fbpx Skip to content

Ismét jártam a Styleboltban, és noha azt nem mondanám, hogy direkt iPad táskát néztem, de megakadt a szemem egy terméken. Korábban már írtam, hogy tőlük vettek a számomra tökéletes iPad tokot, amivel azóta is teljesen meg vagyok elégedve. Gondoltam, ha már ott vagyok, átnézem az iPad táskáikat, mert rájöttem, hogy kéne egy olyan is, amibe elfér és válltáskaként is tudom használni.

STM iPad táska

Mindenki tudja, hogy rengeteg iPad táska létezik, mennyi típus, megannyi dizájn, megannyi forma.

  • Nekem az első szempont az volt, hogy férjen bele tokostul az iPad. Tehát ne keljen leszednem az iPad-ről a tokot, mégis férjen el kényelmesen, de ettől még ne legyen hatalmas a táska.
  • A második szempont a válltáskává alakíthatóság volt, mivel szeretem a vállamon hordani a dolgaimat, sőt nem is egy táskával mászkálok nap mint nap.
  • A harmadik pedig, hogy legyen elég hely a zsebeknek, és mondjuk nem árt, ha védi az eső ellen is az iPad-et.

Jelentem találtam ilyet! 🙂 Az STM márka ezeknek eleget tesz. Van többféle színben is, és a csajoknak is minden hasonló igényét ki tudja elégíteni.

Így néz ki a tok az egyszerű utcai emberen. Van egy iPad tartó, amiben elfér bármilyen tokos iPad, bőven van hely neki. Van külön egy cipzáros rekesz, amiben elfér 1-1 kábel, irat. Illetve van egy dedikált iPhone tartó zseb is, és itt jön képbe a csajos rész. Mivel a lányok nem igazán szeretik a zsebükben tartani telefonjukat, például narancssárgában nekik is megfelelő lehet ez a táska.

(Neki a kék tetszett) 🙂

Szóval nekem ez bejött. 7980,- forintos árával szerintem versenyképes.

Érdemes még megemlíteni, hogy az STM márkának nem csak iPad táskája, hanem tokjai is vannak. Ebből is 2 féle. Aki teheti, menjen be a boltba körbenézni, mert tokot már nem ilyen egyszerű választani.

 

Illetve MacBook Pro-nkhoz is beszerezhetünk hasonló táskát, ami ugyan csak a fent említett tulajdonságokkal bír. Ebből is hoztam haza 1db-ot. Hasonlóan tudom ajánlani, mint a fenti iPad-eset.

(Ez a cikk nem hirdetés.)

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Egy éve vettem egy ilyen táskát, azóta többezer kilométert megtettem vele és benne az iPad is. Egyik legjobb vételem volt, tényleg nagyon jó holmi.

  2. Előbb kéne vennem egy ipadet mert ez tetszik de az meg nincs. Wattabilivilibugiwugi


Add a Comment