fbpx Skip to content

A MiPow cég termékeiről sok információt találhatunk külföldi portálokon, és mi is teszteltük már az iPhone-hoz gyártott külső akkumulátorait. Most az iPad-hez tervezett kiegészítőiket vesszük szemügyre.

A MiPow 2012 eleje óta együttműködik az iPhoneTok.hu-val, így a cég teljes termékpalettája megtalálható hazánkban is. A gyártó a legdizájnosabb külső akkumulátorokat állítja elő, letisztult formavilágú Apple stílusban.

Juice Cover for iPad2

Lássuk az innovatív új iPad2 akkumulátoros hátlapot, amivel eddig még mi sem találkoztunk. A termék egy szép mágneses zárral ellátott karton dobozba van csomagolva. A doboz tartalmaz egy akkumulátoros hátlapot és egy töltőkábelt.

Az Apple-höz híven fehér és fekete színben gyártják. A legfontosabb, amit ennél a terméknél megemlítenék, hogy csak 0,4 cm a hátlap vastagsága. Leteszteltük, és valóban alig érzékelhető a különbség egy mezei műanyag hátlaphoz képest és valahogy optikailag sem tűnik fel a plusz majdnem fél centi.

Az iPad-hez nagyon pontosan és finoman illeszkedik, levenni is könnyű! A belső részét egy bársonyréteg fedi, így a port a tok nem karcolja bele az iPad hátuljába. Használata egyszerű, ki-be kapcsolható töltést ad az iPad-nek, amikor szükség van rá. A 6000 mAh kapacitású akkumulátor tudja a leírt 60% plusz töltést. Védőtoknak is abszolút megfelel, és Smart Cover kompatibilis. Tapintásra kellemes, finomabb anyagból készült. A saját akkumulátorának feltöltési ideje kissé lassú, 6-8 órát ír rá a gyártó, de mi egyszerűen este rátettük a töltőre, és reggel levettük. 500 töltési ciklust garantálnak, sajnos ezt nem tudtuk letesztelni, de kifogástalanul működött, amíg nálunk volt. Mivel az iPad2 akkumulátora amúgy is sokat bír, ezért inkább olyanoknak tudom elképzelni, akik dolgoznak a géppel, és valóban sokat használják. Az ára sem kevés, pontosan 24.900 Ft az iPhoneTok.hu-n, ami egy kicsit magasabb az átlagnál, de a 6000 mAh kapacitás és a minőség kárpótolhat.

Power Tube 6600

A Power Tube 6600 egy extra erős külső akkumulátor sokoldalú felhasználhatósággal. Úgy látjuk, hogy a MiPow termékekre általánosan érvényes a letisztult Apple termékekhez hasonló formavilág és a jó anyagválasztás. Ez a Power Tube 6600-ra is igaz.

Az eloxált alumínium hengereket 8 féle fényes színben festik és lézergravírozzák, hozzánk egy ezüst és egy fekete jutott el. A dobozban rengeteg mobil eszközhöz való töltőfej és kábel található. Külön fej van iPad-hez és Galaxy Tab-hez, ezen kívül az összes okostelefon töltőfeje benne van a csomagban, de mi értelmszerűen csak az iPad-hez és iPhone-hoz próbáltuk.

A Power Tube 6600-nak külön adaptere van és hálózatról is tölthető. A henger végén színekkel jelöli a töltöttségi szintet, pirossal és kékkel – ez nagyon tetszett. Az iPhone 4-et akár 3-szor is újra tölti, az iPad-re a gyári adatok 65%-ot írnak, de nekünk 70%-ra sikerült. Ez jó jel, hogy a gyártó a biztonság kedvéért lefelé kerekít. A méretével kapcsolatban annyit, hogy ezt azért inkább kirándulásokra vagy hosszabb utakra tudom elképzelni. Egész napos viseletre kicsit hosszú, de valamit valamiért…

Juice Book

A Juice Book egy finom marhabőrből készült mappa, amelyben a végén be van fogva egy Power Tube 6600-as külső akkumulátor. Az akkuról már írtunk, nézzük a tokot.

Ami a legjobban tetszik benne, az a finom velúr belseje és a színei. Funkcionálisan mindent tud, amit elvárhatunk tőle: mágneses ki-be kapcsolás, mint a Smart Cover esetén, stabil gépelő és filmnéző pozíciók. Lecsukva nagyon kis vékony, elegáns iPad-del együtt is. A plusz akkumulátornak van súlya, de nem zavaró, és kb. 70% plusz energiát nyerhetünk belőle.

Az ára az iPhoneTok.hu-n egész borsos, 29.900 Ft, amit egyértelműen az akkumulátor dob meg, hiszen az magában is 24.900 Ft. A stílusát elég nehéz meghatározni, nem az kimondott tárgyalóterembe való fényes bőrtok, de mindenképp a finomabb, különlegesebb darabok közé tartozik.

Ugrás a boltba: iPhoneTok.hu (x)

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment