fbpx Skip to content

Manapság megannyi dokkoló létezik iPhone-hoz és külön iPad-hez is. Pár hete kaptam és azóta végeredményben elégedettséggel használom a MiLi Power Cooper dokkolót. iPhone-t és iPad-et is képesek vagyunk dokkolni vele, de nézzük meg, miben különbözik a társaitól:

Jól látszik, hogy a legfontosabb a külső. A MiLi csapat leginkább a külcsínre ment rá, és létrehozott egy szemrevaló darabot. Mikor kivettem a dobozából, először rögtön azt mondtam, hogy mi a fenére fogom ezt használni, és miért jó ez nekem? Aztán pár hét alatt végülis rájöttem, hogy többek között ez egy szép eszköz, nem csak egy sima fehér doboz van az asztalon, hanem mintha a jövőből jött volna egy dizájnos töltő. Tehát azt kell mondjam, igenis számít a külcsín.

Ezután rögtön a második szerepe jön képbe a dokkolónak, még pedig a beépített akkumulátor. Nem csak dokkolhatod vele az eszközödet, de magaddal is viheted és bármikor feltöltheted az úton azt. Beépített 3000mAh akkumulátora kellő energiát biztosít egy napra, leginkább iPhone tulajdonosoknak. A dokkolóval több mint plusz 18 óra adatforgalmat, 25 óra beszélgetést, és 67 óra videólejátszást érhetünk el, ez bőven elég lehet bárkinek. Többször vittem ezalatt az idő alatt magammal, és bizony nem kellett másik külső akkumulátort használnom hosszabb utazás során, csak elővettem a “mindig” feltöltött dokkolót, és már használtam is tovább a telefonomat.

Szóval a kezdeti nehézségek után, most már különösen ajánlom az eszközt, tényleg hasznos lehet a mindennapokban, és a kinézete sem elhanyagolható! 🙂 (x)

Olvasd el a hozzászólásokat is

19 Comments

  1. Tokkal belefér az az iphone?

  2. Mert elég jónak tünik!

  3. “és bizony nem kellett másik akkumulátort használnom hosszabb utazás során”
    Ja, én is pikk-pakk ki szoktam cserélni másik akksira az iphoneomban, ha lemerül… 😀

  4. Engem az érdekelne, tud e valaki elfogadható áron normális napelemes töltőt ajánlani. Bicaj és evezős túrákon kicsit bajba vagyok…..

  5. @mlx: ehhh, pont ezt akartam én is írni. 🙂

  6. @mlx, @dokk: mivel az iPhone akkumulátora csak úgy nem cserélhető, így értelemszerűen eleve külső akkumulátorról van szó, de akkor most beleírjuk, hogy “külső akkumulátor”.

  7. ez a cikk nem gyozott meg arrol hogy nekem szuksegem lenne ilyenre,de arrol igen hogy ez az oldal egyre inkabb a penz bevetelrol szol sem hogy inkabb kiszolgalja a bajban,vagy info hianyban szenvedo iphone tulajokat!
    kar,mert regen akadtak hasznos infok,de egyre inkabb csak szemetet latok az oldalon:(

  8. to Bughi

    Mekkora igazad van…Lassan az index.hu -n több Apple-el ill. iPhone-al kapcsolatos hírt olvasok mint itt!!!

  9. @Bughi: A héten készítek neked egy cikket arról, hogy miről posztoltunk 2012-ben, ami hasznos volt nektek és mindenkinek. Szerintem nem igaz, amit írsz, sőt én szoktam a legtöbb olyan posztot készíteni, ami leginkább egyszeri iPhone, iPad felhasználónak hasznos.

    Sajnálom, ha ezekkel a cikkekkel nem találkoztál.

    @Aequos: Hasonló képpen.

  10. @admin: napi rendszeresseggel latogatom az oldalt 🙁

  11. @Bughi, @Aequos: most az a baj, hogy nem teszünk ki mondjuk minden megbízhatatlan forrású pletykát, ami egy bulvároldalon bevett gyakorlat, majd mondjuk 2 hét múlva kiderül, hogy marhaság volt?

    tegnap elsőként írtuk meg, hogy megjelent az iOS 5.1.1, és írtuk le azt is, hogy mit tartalmaz, és hogy mit javasolunk, valamint azt is, hogy még akár jailbreakelhető is. ezt az emlegetett index le sem hozta, de ha meg is teszi, kap egy szokásos pár mondatot, és ennyi, aminél szerintem mi azért kissé több információt nyújtunk.

    a legtöbb oldal csak órákkal utánunk tett ki bármit is, ami kimerül a pár mondatos írásokban. az emlegetett index nem írt róla. ráadásul ha csak május 1-ig nézem vissza, iPhone kategóriában 3db cikk van kint, ebből a ténylegesen az iPhone-hoz köthető az 1db, a másik kettő az új samsung és egy alkalmazás.

