fbpx Skip to content

Az AppleTV-ről már volt szó korábban itt a Szifon.com-on is, azonban azóta nem nagyon sikerült erről bővebben beszélnünk. Most sem térnék ki bővebben az AppleTV rejtelmeire, azonban tegnap a http://www.jailbreakappletv.com/ és a NitoTV csapata kiadott egy frissített, 1 kattintásos telepítőt, mellyel a NitoTV-t és méltán híres XBMC-t is egy kattintással telepíthetjük az eszközeinkre. Természetesen ehhez már előre jailbreakelt AppleTV 1 vagy 2-re van szükségünk, amit a Seas0npass nevű, ugyancsak GUI felülettel rendelkező alkalmazással tehetünk meg. Sajnos az új 1080p-s AppleTV-re továbbra sincs jailbreak és a napokban arról is hallottunk, hogy ezen jelenleg senki sem dolgozik. Tehát ha neked egy régi Apple TV 1, vagy egy újabb Apple TV 2 van otthon, akkor érdemes frissíteni 5.0.2-re és jailbreakelni, majd pedig feltelepíteni a NitoTV-t vagy az XBMC-t.

Bővebben itt tudtok olvasni az új szoftverről: http://www.jailbreakappletv.com/

Frissítés #1

Most érkezett a hír, hogy már dolgoznak az Apple TV3-on is: Modmyi.com

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. En ugy gondolom, hogy direkt nem dolgoznak rajta, vagy csak nem mondjak. Ugyanis nagyon jo uzlet lett a piacon JB-s 2nd gen. apple TV-k arusitasa. Szerintem akik ezzel foglalkoznak, azok is begyujtottek egy csomot es most haromszorosan aruljak.

  2. Kerdes. Az apple TV-n megall a kep max 40 percnyi airplay utan. MacBook pro-val, es iPadel is ugyanazt csinalja. A routerrel semmi gond, ugyanugy megy. Van hogy vissza tudom varazsolni, ha parszor probalom ranyomok a tukrozesre, de inkabb tovabb nezem a filmet a gepen, mert nem akarok vele kinlodni.

  3. Valaki mondja meg igy, hogy Mlionon mar igen egyszeru az airplay van barmi ertelme meg jailbeeakelni? Mivel ezeket tudom futatni a gepen es onnan kinyomni appletv-re. Csak kerdem, mert ha lesz ra jb attol fuggoen allnek neki.

  4. Apple TV2-höz a legfrissebb sw az 5.0.2 és ez jailbreakelhető is?

  5. Nekem ez lenne a kérdésem:
    Apple Tv 3rd gen. van nekem otthon, most ismerkedek vele. Ahhoz, hogy a routerre dugott usb-n elhelyezett .m4v filmet le tudja játszani a tévé, ahhoz ugye iTunes Library és Home Sharing kell? Ergó a laptopnak és rajta az iTunesnak mennie kell, hogy lássa a tartalmat ?
    Ha nincs más megoldás, akkor inkább felmásolom a 4S-re és AirPlay-el, esetleg AVPlayerrel átnyomom.


Add a Comment