fbpx Skip to content

Még tegnap este írta pod2g twitteren, hogy egész jól haladt az A5-ös processzorral szerelt készülékek, tehát az iPhone 4S és az iPad 2 jailbreakjének fejlesztésével, és így akár már egy héten belül is várható annak kiadása, már ha minden szerencsésen alakul:

pod2g
I made a step today for the A5. With some luck we could expect a release in a week.
2012.01.03. 20:11

A másik fontos dolog, hogy itt is bátran lehet frissíteni a készülékeket 5.0.1-re, mert a megoldása azon is fog működni:

pod2g
Yes, upgrade your 4S and iPad 2 to 5.0.1.
2012.01.03. 21:28

Ez nem jelenti azt, hogy valóban lesz ezen a héten jailbreak az említett eszközökre, hiszen ha mégsem alakulnának szerencsésen a dolgok, akkor még várni kell. Pontos kiadási dátum tehát továbbra sincs. Mindenesetre ez a hír már határozottan pozitív.

Az iPhone 4S-re ez lesz a legelső jailbreak, az iPad 2 esetén pedig eddig mindössze csak a 4.3.3 esetén volt lehetséges a törés, semmi más esetben nem, de így akkor ez hamarosan változni fog. Kérdés persze még az is, hogy mennyire lesz hosszú életű ez a megoldás, és mikor fog az Apple ismét közbelépni, javítva azt a hibát, amit ebben az esetben kihasználtak. (Az iOS 5.1 közben továbbra is csak a második beta verziónál tart, ami viszont január 31-ével lejár, bár ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy az 5.1 addig megjelenne.)

Persze a jailbreakelt készülékeket használók egy része már így is korlátozva van valamilyen szinten, hiszen a feltört készülékeken nem működik az OTA (over-the-air, tehát a készüléken, a Settings [Beállítások] appból történő) szoftverfrissítés. No persze aki jailbreakeli a készülékét, az tisztában is van azzal, hogy mindaddig nem is lenne érdemes frissítenie, ameddig az újabb szoftververzióhoz meg nem jelennek az új eszközök, amelyek már képesek azt is feltörni; és hogy az esetleges problémák elkerülése végett a feltört rendszert nem is érdemes frissíteni, hanem csak restore-olni.

Az alábbi kérdésben szeretnénk titeket megkérdezni, hogy számotokra mit jelent a jailbreak, ti miért töritek fel a készüléketeket, vagy feltöritek-e egyáltalán? A válaszadás teljesen anonim, így azt, hogy milyen választ adtál, rajtad kívül senki nem fogja tudni, tehát bátran lehet őszintén válaszolni! 😉

[poll-id=”23″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

58 Comments

  1. mindkét dolog miatt jailbreakelem. kell az SSH, meg a cydiás appok, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem akarok crackelt progikat felrakni, mert akarok. nem vitaindítóként írtam ezt, nem szeretnék trollkodást látni a válaszokban, úgysem fogom megváltoztatni a véleményem a fizetek vs crackelek témában.

  2. Nekem szinte csak az iBlacklist miatt kell a JB iPhone 4S. Nagyon-nagyon-nagyon 😀
    A fizetős alkalmazások ingyenes telepíthetősége csak abban az esetben kell ha nincs az alkalmazásból próba verzió. Párszor már befürödtem 1-1 drágább alkalmazással és ha előtte ki tudom próbálni, akkor tuti nem veszem meg.

  3. Végre egy értelmes szavazás, kíváncsi leszek a végeredményre…

  4. Én elhatároztam hogy megpróbálok “tisztán élni”. Mióta feltettem az 5.0-t azóta nincs JB és határozottan jól érzem igy magam. Az SBS nekem is hiányzik néha de rájottem, hogy nem használom annyit, hogy emiatt JB-kel küzdjek.

  5. Számomra is igazából mind a 2 pont fontos a jailbreak miatt. Most fejeztem be a saját témám elkészítését az i4-re, lecseréltem a lock témát is, tehát elsősorban nekem a cicoma is a cydiás tweaket kellenek, de azért persze akadnak olyan crackelt programok is, de azok nélkül még vhogy meg is lennék. Jobban zavar ha nem tudom olyanra alakítnai a i4 megjelenését amilyenre szeretném

  6. En nem JB-elem a telefont, de az sbs settings meg a notification center testreszabasa jo lenne. Appokat inkabb megveszem, vagy kihasznalom(tam) a karacsonyi akciokat 🙂

  7. na ez egy igazán szenzációs hír, de a JB-kel együtt jön a szoftveres unlock iphone 4S-hez? Bocsi, ha nagyon rossz a kérdés!

