fbpx Skip to content

A Disney Games végre bemutatott egy olyan játékot, ami film/mese nélkül is könnyedén eladható, sőt, talán megfinanszírozza a következő költségeit.

A Where’s My Water egy nagyon jól összerakott játék lett, minden részletében egyszerű és szórakoztató. A siker receptjét persze nem volt nehéz eltalálni: végy egy aranyos és letisztult grafikát, dobj hozzá jópofa zenét és végül egy szerethető főhőst, és olyan kihívásokat, amik miatt nem tudják letenni a játékot.

A Disney-nek ez egyszerűen ment, ebből éltek pár évtizeden át, szóval nézzük is meg közelebbről. A játék főhőse egy csatornalakó aligátor, aki valamiért oda van a luxusért, és a fürdésért, és persze a vízvezetékek állapota miatt a mi segítségünkre van szüksége.

A nagyon bonyolult sztori után kezdődnek az első pályák amolyan tréning jelleggel. A mi szerepünk ebben az, hogy ujjunk húzásával eljuttassuk a vizet annak forrásától Swampy kádjának bekötőcsövéhez. Leegyszerűsítve ennyi a feladatunk, hogy a csatornát megássuk, és a pályákon található 3 gumikacsából minél többet érintsünk a vízzel, ugyanis a későbbiekben ezek adják majd az újabb pályákat. Későbbi pályákon találkozhatunk majd savakkal, vízre növekvő gyomokkal és persze aknákkal is, hogy a több mint 80 pálya végig kihívás legyen.

Ízelítőnek itt a trailer:

A Where’s My Water 0,79€-s áron vásárolható meg az App Store-ból.

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Már pár hete játszok vele.
    Nagyon ajánlom, bőven megéri az árát!:D

  2. csatlakozom! tényleg nagyon jó kis játék, talán egy picit túl könnyű és hamar kijárható, de megéri!

  3. Az év egyik legjobbja jelenleg… Én már végigjátszottam 🙂
    Nagyon aranyos és szerethetö Swampy, a pályákban vannak könnyebbek és nehezebbek is… van amivel 2 órán át vacakoltam mire sikerült 3 kacsával 😀

    Leginkább a Cut the Rope-hoz tudnám hasonlítani, ugyan olyan nagy a sikere már a megjelenés után hamar, a látványvilága is hasonló, van egy aranyos karakter akinek segítenünk kell, ha végeztél az összes pályával akkor várni kell a “coming soon”-os újdonságokra… Szóval tényleg sok mindenben hasonlít az alap amire épít.

    Én mindenkinek csak ajánlani tudom 🙂

    3GS-en azért néha kicsit belassul, de nem jöttem még rá miért..

  4. teszt

  5. t.


Add a Comment