fbpx Skip to content

Az idősebbek, akik már a PC-játékok alkonyán is szétjátszották magukat, biztosan emlékeznek a Humongous játékaira. Ezek a játékok elsősorban kisgyerekeknek készültek (6-10 évesek), de nagyobbak is jót szórakoztak Putt-Putt, Pajama Sam vagy Freddi Fish kalandjain. Közös a játékokban az egyszerű nyelvezet, rajzfilmszerű mozgások és rendkívül ötletes, valamint részletes játékmenet.

A Nimbus Games-nél gondoltak egyet és megszerezték a játékok iPhone-ra történő kiadásának jogait. Így született meg az egyik kedvencem, a Putt-Putt saves the zoo iOS verziója.

A játékban egy kisautót kell irányítanunk, akit Putt-Putt-nak hívnak. Putt-Putt a Cartown Zoo megnyitójára érkezik, azonban a megnyitóval egy kis probléma adódott. Az összes bébiállat eltűnt és így mégsem lehet az állatkertet megnyitni! Putt-Putt feladata az állatok megkeresése és visszajuttatása szüleikhez.

A játékban az állatkert három részéből kell összeszedni az állatokat: dzsungelből, szavannából és egy Északi-sarkhoz hasonló jeges vidékről.

A mászkálás közben különböző tárgyakat kell gyűjteni, ami segít az állatok megszerzésében, de játszhatunk minijátékokat is. A játék nagyon részletes, tulajdonképpen akármire kattintunk, megelevenedik és jó poénok sülnek ki belőle. A játékmenet, a hangok és a grafika is élethű mása a PC-s játéknak, teljesen olyan érzésem volt, mintha PC-n játszanék.

Ajánlani tudom mindenkinek, akinek kisgyermeke van, de felnőtteknek is könnyed szórakozást és kikapcsolódást nyújt. Maga a játék 2.39 euróba kerül, de van egy ingyenes Lite változata is.

[appstore id=”511499384″ country=”HU” style=”custombox1″]

[appstore id=”524474521″ country=”HU” style=”custombox1″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Mennyit játszottam ezzel PC-n 🙂


Add a Comment