  8. @faxoka: sehol nem volt szó új függetlenítésről, pláne nem a 4S esetén.

  9. Én igazából az első 2 okból csinálom a JB-t…

    Jók a tweak-ek, pl IntelliScreenX ezt is megvettem, de ugye volt próbaidő és itt érkezek el a második ponthoz, az appstoreban nagyjából csak a játékoknak van demojuk, és nem szívesen dobok ki még 300 ft-ot sem, anélkül, hogy tudnám, kell e nekem a stuff. Androidból lehetne tanulni, van egy kicsi időkorlát, amin belül vissza lehet váltani az app-okat. 14 nap, ez bevallom kicsit sok, tekintve,hogy vannak appok amiket 2-3 napig használ csak az ember.. Jó lenne, ha lenne 1 óra próbaidő. Aztán In-App -Purchase-zel lehetne megvenni a stuff-ot….

  10. SBSettings, Safari download plugin, iFile meg még a bluetooth hiányzik, de sajnos nincs még ios5 kompatibilis ibluenova vagy celeste. Csak ezek miatt van jailbreakelve a 3gs-em. Ha ezeket gyárilag engedélyezve lennének, nemfoglalkoznék a jb-vel.

  11. Akinek meg nincs pénze appra, annak csak az appstoret kell sűrűn sasolni. Ma is pl. a Shift 2 ingyenes. Where is my water-t is sikerült ingyenesen letölteni appstoreból és még 1 nagyon tuti játéka jetpack joyride;)

  12. @adam990: Vagy használni AppZappot vagy más akciófigyelő progit. KB 2 hónap alatt 25 értelmes játékkal bővült a táram gyerekeim nem kis örömére. És max 2000-t költöttem összesen. Jókor jó helyen ez a lényeg. 🙂 A Shift2 is lenn van már 😀

  13. Hát az Apple felkötheti a gatyáját, de ha egy picit nagyobb teret adna, azoknak a fejlesztőknek, akik a feltörés után már régóta megbízható App-okat, kiegészítőket csinálnak (SBSettings-től kezdve, ami már 3.0-n is volt hibátlanul)… Akkor a kutya sem foglalkozna feltörésekkel (nem is beszélve, hogy HUF-ba lehessen fizetni a magyar AppStore-ba, és legyen rendes iTunes Store is)…
    Én egyébként csak az SBSettings (wifi kapcsoló, airplane mód közvetlen elérése) és a FaceTime 3G-n funkció miatt Jailbreak-elek…
    Jöjjön akkor iPAD2-re is 😀

  14. @sual: Teljesen ugyanez a válaszom. Előtte JB-tem, mindkettő miatt. Ma már csak az SBS hiányzik, de lehet nélküle élni. És AppZapp, ahogy már más is mondta.

  15. Most akkor ez 5.0-aval is mukodni fog???

  16. @Lazika87: ha egyszer frissítheted nyugodtan 5.0.1-re, amiben már több hibát javítottak az 5.0-hoz képest, akkor miért érdekes, hogy menni fog-e 5.0-val? egyébként nem fog, ahogyan a többi készülék esetén sem megy, csak 5.0.1 esetén.

  17. Nekem nemrég sikerült hozzájutnom egy iPad2-höz, amivel azért volt kaland, kapásból kikellett cseréltetnem garanciába miután hazavittem, mert a képernyő bal alsó része el volt nyílva a hátlaptól, és amikor a kezemben fogtam és nyomkodtam akkor ki be mozgott. A csere viszonylag jól zajlott le, de volt egy kis bibi:

    Tudni kell rólam, hogy még iPhone 3G-m van ami 4.2.1-el van JB és függetlenítés van rajta. Sajnos csak snowbreeze firmware-el mert nincs mac-es haverom és égen földön nem találtam 4.2.1 customot amit nem snowbreezel csináltak. Na mindegy nem ez a lényeg.

