fbpx Skip to content

Mostantól mi is villoghatunk a retina mobil felületünkkel, mivel frissítésre került a WPtouch plugin. Ez a WordPress plugin segít nekünk, hogy ha nem a Szifon.com alkalmazást használjátok, akkor is rendes mobil felület töltődjön be. Mostantól az új iPad-en is retina minőségben tündököl az oldal, azonban nem csak ennyi változott. Többek közt kicseréltük a webclip ikont is, tehát ha hozzáadjátok az oldalt a főképernyőhöz, már az az ikon is retina lesz. 🙂

Sok apró változtatást fogunk még eszközölni, de ez az első lépés, hogy a Szifon.com teljesen retina legyen.

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

  1. Nem érdekel!
    🙂
    Viccet félretéve szép munka és köszönjük!

  2. Ez szemtelen dolog volt 🙂
    Ilyenkor ám a normál kijelzőn is mintha szebb lenne…

  3. Ezt a háttérképet honnan tudom letölteni?

  4. Amióta megjelent ez a cikk azóta elég hülyén viselkedik nekem a Safari-s szifon.com.Nem tudok senkinek sem válaszolni így le kell írnom mindig a nevét.Ezen kívül az új függetlenítéses cikkhez nem tudok kommentet írni pedig be vagyok jelentkezve.Ilyenkor mi van ?

  5. Valami nagyon el lett cseszve.Próbáltam iPhone 3G-n (iOS 3.1.3) és próbáltam iPod Touch 4g-n (iOS 5.1).Én tudom,hogy egyik sem retina,de a fent lévő problémák mind a két készülék esetén jelentkeznek és nagyon idegesítők. 🙁 Ha valaki tud segíteni ne kíméljen.

  6. @hSn0wQ: függetlenítős cikk: hozzászólások lezárva.

    a többi problémát nem értem. iPhone 2G (iOS 3.1.3), még gondolatfoszlány se nagyon volt a retina kijelző, és probléma nélkül megy az oldal. ugyanez 3G (4.2.1) vagy iPad 1 (5.1) esetén. és persze 4S (5.1), de az ugye retina. mégis milyen problémáról van szó?

  7. @Jadeye:Nem tudtam,hogy a függetlenítés cikket lezártátok,de ez megmagyarázza.
    A másik problémám az,hogy se az iPhone-mról se az iPod touch-omról (tudom,hogy egyik sem retina) nem tudok róluk válaszolni senkinek se (ami ugye úgy működik,hogy rányomok az illető képére és akkor megjelenik a válasz lehetőség)és az a baj,hogy nekem nem jelenik meg a válasz lehetőség.A gépemen tudok válaszolni.

    Elnézést,ha túl lámán fogalmaztam meg.

  8. @Jadeye:Megpróbáltam más wifivel,de ott is jelentkezik a fent leírt problémám.
    Rádásul ma volt olyan is,hogy egy két hiba miatt nem töltött be az oldal (hiba az adatbázis betöltésében).Ilyen elő szokott fordulni otthoni illetve más helyen lévő wifinél is.
    Egyszer volt olyan is,hogy a Safariban nem töltött be 3 napig a http://szifon.com/ ,de a Szifon.com appból tudtam nézni a cikkeket.Ez csak az otthoni wifivel fordult elő tehát wifi probléma volt.

    Ezeknek a problémáknak a nagy részét már vagy egy hónapja csinálja az iTouch-om.Persze nem leszek öngyilkos ezektől a hibáktól,de azért ezek a kis bugok baromi idegesítők.Tudsz segíteni ?

  9. iPhone 4-en is próbáltam,de ott is elő jön a kommentes dolog.

  10. Megváltoztattátok a kommentes válaszolás iPhone-os teknikáját ?

  11. @hSn0wQ: tudtommal nem változtattunk semmit. miért?

  12. @Jadeye:Az iPodomról mindig úgy tudtam válaszolni a másiknak,hogy rányomtam az illető képére és ekkor megjelent a válasz lehetőség,arra rányomtam és nekem már csak a választ kellett megfogalmaznom.Viszont amióta megjelent ez a cikk ezen a módon nem tudok senkinek se válaszolni.Rányomok a képre,de nem jelenik meg a válasz lehetősége.Próbáltam már más wifivel,más készülékkel (iPod touch 4g iOS 5.1;iPhone 4 iOS 4.3.3;iPhone 3G iOS 3.1.3),de nem megy valamiért.Csak ezért kérdezem,hogy változtattatok e a teknikán valamit ?

  13. @hSn0wQ: Javítom, én tudom mi a hiba!

  14. @admin: Köszönöm,működik ! 😀


Add a Comment