fbpx Skip to content

A Firemint emberei újra nagyot alkotva megmutatták, mire is képes egy jól együttműködő fejlesztőcsapat. A Flight Control és Real Racing sikere után megszületett a két éve készülő SPY mouse, mely már azonnal az első helyre tört az App Store toplistán.

 

A játékban Squeak ügynök szerepében meg kell szereznünk a pályákon található sajtokat, és eljuttatnunk egy biztonságos lyukba, ahova elbújhatunk. Ám a dolog nem ilyen egyszerű, mert utunk során rengeteg akadályt kell leküzdenünk, hogy végül elérjük célunkat. Ilyenek például a macskák, akik járőrözve figyelik egerünk feltűnését és ha észreveszik, akkor azonnal megindulnak felénk, hogy bekaphassák főhősünket. A cél az, hogy ne vegyenek észre minket, úgy osonjunk át a pályán. De ha mégis észrevennének és ügyesek vagyunk, akkor a macskákat kijátszva a falhoz ütköztethetjük őket, így időt nyerünk az elmenekülésre.

 

A játék a Flight Control-nál alkalmazott vonalhúzogatós technológiát használja, ami annyit jelent hogy az ujjunkkal kell megrajzolni az útvonalat, amely mentén az egér haladni fog. Összesen 6 helyszín és 72 pálya áll rendelkezésünkre, és tesz próbára minket. Természetesen először még könnyű szintű pályákon játszhatunk, hogy megismerkedjünk a játékkal, az irányítással és az akadályokkal, majd egyre nehezedő pályák állnak előttünk és egyre nehezebb akadályok, mint például az egérfogók vagy a fejlettebb macskák, de egy biztos, hogy egy ideig nem fogunk unatkozni. 😉

A játék $0.99/0.79€-ért érhető el az App Store-ból.
Ami még érdekes, hogy a játék 199 MB, így letölteni csak Wi-Fi-n keresztül lehet.

Szifonjáték

Like-olj az alkalmazásért! Most lehetőségeket van megnyerni a SPY mouse-t, amennyiben Like-oljátok Facebook-on és Twitter-en RT-zitek a posztot! A résztvevők közt kisorsolunk 2 db SPY mouse játékot. (1 Facebook és 1 Twitter nyertest.)

Eredményhirdetés:
A szerencsés nyertessel Facebook-on, illetve DM-en keresztül vesszük fel a kapcsolatot.

Sok szerencsét! 🙂

FIGYELEM! Az Apple szabályai miatt csak a magyar store-ban tudjuk odaadni az ajándékot!

Olvasd el a hozzászólásokat is

16 Comments

 1. Én elakadtam az 1-10 pályán, nincs kijárat. Mit kell tenni?

 2. A felső szobában van a kijárat a szekrény mellett balra. 🙂

 3. Szerintem nem egy nagy durranás…

 4. OFF
  Sziasztok!

  A segítségeteket szeretném kérni!

  Arra van valami mód, hogy kizárólag az ébresztésnél ne rezegjen a teli? illetve pl. egy megadott hangerőn ébresszen vagy a halkról egyre hangosabban (emelkedő)

  Köszi előre is!

 5. Szerintem szórakoztató játék, jók az animációk és a karakterek és érdemes hanggal játszani, mert jól sikerült az is. 🙂

 6. Nagyon jó játék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. aranyos game!

 8. bocs az offért:
  most kerültem fel pestre suliba, és emlékszem, hogy volt itt is valami program a budapesti közlekedésről. valaki tudja a nevét? 🙂

  ON

 9. Két éve készülő??
  Érdekes…inkább 1 évig és 8 hónapig nem készülő…
  de amúgy el lehet lenni vele csak ez a 2 év szöveg már az előző cikkben is szurta a szememet….

 10. @suhanc: gyárilag nincs erre mód, kiegészítőről sem tudni, hogy lenne ilyen. vagy teljes vibra kikapcs, vagy teljes bekapcs, köztes állapot igazából nincs.

  @Skinee: menetrendhez leginkább bpmenetrend, útvonalkereséshez, tehát hogyan jutok el tömegközlekedéssel A-ból B-be: smartcity. ingyenesek.

 11. Pepe, láttál belőle valami bétát másfél éve és nem volt benne semmi fejlesztés azóta?

 12. @PepeSk8: Igen, ez gyanús ez a két év, de szerintem lehet hogy pénz hiányában nem tudták folytatni a játék tervezését és állt a projekt. De az App Store leírásában is benne van: “Embark on a journey of epic proportions, over two years in the making!”
  Meg a másik érdekesség hogy mi a 200 mega, mikor az Angry Birds vagy a Cut the Rope 20 mega körül vannak.

 13. Bocs, hogy itt kérdezek 🙂
  Tudna valaki nekem ajánlani egy olyan file manager-t OS X-re amivel tudom az iPhone-om filejait másolni, cserélni, módosítani (az iphone minden file-jára kiterjedten, nem csak a képek, zene, stb)
  Előre is köszönöm 🙂

 14. @Tian: Hát igen csak sok jaja. Amugy azt nem olvastam instábol szedtem. És a 200 mega is durva, a 2. szint végén vagyok és számomra rejtély h miez a 200mb, de amúgy jó játék. Az lehet h 2 éve volt egy ötlet valameddig elkészült és akkor mással voltak elfoglalva pl rr, rr2, vagy flightcontrol de akkor is egy másfél évet tuti állt a dolog.
  De egyszónak is 100a vége. jólsikerült ez a játék és köszönjük a cikket Tian.

 15. @PepeSk8: Köszi! 🙂


Add a Comment