fbpx Skip to content

Tegnap az Apple a sajtó tudtára adta, hogy szeptember 12-én megrendezi az idei eventet. Azt, hogy ez az esemény most az új iPod, vagy iPhone, esetleg iPad mini bejelentése lesz majd, egyelőre nem lehet tudni, azonban a meghívón érdemes az árnyékot szemügyre venni. Tegnap szinte a világ összes hírportálja erről zengett, hogy az Apple iPhone 5-nek fogja elnevezni az új készüléket.

Ma reggel viszont több helyen is megjelent egy kép, amin jól látszik, hogy az iPhone 5 dobozán nem iPhone 5 van, hanem az “új iPhone”. A kép egyébként nagyon valódinak tűnik, viszont ha kinagyítjuk, észrevehető, hogy a dobozon van YouTube ikon is, amiről már korábban írtunk, hogy eltűnik majd az iOS 6-ból (kattints a képre a nagy változatért!).

[poll id=”64″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

33 Comments

  1. tutira kamu a kép!
    1. kizárt dolog h a csaj bevállalta volna ezt
    2. biztos h az apple nem írná rá h new iphone
    3. fura h nem középen van a 6-os
    4. az apple logo mindig fémes cuccból van

    ennek ellenére én remélem h nem iPhone 5 lesz 🙂

  2. Kizárt, Apple nem lő ekkora bakot. Nem valódi a kép, viszont fenntartom hogy New Iphone lesz a neve, a másik pedig hogy képből már lehetne következtetni az iPhone 5 kinézetére amit megint csak nem fog lelőni az apple, kizárt hogy kövesse a mostani formatervezést. Valami olyasmit fog letenni az asztalra amitől mindenkinek leesik az álla, ez az amit garantál az Apple!!!!

  3. Az iPad3 is úgy van a boltokban, hogy “The New iPad”. Tehát ebből következik, igen is elképzelhető, hogy “The New iPhone” néven fog futni.

  4. @Asawa: Én is erre tippelek, Amúgy nekem inkább az új iPhone név tetszik jobban.

  5. Viszont a 16:9-es pletyka stimmel mert a képen 5+1 ikonsor van, szemben a mostani 4+1-gyel.

  6. @Asawa: nem a boltokra meg hirdetésekre gondoltam hanem magára a dobozra nem írná rá azt!

  7. A reklámokban tutira new iphone lesz a neve mint pl az ipad is new ipad néven megy a plakátokon meg mindenhol. De a dobozán az van, hogy ipad. Mint ahogy az első iphone dobozán is az volt, hogy iphone, nem pedig hogy iphone2g
    A kép kamu, mert ahogy előttem már irták a logó fényes, ott a youtube ikon, és az ios6 hoz tartozó háttér nem a mountain lion háttere, hanem amit a bétában már láthattunk, hullámos vízfelület. Meg nem hiszem, hogy csak így rácsesznék a dobozra a telefon képét
    Szerintem a meghívón az ötös direkt a hecc miatt van, mert ezen azviphone5/6/new iphone kérdésen lovagol a világ június óta

  8. Szerintem ez egy rohadtul nagy gerillamarketing része.
    Az árnyék egy 5, a doboz egyik felén The New iPhone, a másikon egy hatos..
    Nekem van egy olyan érzésem hogy csupa ilyen kamuszagú műinfóval előmelegítik a terepen 12-re, hogy mindenhol tetőzzön a kíváncsiság és mégse legyen biztos semmi azon kívül, hogy “valami történik”. Így egyből érthető lenne a csaj arcvállalása, a nem fémes logo, a stbstbstb..

  9. Természetesen kamu, a dobozra nem írják rá, hogy New. Gondolkozzatok Béláim!

  10. @jarodfree: Már miért ne írhatnák rá Bélám?

  11. @admin:
    De a dobozán simán csak iPad van, úgyhogy ez fake.
    A neve iPhone lesz, úgyhogy jelen pillanatba ő lesz a The New iPhone, úgy egy évig….

  12. @fleshman: szerintem azt írnak rá, amit akarnak. ebbe még akár a “the new iPhone” is belefér, mindössze értelme nem lenne, mert akkor jövőre már nem stimmel a dolog. de ami miatt inkább kilóg a lóláb, az a YouTube ikon, ami ugye nem lesz az iOS 6-ban, innentől meg egyértelmű szerintem 😉

  13. Szerintem azt fogják ráírni, hogy “Samsung Galaxy IV” – ha értitek, mire gondolok 😀

  14. Hát ha ez valóban igazi kép akkor ennek a csajnak már ássák a sírját 🙂

  15. @Jadeye: meg ugyebár minek írnák rá, hogy IOS 6 .

  16. Ez a csaj adta tegnap a szezámmagos csirkét

  17. @Norrbi:
    Neked is? 😀

  18. és mi lesz a következő iphone neve?

  19. Mit keres a Mountain Lion háttere az iPhone-on. Nem inkább az iOS 6 alap hátterének kéne ott lenni? Az iOS 6 logó az alján is sántít, mert vagy Apple logónak, de inkább iCloud logónak kéne ottlenni. Legalábbis eddig egy dobozon sem volt ott az iOS logója (ha jól tudom). Meg az az árnyék szerű köd az iPhone alatt is elég fura. Szerintem nagyon fake.