    A lényeg az, hogy az 1. ipad2 ( wifi + 3g, 64gb ) 4.3.3-al volt a boltban, én meg megörültem, mint majom a farkának, hogy van rá jailbreak ( mivel iPhoneon már úgy megszoktam ). Meg is történt a jailbreak, majd jött a hiba. A csere után már olyan iPad2-őt kaptam amin 4.3.5 volt. Hát kicsit idegbajt kaptam. Mondom jó semmi baj van ilyen, lefrissítettem 5.0.1-re mondom megpróbáljuk.

    És itt jön a “mire használom a jailbreaket rész”.

    Ami nagyon nagyon hiányzik:
    – SB settings mindenek előtt.
    – Lockinfo
    – Retina pad és Full force ( iphone appokból próbálnak ipad méretűt csinálni )
    – iFiles
    – Winterboard
    – És volt egy tweak aminek nemtudom mi a neve de a multitasking gesturest lehetett vele apponként engedélyezni vagy tiltani.

    Tehát amint látjátok, nem arra kell a JB számomra, hogy crackelt appokat tegyek fel, hanem, hogy az amúgy nagyon jó iPad2 felhasználói élményét feljavítsam és a kis hibáit / hiányosságait kijavítsam.

    Kis megjegyzés még mint újdonsült iPad tulaj: Nagy meglepetés volt számomra, hogy az iPad2 nem tartalmaz sem Weather appot sem calculatort, de még órát sem. Szóval ezt mind meg kellett vennem, és mivel szeretem az értelmes minőségi dolgokat, ezért ez a 3 dolog nekem 1,5k HUF-omba került. Szóval nem olyan fájdalmas, csak iPhone után azért ezt elvártam volna alap dolognak.

  18. Sziasztok! Ha ipad 2-őt 4.3.3 -ról frissítem 5.0.1-re utána vissza tudok
    menni 4.3.3.-ra ha van ssh?

  19. @godan: elvileg igen, de mivel lesz jailbreak nemsoká az 5.0.1-re, így gyakorlatilag nincs valódi haszna annak, hogy visszatedd, sőt.

  20. (egy iPhone fun)
    Ez valóban jó hír………..remélem az aksi és a térerő dobálásra is lesz javítás! Nem tudom ti hogyan vagytok vele, de szerintem ezek alap dolgok! Hogyan adhatnak ki egy telefont, akumulátor és térerő tesztelés nélkül! Sokan azt írják, -tanácsolják, hogy “ne kapcsold be ezt-azt, kapcsold ki pl a helymeghatározást, stb, stb! Nem vagyok rosszindulatú, mert alig vártam, hogy megvehessem az iPhone 4s-emet, de akkor megkérdezném ezektől……hogy minek van ilyen okos telefonunk, ha nem szabad bekapcsolni ezt-azt!! Bevallom nem merem a barátaimnak-kollégáimnak elmondani ezeket a (aksi-térerő) problémákat, mert kinevetnének!Na mindegy, remélem, hogy valóban mihamarabb elkészül a JB aztán hajrá! Hazudnék, ha azt mondám, hogy nem az ingyen letölthető alkalmazások miatt várom, de ez nálam vegyes! Éppen tegnap vettem meg az SPB Wallet-et és a POI Plazat….7,99-ért és 1,59-ért! A témákat viszont a Winterboard segítségével töltöttem le……mert ott találtam jókat! Üdv! Tamás

  21. Ami nekem nagyon kellene:
    SBSettings és Backgrounder.
    Remélem ez utóbbi megy majd 5.0.1-en is.

  22. Számomra az SBSettings mellett a Call Counter igazán nélkülözhetetlen, mivel havi x perc beszélgetést tartalmaz az előfizetésem, ezért nélkülözhetetlen, hogy pontosan lássam hol tartok éppen. Régebben kerestem az AppStore-ban hasonló programot, de nem találtam.

    Egyébként eddig nem foglalkoztam a jailbreak nélküli élettel, hiszen viszonylag gyorsan jöttek az új verziók törései és nagyon megbízhatóak voltak. Ezzel szemben most sokat kellett várni és az eredmény sem kielégítő,gondolok itt például az iBook-ra, stb. Szóval az elmúlt napokat azzal töltöttem, hogy próbáltam legális megoldásokat találni a Cydiára.

