fbpx Skip to content

Egy új játékot szeretnék veletek megosztani, melyre a minap bukkantam rá. Rögtön le is töltöttem, hogy kipróbálhassam, mert a demo képek és a videó alapján elég jónak ígérkezett. Azonnal felcsillant a szemem az újabb gyöngyszemre, és kíváncsi voltam, milyen is a játék.

Nézzük is, hogy sikerült ez a remek játék.

A Munch Time egy kaméleonról szól, akinek a célja, hogy megszerezze az aznapi ebédjét, a kis kukacot. Hogy eljusson a kis állathoz, a különböző virágokon úgy kell csimpaszkodva és ügyeskedve himbálóznunk magunkat, hogy ne essünk le a földre, és végül bekaphassuk. A virágok különböző színűek, és csak azokra tudunk a nyelvünkkel rácsimpaszkodni, amilyen színű a kaméleonunk. Mivel a kaméleon tudja változtatni a színét, így ha felszedünk egy másik színt, akkor azokra a virágokat is elérjünk, amilyen színű lett a kaméleonunk. A játék során természetesen az is cél, hogy törekedjünk a 3 csillag megszerzésére. Bár a játék elején viszonylag könnyű, a pályákat teljesíteni, de egyre nehezebb lesz, és olyan helyeken is elhelyeznek csillagot, ahol már nehezebben érjük el, illetve át kell gondolnunk, hogy melyik virágra ugorjunk először.

A játék egyébként roppant szórakoztató, tényleg leköti az embert, engem megfogott. Aki szereti egyébként is az Angry Birds és a Cut the Rope típusú ügyességi játékokat, azoknak mindenképpen ajánlott játék. Jelenleg a “The Terrarium” és a “Mystic Lake” pályacsomag érhető el, mely mindegyike 21 darab pályát tartalmaz, így összesen 42 küldetés áll rendelkezésünkre. A játék grafikája el lett találva, minden szépen ki van dogozva, jó vele játszani.

A Munch Time-ból összesen 3 típus érhető el az App Store-ban: a Munch Time (0,79 €), a Lite (ingyenes) és a HD (1,59 €) verzió.

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. Ez egy az egyben Cut the rope… Sajnos nekem, már az se jött be.

  2. nah ez egy jó játék, ilyet érdemes bemutatni 🙂

    viszont sajnálatos hogy a készítők itt is szeretnék lehúzni a vásárlót azzal hogy készítenek egy iPad only, drágább változatot is… pedig hányszór bebizonyosodott már hogy egy univerzális alaperzió mennyivel nyereségesebb ….
    nah mind1, majd lehet megveszem, bár így is jól el vagyok látva 🙂

    amúgy a lego harry potter le van értékelve, 0,79

  3. Nekem olyan gondom van ezzel a játékkal, hogy amikor kilépek a játékból úgy hogy a háttérben sem fut, akkor elfelejti, hogy hol tartottam és az elejéről kell kezdeni! Másnál előfordult ez a gond? Van erre megoldás?

  4. Before, nekem a Cut the rope a kedvencem. Érthetetlen, hogy valakinek nem tetszik! 🙂 Azért ez a játék sokkal másabb. Itt annak a kis pondrónak szeme van amit megzabál a kaméleonunk … szegény 🙁

  5. @dnp: Téényleg! 😀

    @Tonka: Nekem is ugyanez a probléma, valamit elrontottak a fejlesztők, de gondolom hamarosan frissítik.

  6. @neu: Van ez így… 🙂


Add a Comment