fbpx Skip to content

Múlt héten sokat beszélgettem Ákossal az iphonedoktor.hu-tól. Egy nem mindennapi szolgáltatással keresett meg, mely ezidáig nem volt elérhető egyetlen fesztiválon sem. Idén a Szigeten az iPhone tulajdonosok egy szakszerű szervizbe is betérhetnek majd. Nekem ez különösen tetszik, mert bizony sok probléma előfordulhat a szeretett eszközünkkel, bármennyire is próbáljuk védeni. Többek közt egyik legnagyobb probléma a leejtés, illetve beázás, melynél akár perceken múlhat, hogy az adatainkat megmenthetjük-e. Természetesen a legjobb megoldás, ha nem visszük az iPhone-unkat a Szigetre, azonban ez nem mindenkinek a legjobb megoldás, többek között nekem sem.

Olvassátok el, mire is számíthattok a Szigeten:

Cégünk 2002 óta foglalkozik mobiltelefonokkal, és az első generációs iPhone megjelenése óta szakosodott az iPhone-ok javítására is. Ezalatt több ezer meghibásodott iPhone-on tudtunk segíteni, és ezáltal boldoggá tenni a tulajdonosukat.

Megfigyeltük időközben azt is, hogy a nyári fesztiválozós hónapokban minden évben megsokasodott a rendezvényeken betört vagy beázott készülékeknek a száma. Emiatt gondoltuk azt, hogy idén először és a konkurens cégeket megelőzve részt veszünk Európa egyik legnívósabb zenei fesztiválján, a Szigeten.

Szeretnénk segíteni abban, ha valakinek pont a Szigeten menne tönkre a telefonja, akkor ne kelljen sokáig szomorkodnia, hanem akár 20-30 perc alatt újra a régi fényében tündökölhessen szeretett iPhone készüléke. Ez főleg akkor nagyon fontos, ha folyadék kerül a készülékbe, mert ebben az esetben minden perc számít, és a készülékek a túlélési esélye óráról órára rohamosan csökkenhet. Ebben az esetben nem csak arra kell gondolni, hogy a készülék beleesik a vízbe, hanem az is elég, ha valaki az esőben telefonál, vagy a mostani szélsőséges időjárásban bőrré ázik az ember, és a készüléke a zsebébe volt, ami szinten vizes lett.

Természetesen ez még nem minden, a szerviz mellett tokokat, fóliákat, és egyéb kiegészítőket is vásárolhattok, sőt akciók is lesznek nap, mint nap a szigeten:

Elsődlegesen azért leszünk tehát kint, hogy az ott hirtelen történt vészhelyzeteket megoldjuk. Viszont szeretnénk azoknak is kedvezni, akiknek esetleg van otthon a fiókban egy régebbi iPhone készüléke cserekészüléknek, aminek ugyan van egy kis hibája (nem működik a headset, a bekapcsoló gomb, vagy van egy repedés az üvegen), de eddig nem szerette volna megcsináltatni, mert sokallta rá a szervizelési költséget. Szeretnénk majd csinálni minden nap más és más akciót a régebbi készülékhez, és ezt majd a Facebook oldalunkon fogjuk közzé tenni. Érdemes figyelemmel kísérni emiatt az oldalunkat, vagy csatlakozni hozzá, hogy mindenkihez eljusson a hír, hogy melyik nap milyen akciónk van kint a Szigeten. Főleg iPhone 3G vagy 3GS készülékek a javítását fogjuk kedvezményes áron ajánlani. 

Aki bővebbet szeretne tudni rólunk, az nézze meg a weboldalunkat: www.iphonedoktor.hu , vagy jöjjön el hozzánk személyesen akár a Szigetre, akár a Mammutban lévő boltunkba.

 Mindenkinek kellemes Szigetezést kívánunk, és aki teheti nézzen be hozzánk majd! 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

13 Comments

  1. Cseszhetem az iPhone-t meg trémobilt. Amikor nincs szolgáltatás hála a kiváló 3g lefedettségnek. Ugyanez volt Soundon is.

  2. @adi: Soundon már 3. éve ilyen fos minden. Nem hiszem el, hogy nem lehet legalább arra a hétre vagy 4 napra telepíteni vmi jelerősítőt vagy a fene se tudja ami mondjuk elbírná azt a terhelést amit ott generálunk. Hívni nem lehet, sms pedig látszólag elmegy, de a másik fél csak akkor kapja meg, ha ő megpróbál téged felhívni…

  3. xar az egész úgy ahogy van….

  4. És a szifon mit ajánl a vízben úztatott iPhone/iPod Touch/iPad készülékekek esetében ? Csak mert engem speciel érdekel.

  5. @Jadeye: Ehe értem,köszi !

  6. @Jadeye: És tudsz esetleg valami leírást linkelni arról,hogy hogyan kell szét szedni a készüléket ? Nem azért,nagyából hozzá tudnék kezdeni csak,ha ilyen vészhelyzet történne akkor nem akarnám pont a szét szereléssel és az össze rakással elcseszni a telefont.

  7. @hSn0wQ: ha nem értesz hozzá, akkor ne szedd szét. egyébként az ifixit tele van lépésről lépésre típusú leírásokkal, de megfelelő szerszámok és gyakorlat nélkül azért könnyen tönkre lehet tenni a készüléket, tehát csak óvatosan.

  8. @Jadeye: Hát nézd,egyszer mindent el kell kezdeni. 😉 Köszi szépen a segítséget.

  9. Amúgy igen , soundon jó szar volt a hálózat , ez elég rosszul jött ki…

    Am nekem ráömlött 2oldalról 2pohár sör , hangszórók , szenzorok egyből off , 5percen belűl kikapcsolt állapotban egy zacskó rizsben volt és 3órára rá már minden klassz volt. Itthon szétszedtem hogy nem-e maradt e benne valami a korrozió miatt , de semmi (mondjuk adtam egy rizsezést az alaplapnak biztos ami biztos alapon) , sőt még az indikátorok ( belső, külső) sem szineződtek el.

  10. De egyaltalan minek kell egy ilyen fekvehanyos buliba mint a sziget draga telot ,mint az iPhone , vinni ?

  11. Pl Soundon az app miatt vittem ami figyelmeztetett ha kezdődik (és hol lesz) az általam fontosnak talált előadó koncertje. Ja és mert nincs más telóm. (meg a micro sim is bezavarhat).


Add a Comment