fbpx Skip to content

Korábban már írtunk a smartmobil konferenciáról, amin mi is részt veszünk, de most elindult a Sanoma által támogatott “Az év alkalmazása” verseny is. Tehát most már nem csak nálunk, hanem a Smartmobil weboldalán is nevezhetsz alkalmazásoddal egészen március 19-ig.

2012-ben is elkötelezett a Sanoma Media Mobilmédia üzletága, hogy támogassa az Év Alkalmazása díjat, amelyet a március végi SMARTMOBIL ’12 okostelefon konferencián ad át. A díjra jelölni lehet minden olyan kiemelkedő magyar fejlesztésű alkalmazást, amely a felhasználó vagy fejlesztő szerint különleges, kiemelkedik a többi alkalmazás közül.

Mindemellett a március 29-én tartandó Smartmobil konferencia keretében a Sanoma Media előadással is megjelenik: Lassi Kurkijarvi a holland Sanomától Mobil First for Media témakörben ad elő.

“Másfél évvel ezelőtt a Sanoma Media választása – hogy mely országban hozza létre Mobilfejlesztési Központját – azért esett Magyarországra, mert nagyon sok a kreatív fejlesztő, és a mobilos tapasztalat. A díj támogatásával ugyanezt az elismerést és a nemzetközi bemutatkozási lehetőséget szeretnénk megadni annak a fejlesztőnek vagy csapatnak, aki a felhasználók és a szakma szerint is kimagaslót alkotott” – nyilatkozta Szépvölgyi Tamás, a Sanoma Media mobilmédia üzletágának, egyúttal a Mobilfejlesztési Központnak a vezetője.

A győztes alkalmazás fejlesztője a Sanoma Media Budapest jóvoltából értékes ajándékot és egy szakmai utat nyer Amszterdamba.

Az Év Alkalmazása pályázati feltételeiről további információ a konferencia holnapján elérhető: http://www.smartmobilhq.hu/appoftheyear.html

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. szép a központi oldal, csak épp hiányzik néhány előadó fotója.. nem kellemetlen véletlenül?!

  2. @draft: az oldal ezen része minden évben folyamatosan frissül, ahogy az előadóktól megkapják a képeket.


Add a Comment