  20. nem tudom mi a bajotok az iPhone 5-el mint név…
    am a kép lehet hogy kamu de azért az is fura hogy az 5ös ikonsorra + iOs 6-ra sőt mindenre figyelt a készítő de a youtube-t bent hagyta

  21. A 16:9-es iPhone egy kínai másolat (melyet Goophone i5 néven emlegetnek) csupán, egy nagyon ügyesen átalakított Android lesz rajta, és hamarosan az is forgalomba kerül(már ha még nem történt meg). Ennek utána is lehet nézni. A kép tényleg kamunak tűnik(arc, logók-nem jellemzőek), a név valószínűleg “The New iPhone” lesz, ahogy azt fentebb is írták. A következő iPhone nevek meg mehetnek ugyan úgy, mivel PL.: az iPad-et is elég gyakran említik úgy, hogy a ,,harmadik generációs iPad”, ami után jöhet a negyedik generációs, ugyan úgy ,,The New iPad” néven, tehát ezzel nem nagyon lenne gondjuk sem az iPhone, sem az iPad esetében.

  22. Az első sorommal arra próbáltam célozni, hogy véleményem szerint csekély az esély arra, hogy úgy nézzen ki az igazi The New iPhone is, mint az a klón amiről itt már több félrevezető cikk is megjelent.
    Bocs a dupláért.

  23. Remélem, hogy kamu (bár végül is tökmindegy), de annyit azért muszáj hozzátennem, hogy semmit se jelent a fémes apple logo hiánya, ugyanis az ilyen felülnyomatokat az ívek kinyomtatása után, külön eljárással viszik fel a papírra. Tehát ETTŐL még lehetne igazi is.
    Ami nekem fura a képen, az az, hogy az alsó ikonsorban csak két ikon van. Végül is mindegy, ezen már tényleg vicces és felesleges lovagolni. De az biztos, hogy a new iPhone a lehető legbénább elnevezés lenne…

  24. Ez fog történni szerintem:

    5-ös szám arra utal, hogy 5 terméket mutatnak be:

    1, új Mac Mini (Ivy Bridge proci – 1éve volt frissítve)
    2, új iMac (Ivy Bridge proci – több mint 2éve volt frissítve!)
    3, új iPod Touch
    4, új iPhone (The new iPhone néven, vagy pedig iPhone 4G)
    5, one More Thing (új iPad Mini)

    iPhone 4G elnevezés azért lehet esélyes, mert 4G-s hálózatot (LTE) fogja támogatni, és dizájnra nem sokban fog eltérni a korábbi szériától.
    Jövőre pedig jöhet a 4GS 🙂

  25. @Enjoy: Hiba csúszott az okfejtésedbe:-) 4S már van.

  26. @athis1975: Olvasd el újra!
    Én 4G-t írtam, nem pedig 4S-et!

  27. @Enjoy: ezt írtad “Jövőre pedig jöhet a 4GS ” először is nem mennének visszafele az abc-ben , másik mivel van már 4S jövőre ezért nem lehetne 4 GS.

  28. Miért ne lehetne?
    4S után simán jöhetne a 4G, ami arra utalni, mint anno a 3G-nél, tehát magára a hálózatra.
    A következő iPhone a 4G-s hálózatokat is fogja már támogatni.
    és mivel a következő telefon is nagy valószínűséggel ugyanebben a külsőben fog megjelenni, így az is kap egy S-t a végére…

    Eddig volt 4, ill. 4S
    Most pedig 4G, ill. 4GS

    Korábban sem követte az Apple az ABC-t. 😉

    Sokkal több értelme van, mint hogy iPhone 5 legyen a neve az új készüléknek.

  29. Már nem azért…de én egy Youtube logot sem látok. o.O GoogleMapst viszont igen…
    Tuti hogy fake, hiszen ha már az iPadnél elhagyták a számozást, egyértelműen az iPhonenál is elfogják. Viszont felesleges kifejezéseket nem fognak írkálni a dobozra, mint ahogy eddig sem tették. két szélső oldal iPhone, fent a kép róla, kissebbik oldal ezüst alma és icloud. Kell ennél több? Felesleges.

  30. Ja de, megvan… 😀

  31. Tud-e valaki arról, hogy miután megjelenik az új Iphone az új sim kártya méretével, hogyan lesz lehetséges azt használni?
    Mondjuk azt, hogy egyből lesz elérhető belőle itthon, de hivatalosan még nem kezdik el forgalmazni, nem beszélve arról, hogy általában a két mobilszolgáltató majd csak később fogja árusítani.
    Van esetleg valakinek infója erről? Pl. lehet már kapni ebay-en speckó vágót?

  32. Szerintem hatalmas csalódás lesz az új iPhone, és az egész event. A retina display (amit a Samsung gyártott) megjelenése óta semmi izgalmasat nem mutatott fel az Apple, minden előre megjósolható volt. Engem is érdekel, hogy mivel rukkolnak elő, szeretem a modern technikát, de nincsenek hiú reményeim az Apple-t illetően. Pl. miért nem képesek végre microSD foglalatot beletenni?? Ebből is látszik, hogy a profit jobban érdekli őket, mint a felhasználók igényei.

  33. A 2 lehetőség az a new iphone vagy az iphone 5.az uj ipad nemvolt nagy durranás viszont az uj iphone-t biztos ,hogy valami nagyon különlegesre fogják megcsinálni.


Add a Comment