fbpx Skip to content

Lassan közeleg a Valentin-nap, bár tudom, hogy még nincs február 14-e, de a Valentin-napi láz már elkezdődött az Apple-nél is. A régebbi Apple tulajdonosok tudhatják, hogy az év ezen szakaszában az App Store-ba folyamatosan érkeznek a Valentin-napi hangulatban pompázó alkalmazások, frissítések, és ilyenkor számos leárazásra és kedvezményre lehet számítani. Az Electronic Arts emberei is így tettek idén a SPY mouse nevű játékukkal és egy frissítés keretében: Squeak ügynöknek a Valentin-nap alkalmából a sajtok összegyűjtése helyett az apró szívek beszerzése a cél.

 

A frissítésben igazából csak maga a játék ikonja, a menü, a téma és az összegyűjtendő tárgy, ugye a sajt változott, így magáról a játékról többet nem is mondanék, de még régebben írtunk róla egy játéktesztet, így esetleg aki még nem ismerné a SPY mouse-t, az itt olvashat róla bővebben. 🙂


Valentin-napi ajándékkatalógus

Az Apple Store oldalán is megtörtént a dizájnváltás, mindenhol szívecskék, és piros színekben tündöklő termékek, kiegészítők várják az odalátogatókat. Aki most rendel iPod vagy iPad terméket, a vásárlása mellé ingyenes lézeres gravírozást és ingyenes kiszállítást kap ajándékba. Egyébként a gravírozás eddig is elérhető volt, és a bruttó 33 500 Ft feletti megrendelések szállítása ingyenes, viszont az Apple-ajándékcsomagolás érdekes lehet számunkra a Valentin-nap alkalmából, hogy különlegesebbé tegyük az ajándékunkat. Az iPod készülékekhez, valamint egyes Apple-szoftverekhez és tartozékokhoz, illetve bizonyos Mac laptopokhoz kérhetünk csomagolás, amit Apple-ajándékdobozban, személyes kísérőkártyával és vörös szalaggal díszítve küldenek a címzettnek.

Az Apple Valentin-napi ajánlata itt található meg a teljes kínálattal.

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. így jobban kitudják adni a “RED” cuccokat.:D


Add a Comment