  23. Sbsettings,Action Menu Plus Pack,KillBackground tweak-ek nélkűl számomra nem teljes az iKészülék…
    jah és a jobb app-okat mind megveszem !
    lehet JB nélkűl élni de nem érdemes…
    😀

  24. Kedves Jadeye! Nagyon köszönöm a segítséget, de bevallom én teljesen láma vagyok a “s feltetted restore-ral a legújabb 5.0.1-es verziót, amiben baseband frissítés is van, build 9A406? “-hez! Azt tudom, hogy a legújabb 5.0.1 es soft van a masinán….mert ezt írja ki. Frissíteni nem tudok, mert azt írja ki, hogy a ” iOS 5.0.1 Az Ön szoftvere napra kész.
    Arról, hogy a baseband frissítés mit jelent fingom sincs, tehát megnézni-feltenni sem tudom-tudtam, de köszi azért a segítséget! Üdv! Tamás

  25. A mindennapi használat során sokat segít, hogy leegyszerűsítettem a billentyűzetkiosztást, és csak a magyar ékezetes betűk vannak benne + àìòù a 160 karakteres sms-ezéshez, és a felső soron a számok is elérhetők a gombokat lenyomva tartva. Ez nagyon hiányzott iP4 iOS5-nél.
    Ezen kívül megvettem az IntelliScreenX-et, nagyon tetszik, és jó lenne az iPhoneDelivery, de valamiért fagyasztja a rendszert 5.0.1-en.
    És persze fönt van az SBSettings is, bár az IntelliScreenX mellett ez már nem is olyan fontos… viszont jópofa, hogy az SBS-szel bármilyen szolgáltatónevet meg tudok jeleníteni, akár emojikkal is. 🙂
    Ja, még1: a fájlrendszerhez hozzáférés segít a mentésekben és az időnkénti “takarítás”-ban.

    Egyébként várom az iPad3-at, mert a retina display a munkámhoz nekem nagyon fontos tényező, ezért nem veszek iPad2-t.

    Minden jót mindenkinek! 🙂

  26. A jailbreak jó. A jailbreak megnyitja az iPhone szívcsakráját.

  27. scummVM …. többek között vagy is jól működő emuk ami vonz és még sok más nagyon jó dolog 😀

  28. @szuribaba: hát, ez tényleg fun volt, bár nehéz eldönteni, sírjak-e, vagy nevessek…

    Nem biztos, hogy kell-e még nekem a JB, igazándiból a fáljrendszert szívesen elérném, meg tetszik a grafikus carrier logo. SBSsettings, meg a különböző tweakek ideig-óráig szórakoztatók, de valójában elégedett vagyok a gyári felépítéssel. Régebben persze más volt a helyzet, de mára majdnem teljesen utolérte az apple a barkácsolókat, legalább is abban, amire nekem szükségem van.

  29. Sziasztok! Nem reg frissitettem 5.0.1re i4en, jobban merul az aksim mint 4.2.1en…JB nelkul nem tundam hasznalni, sbsettings, winterboard, lockinfo, shrink, gridlock es persze bitesms. Appokat sokat megvettem, crackelve is toltottem, TomTomert sajnalok 70fontot kiadni… 🙂 olyan sok app nincs is a telon, ami jo es tenleg kell azt megveszem, inkabb a tweakek amik kellenek, notification center alakul, de meg nekem nem az igazi, ha lockscreenen is le tudnam ugy huzni akkor jo lenne, de a temak hianyoznanak.
    Igor

  30. @Before: Bevallom jobban rávagyok én is izgulva az aksi probléma megoldására, mint a JB-re! A JB nélkül elvagyok……..legfeljebb havonta 4-5000-forintért letöltöm hivatalosan ami tetszik! Üdv! Tamás

  31. Kedves Szifonosok!

    Van egy kérdésem amire örülnék egy válasznak!
    iPad2 Wifi+3G de én csak EDGE-t érek-el!
    Azt olvastam hogy ez azért lehetett mert 4.3.3-on ki volt Jailbreakelve és volt rajta SBSettings és ott valószinüleg kikapcspva hagytam! Akkor egy sima Restore segít? iOS 5.01 van rajta!
    Elöre is köszönöm a segítséget!

  32. Termeszetesen jailbreakelni kell, de ez nem zarja ki h azokert Az appokert fizessek, amik megerdemlik hogy a fejlsztoiket tamogassuk.
    Illetve lenne egy kerdesem: jailbreakelt iPad2-om van, hogy ha en most felfrissitem az IOS-t 5.0.1 re a jailbreakelt appeket leszedi az Itunes? Ha igen van vmi megoldas, hogy megmaradjanak? Koszi (:

  33. @infy: Nekem is az iBlacklist miatt érdekes csak a jb. Az előző készülékhez (3GS) megvettem és ehhez is megveszem, ha eljutunk odáig egyszer.

