ezért nem meglepő, hogy New Yorkban, a Fifth Avenue-n lévő üvegkocka előtt már elkezdődött a sorállás. Tegnapi kép szerint tízen állnak/ülnek a sorban. Ők biztosra mennek, nem akarnak lemaradni a telefonról.

Betiltott iPhone 5 promóciós videó

Mivel a készülék ilyen nagy népszerűségnek örvend, ezért elindult a humoráradat is. Vicces kedvű emberek a hivatalos Apple-reklám mintájára elkészítették az iPhone 5 betiltott videóját. Szerintem nagyon jóra sikerült.

[youtube http://youtube.com/watch?v=qFUz6vHEQCM]

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

  1. Ehhez a sorbaálláshoz kapcsolódik egy sajtói baki 😉

    A Fox 5 Hírek (Fox 5 News) kissé félre informáltan leközölt egy beszámolót a közelgő iPhone 5 érkezéséről, elmentek New Yorkban, a Fifth Avenue-n lévő üvegkocka mellé és egy tavalyi iPhone 5 koncepció ficsörjeit mutatták be. 😀

    http://www.youtube.com/watch?v=6668cxupH98

  2. Hát nemtom… az iPhone 1600 pontot ért el, míg az S3 1900-2000 körül teljesített. De nem csoda, hiszen az iPhone csak 2 magos, 1GB RAM-mal és 1 GHz-es órajellel. Persze megértem, hogy istenítitek, hiszen nektek ez a dolgotok. Egészségetekre! 🙂 Én semmi pénzért nem váltanék vissza iPhone-ra. És ha ezt olyan ember mondja, aki 4 évig iPhone rajongó volt, az kicsit elgondolkodtató, nem?

  3. Bencissimo
    Engem az gondolkodtat el hogy ez kit érdekel? 😀 Nem kell ilyen lekezelő módon beszélni szerintem hogy CSAK ennyit tud… Mégis alázni fogja a piacon levő összes telefont! Ennyi embernek csak nem lehet gond a gondolkodásával nem?

  4. @Bencissimo: Én már majdnem ki is álltam a szakadék szélére emiatt, mert a hozzászólásod után elgondolkodtam…. Légy boldog a választott telefonoddal… ha meg leírod SIII-sod van le is ugrok. Tudom szabad véleménnyílvánítás van meg minden szír-szar de nem lehetne nem kellene lépten-nyomon azt olvasni ki mire vált és miért? Pláne köze nincs a cikkhez.

  5. @Bencissimo:

    Nem, nem elgondolkodtató!

    Én GS II-ről váltottam 4s-re, majd One X-re, majd S III-ra és most jön megint az iPhone 5!!! Elgondolkodtató, nem?

    És ne a Jelly Bean-es 1900-as pontszámokat nézd, hanem az ICS-s 1580-1650-es számokat kérlek 🙂 És, az, hogy 4 magból ezt tudták kihozni, az szégyen, már boccs 🙂 Tudom van már Jelly Bean teszt ROM, DLI8-9 már egész jó, de NEM HIVATALOS még 🙂 Úgyhogy maradjunk az 1600-as értékek körül 🙂

    “az iPhone csak 2 magos, 1GB RAM-mal”
    GS III-ban is 1 GB RAM van, nem tudom hol élsz, de ha nem amerikában, akkor ez így van! Amcsiban a GSIII is 2×1.5 Ghz! CSAK KÉT MAGOS! Ahogy a One X is!

    Jó a GS III, de sem a programok minősége sem a gyári programok, sem a programok kinézete (elegancia hiánya) és iMessages, Game Center hiánya, gagyi Android Market stb… Én meg nem bukok megint egy Androidos szutykon 2 hónap alatt 60 ezret, mikor a 4s-en FÉL ÉV alatt buktam 50-et!

    A tejfölös kupából készült hátlapról, kijelző és keret közé beszökő koszról, amoled hibákról (amiért 3x volt szervízben a telefon) még nem is beszéltem!

    Ha az iPhone áráért hasonló minőségű készüléket kapok, ami tartja az árát (S III már van 135-ért független, vadi új), akkor majd benevezek ismét egyre!

    Hello-hello

  6. Az én véleményem az, hogy iOS mellett nem tud alternatíva lenni az Android, pont a mondhatni “igénytelensége” miatt(és itt nem designelemekre gondolok). Az egyetlen ami a közeljövőben ígéretes lehet erre a posztra(saját meglátásom szerint), az a Windows Phone.

  7. Én is iphone rajongó vagyok, volt már 2g-3g-3gs-4 de aztán SGS2, ez még marad is! ami nekem szurja a szemem ha az apple olyan YO! akkor miért a samsungtol veszi az lcd-t.. meg a procit is ö gyártja.. meg ez a pereskedés a jogokról..

  8. @marosgabor2: azt a kijelzőt és processzort az Apple tevezte, és azért onnan veszi, mert velük tudott megegyezni arról, hogy legyártsák.

  9. Technikai probléma az apple -nél?????????

    Jelenleg 19.-e London és az új operációs rendszerre nem lehet frissíteni!

  10. @trigmegistos: Igen ? Hogy-hogy ?

  11. @trigmegistos: nincsen semmiféle technikai probléma. ki mondta, hogy európai idő alapján számolnak? eddig is mindig délután volt itteni idő szerint, mikor megjelentek a szoftverek, valószínűleg most sem lesz ez másképp. 19-én jelenik meg, de senki nem mondta, hogy 0:00-kor. hosszú még a nap.

  12. @Jadeye: Én értem de tudod míg Cupertinoban fél3 addig itt már javában nappal van!
    Tehát hosszú nap ide vagy oda szeretném látni iphone 4s-en mi működik rajta mert akkor cserélhetem le az újra az egész családét. 🙁

  13. @trigmegistos: 4S-en minden működik, amit az iOS6-ról tudsz. de ezt már leírtuk korábban. ha meg valami nem működne, azt úgysem tudod lecserélni az iPhone 5 megjelenése előtt, addig meg még van idő. de a 4S minden funkciót megkap.

  14. @Jadeye: Köszönöm! 🙂


Add a Comment