  12. @Jadeye: nem ragoznam a dolgot,a lenyeg hogy ezekszerint nem csak szerintem halad rossz iranyba az oldal,ami sajnalatos:(

  13. @Bughi: én továbbra sem igazán értem. de hát ízlések, és pofonok, ez ilyen. viszont természetesen nem zárkózunk el semmi elől, ezért ha úgy érzed, hogy valami fontos, és kihagytuk, akkor nyugodtan dobj akár egy vendégblogger cikket is!

    “sem hogy inkabb kiszolgalja a bajban,vagy info hianyban szenvedo iphone tulajokat”
    kérdezz, ott a gyakran ismételt kérdések cikk. vagy az adott cikknél, ha oda kapcsolódik. vagy facebookon. vagy twitteren. és javarészt az összes kérdést szinte perceken belül megválaszolom, ha ráérek. -.-‘ de mindegy is, ha ez neked nem tűnt fel.

  14. Ha sok a termékteszt akkor az a baj, hogy tiszta reklám, marketing az egész, ha nincsenek tesztek, akkor meg az a baj, hogy hiányoznak az újdonságok meg a jópofa / hasznos cuccok 🙂 Pár kivételtől eltekintve sok értelme nincsen olyan dolgokról írni, ami nem kapható idehaza, illetve szerintem a találgatásokkal is mindenkinek tele van már… mindene.

    Mindenki tudja, hogy van pár híroldal ami táplálja a magyar blogokat, ennek eredményeképpen az oldalak 90%-án ugyanaz a tartalom van, én mindent támogatok ami ez ellen van 🙂 És bár nyilván én is követem a többi hazai és külföldi oldalt, szerintem még mindig a szifonon van a legtöbb nem kopizott+fordított bejegyzés.

  15. Szerintem a pletyka is hasznosabb mintha nem írtok semmit. Az ember olvas, látogatja az oldalt, sűrűn, mert sűrűn frissített oldalon ujdonságot lát.

    A Blikkben is sok az álhír mégis (megbocsássatok, de tisztelettel) jóval nagyobb érdeklődése van, mint nektek.

    Maszlag? Maszlag! Igazság? Igazság!

    Szerintem le kell írni, an elég cikkírótok, nem olyan nagy témakör az Apple mint a mindennapi élet meg az időjárás. Mindenki ír! Tegyétek Ti is és elégedettebbek lesznek mint ha nincs hír!
    Békében Legyetek

  16. @Norrbi: ebben nem értünk egyet. aki blikket akar olvasni, az olvasson blikket, szíve joga. nagy különbség, hogy mi nem akarjuk kamu hírekkel és szenzációhajhász címekkel átverni az olvasókat a nézettségért, hanem igyekszünk a lehetőségek szerint a legkorrektebb tájékoztatást nyújtani. aztán ez vagy sikerül, vagy nem, de az biztos, hogy nem fogunk pusztán a nézettség növelése miatt átverős cikkekkel operálni (etikátlanul), hanem szeretnénk inkább minnél minőségibb sajtóterméket letenni az asztalra.

    de hát ízlések és pofonok ugyebár.

  17. Én szerintem meg ez a blog így jó,ahogy van.

    Nem vagyok az az ember aki mindenhova regisztrál,de ide úgy gondolom,hogy megérte.Kb egy féléve fedeztem fel ezt az oldalt és úgy három hónapja vagyok megrögzött szifonos és szerintem továbbra is hűséges leszek a honlaphoz.
    Nem lehet mindennap olyan nagy hírt írni (pl.:megjelent egy új jailbreak…stb.).Így is ők adják a leggyorsabb legtisztább tájékoztatást.

    Ha kérdésed van gond nélkül felteheted a Gyakran ismételt kérdések cikkhez.
    Abszolút elfogadtam a moderációs elveitek.

    Szerintem ez a honlap színvonalas,jó és nem kell változtatni rajta.Akinek nem tetszik az váltson,de rosszul fog járni mert ott nem kapsz
    majd ilyen tájékoztatást.


Add a Comment