  34. Ha veszek eBayen egy töltőt, amire ráírják, hogy iPhone kompatibilis, esetleg még azt, hogy iPod Touch 2G/3G/4G kompatibilis, akkor az az 1G-s iPod Touch-csal is működni fog?

    Hogy on is legyek:
    Installous
    SBSettings
    iFile+SSH
    Backgrounder
    +még még néhány Cydiás apróság.

  35. Minden elismerés pod2g-nek hogy ennyi időt és munkát fektet bele a jailbreak-be. Ha már ennyire hozzáértő nem értem miért nem passzolják át neki a szoftveres unlock továbbfejlesztését, lehet jutna is vele valamire!

  36. Egyébként nekem az a véleményem hogy az 5.0.1 -es rendszert nem éri meg jailbreakelni, mivel a szűz 5.0.1 -el is akkumulátor problémák vannak, és persze ha megspékeled egy jailbreakkel még több gond lehet az akkumulátorral. Szerintem jobb várni az 5.1 -re.

  37. @ToniSlow: azért a jailbreak és az unlock közt elég nagy a különbség. a jailbreak az iOS hibáit használja ki, és mivel az iOS rengeteg összetevőből áll (mert rengeteg feladatot lát el), így a jelenlévő hibák esélye is több. a baseband firmware-e viszont csak a rádiós kapcsolatok kezelését végzi, így sokkal kevesebb a kihasználható hiba is. (kicsit leegyszerűsítve)

    tehát attól, hogy tudsz csinálni egy jailbreaket, még nem biztos, hogy a basebanddel is elboldogulsz, teljesen más tészta.

  38. @Jadeye: nyilvánvalóan így van ahogy mondod, az unlock nagyobb falat.
    OFF: érdeklődnék hogy sikerült-e megtudnod mire is lesz jó (amennyiben persze érdemes lesz foglalkoznotok vele, és lesz eredmény) a Telenor Gevey Fix?

  39. @ToniSlow: egyelőre nem jutottunk előrébb a fix kapcsán, mert van más, ami most fontosabb projekt, de amint lesz eredménye, mindenképp lesz róla cikk.

  40. Próbálom az amerikai accountomat magyarítani, de ezt csak úgy engedi ha megadok egy hitelkártyát. Az amerikain nem volt és új magyart is lehet “none” opcióval nyitni, de váltani nem enged nélküle. Én csinálom rosszul vagy ez ilyen? Ha nincs más akkor csinálok egy újat, de sajnálnám a gamecenter accountomat.

  41. Csak 1 kérdés, mert láma vagyok ehhez! Amennyiben kijön a JB úgy létezik, hogy ez javít valamit az akumulátor és a térerő dobálási problémán, vagy ezt csak az 5.0.1 utáni szoft oldhatja meg? Köszönöm a válaszokat és elnézést, de én csak egy mezei felhasználó vagyok,akit bosszantanak ezek a gondok! Üdv! Tamás

  42. A legjobban az a kényelmi funkció hiányzik, hogy a Wifi, a Mobil adatforgalom és a helymeghatározás egy helyen legyenek. Nem is értem, hogy az iOS5-ben alapból miért nincsenek ezek az értesítési központon, mondjuk a tök felesleges időjárás helyett.

  43. Szabadságolásom lévén sűrűn olvasgatom a hozzászólásokat és bevallom sokat segített nekem a “döntésben” ! Több fórumtárshoz hasonlóan átgondoltam ezt a JB es dolgot és úgy döntttem, hogy nagy valószínűséggel nem fogom JB-tetni a telefonomat! Már csak azért sem mert ha ebből az aksi állapotból még veszít a telefonom, akkor hordhatok magamnál egy trafóházat, ait nem szeretnék. Várok a szoft frissítésre a programokat meg töltögetem fizetősen.Nem egy jelentős tétel! Éppen most töltöttem le a Naptárt az Időjárás Widgetet és a Rádiót! Teljesen jól működnek, sőt a rádió még felvehető is. Nos ez összesen 3×0,79 Eurocentbe került…..ami nem vészes! Nekem havonta megér 5-6000 forintot, hogy eredeti programok legyenek a telómon! Jaj…..egy kérdés.! Mi lesz ezekkel a megvásárolt programokkal, ha pl lecserélem a telefonomat……bukom az egészet vagy ez kivarázsolható lesz az iTunes-ból, ha pl rádugom majd az új iPone-t! (ami még nincs is)Köszi a válaszokat! Üdv! Tamás

