Chunli Fu töltötte le a 25 milliárdadik appot

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple közlése szerint egy kínai vásárló töltötte le a 25 milliárdadik appot, ami a Where’s My Water ingyenes változata volt ráadásul. Ezzel Chunli Fu nyerte meg az Apple által felajánlott 10.000 dollár értékű App Store Gift Card-ot:

The 25 billionth app download, Where’s My Water? Free, was downloaded by Chunli Fu of Qingdao, China. As the grand prize winner of Apple’s 25 Billion Apps Countdown Promotion, Chunli Fu will receive a $10,000 App Store Gift Card.

A Where’s My Water játékról már írtunk korábban egy cikket: a feladatunk a városi legendákból megismert csatornalakó krokodilok és aligátorok közül Swampy-t segíteni abban, hogy élvezhesse a fürdőjét. Ehhez ujjunk húzásával kell eljuttatni a vizet annak forrásától Swampy kádjának bekötőcsövéhez: ássuk meg a csatornát, és a pályákon található 3 gumikacsából minél többet érintsünk a vízzel, ugyanis a későbbiekben ezek adják majd az újabb pályákat. Persze ez egyre bonyolultabb lesz, ahogy haladunk az egyre magasabb számú pályák felé.

Ízelítőnek itt a korábbi trailer:

A Where’s My Water 0,79€-s áron vásárolható meg az App Store-ból, és alkalmazáson belüli vásárlással Cranky történetét is végigjátszhatjuk. De érdemes letölteni az ingyenes változatot is, mert abban olyan pályák is vannak, amik a fizetősben nem találhatóak meg!

Ezek még érdekelhetnek:


 1. @aladinka: már kettő, ide nem illő hangnemű hozzászólásodat kellett törölni, de nem vetted a lapot. a legutolsót csak azért hagytuk meg, mert az még elmegy, és hogy válaszolhassunk neked: kérünk, ezt a hangnemet itt ne. köszi!

 2. Hm… pont kínai… Végülis van benne ráció, hátha az ilyen hírmorzsák, mint ez vagy a Foxconn dolgozóinak béremelése, meglágyítják a kínai bíróságok szívét, amikor az iPad névhasználata miatti perben kell dönteniük. :)))

 3. @Jadeye:
  “a legutolsót csak azért hagytuk meg, mert az még elmegy, ”
  Ne máááá… Ez elmegy: “Rohadjon meg a kis kinai:D”????????
  Jadeye! Nyugodtan kidobhatjátok.
  Egyébként meg a nagy számok törvénye szerint miért ne lehetne kínai?

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!