fbpx Skip to content

Szégyellem magam, hogy a két ünnep között nem vettem észre, hogy a kedvenc oldalamról lett egy újabb, használhatóbb App Store-os app, de most itt a pótlás és a 9GAG Reader!

iPhone Screenshot 4

A 9GAG Reader pont az, aminek tűnik, a legjobb nemzetközi fun és fikaoldal iOS-re optimalizált app-ja. Bár a mobiloptimalizált oldalukkal se volt gond, de így valahogy nagyobb késztetést érez az olvasó, hogy utazás közben is “olvassa”.

Az app maga nagyjából ugyanakkora függőségfaktorral rendelkezik, mint a Facebook, és rajongói tábora hazánkban is napról napra rohamosan növekszik. Na nézzük magát a programot.

iPhone Screenshot 1

Jelenleg az 1.1-es verziónál járunk már, de még itt is vannak hibák, például, hogy iPad-en nem működik a landscape mód és összeomlik tőle az app, de erre ők külön felhívják a figyelmünket az App Store-os adatlapjukon a saját stílusukban. Majd javítják.

iPhone Screenshot 2

Viszont a fenti bug-nál számomra zavaróbb, hogy a hirdetések eléggé rontják az összképet, biztos javítva lesz, de nézzük inkább, hogy mi is jó benne. A 9GAG Reader legjobb része a Push, így ugyanazzal a megszokott kézmozdulatokkal  dolgozhatunk, mint a már említett Facebook app esetében. Funkciók megyeznek az eredeti oldallal, így megtalálhatóak a Hot, Trending és Top szekciók, a kedvencek, a szavazás, Twitter és Facebook megosztás, valamint az offline böngészés is.

9GAG fanoknak kötelező! Letölthető INGYEN az AppStore-ból innen.

Olvasd el a hozzászólásokat is

13 Comments

  1. Ez az első program, aminek még a töltőképernyőjén is nevettem 😀

  2. Aaaaawwwww yeaaaaaaa 😀 Köszönöm srácok, már szedem is 😛

  3. Hol kellene bejelentkezni?

  4. A fenti hirdetésen lehet fizetni az app-ér és onnantol nincsenek ott a hirdetések! Működik, teszteltem 🙂

  5. Egy értékelésben merült fel, hogy hogyan kell nagyítani a kis szövegekkel telepakolt képeken. A megoldás egyszerű: elfordítod a készüléked (kivéve iPad mert bekressel) és akkor csak azt az 1 képet fogja mutatni. Ha ránagyítasz, akkor mindent látsz, dupla tappinggal vissza és mint a képgalériában a képek között tudsz fektetett módban böngészni (jobbra-balra huzogatod az ujjad).

  6. Csak én nem kapok választ a szerkesztő csapattól és törlik a kommentjeimet a karácsonyi nyereményjátékkal kapcsolatban ? Vagy üldözési mániám is van ?

  7. @Sigma: Elvileg válaszoltunk mindenkinek, de akkor holnap utána nézek. Ne haragudj.

  8. @admin: egy Gmail es címről írtam a levelet úgyan arról amiről ide is regisztráltam onnan is ki tudjátok lesni 🙂
    Nekem sajnos nem jött semilyen levél 🙁

  9. Szamomra a cikk azt sugallja hogy official app, de nem az (mondjuk mindegy is, ha jo).
    Sajnos regi keszulekeken nem mukodik.

  10. “9Gag Reader is not the official 9GAG app.” és a 9GAG viewer sem volt az természetesen, viszont egy nagyon jó alternatíva. Kompatibilitás terén 3GS és 4.3-as firmware az alapkövetelménye, így ahogy minden más jóból, a 3G és a 2G tulajdonosok kimaradnak.

  11. @admin: Még mindig nem jött semmi mail töletek 🙁


Add a Comment