  44. Hat, h oszinte legyek, minek varjak akciokra, ha vmi kell, installous, aztan megvagyunk. Az a baj, h sok lett majom – megveszi, amit lat.
    Jah, es erdekes, h senki nem irja, h az unlock miatt kell neki…

  45. @jack86online: ez a sok majom teszi lehetővé, hogy azokat az appokat használhasd ingyen, amikbe a fejlesztőik az idejüket ölték. ne vedd meg az appokat, és egy csomó alkalmazásnak esélyt sem adsz, hogy megszülessen, mert a fejlesztőiknek nem éri meg ingyen dolgozni, ők is pénzből élnek. ahogy gondolom, te is.

  46. Most akkor ez csak 4S re lesz jó vagy a sima 4 re is amelyiken 5.0.1-es IOS van?

  47. Jadeye, ha updateolom a jailbreakelt iPad kettomet 5 os IOS re, torlodnek a jailes appok? (:

  48. @renatosanto21: ha a jailbreakes appok alatt a cydiából feltelepítetteket érted, mint mondjuk SBSettings, akkor azok igen. ha a warezolt, tört appokat, azok nem, viszont jailbreak és appsync nélkül azok nem fognak elindulni.

    amellett jailbreakelt rendszer frissítése nem javasolt, ahogyan backupból való visszaállítása sem, mert problémákhoz vezethet.

  49. Nem tudjátok, hogy mitől lehet az, hogy nincs Personal Hotspot-om a Settings-ben? iP4 5.0.1, tethered jailbreak… volt fenn az untethered is, csak annyira bugos volt, hogy inkább visszatettem a tethered-et. Backup nem volt, manuálisan tettem vissza a cuccokat…

  50. @guc: volt, hogy nekem is eltűnt, ilyenkor újra jailbreak, és csak a fontosabb cuccokat telepítettem. Azóta van. Viszont legutóbb be kellett kapcsolnom a Beállítások – Általános – Hálózat menüpont alatt, csak utána jelent meg a Beállítások főmenüjében!

  51. Sziasztok! Hetek óta keresek un Profil állító programot a 4s -re de nem találok! A Nokia telefonokhoz számtalan olyan program van ami egy adott időben átvált a meghatározott profilra, maj magától visszaáll az eredeti profilra. Sajnos már megvettem az iTunes áruházból a MyProfile nevű programot, de az csak egy neagy átqrás, mert nem a profilokat lehet pl csendes-néma-utcai-iroda, stb-re állítani, hanem kódokat lehet vele megjegyeztetni! Na nekem nem erre van szükségem, hanem egy hivatalosan letölthető Profil állító programra…….ha van egyáltalán ilyen! Régen a sima JB-es iPhone 4 -nél a Cidya-ban volt ilyen program, de mivel ezt egyenlőre nem lehet JB-elni, így megveszem………ha van! Kérem,ha tudtok segítsetek a prorgram nevével!!! Üdv! Tamás

  52. @szuribaba: persze, hogy átverés, amit letöltöttél, hiszen ahogyan már számtalan alkalommal volt szó róla, ilyen alkalmazás az SDK korlátozásai miatt (hiszen mélyen belenyúlna a rendszer alapvető működésébe) nem lehetséges. így az App Store-ban minden ilyesmi átverés, ha ezt állítja magáról.

    jailbreak nélkül nincs ilyen lehetőség.

  53. Köszönöm szépen…………hát bizony gondoltam, hogy átverés! Egyébként a CallRecords is, ami azt hirdeti, hogy felveszi a beszélgetést! Na ez annyira veszi fel, hogy internet kapcsolat kell hozzá! Tehát folyamatos 3G kell hozzá, ami (mint tuidjuk) nem éppen olcsó, ha örökké be van kapcsolva! Tudom………..vannak már korlátlan 3G-s lehetőségek, de én úgy gondolom, hogy egy szaros hívásrőgzítés miatt ne kelljen már csomagot válltani! Pláne amikor az én telefonomban céges kártya van…………..és a cégem nem járul hozzá a csomag válltáshaz. Na mindegy………várok, várunk a JB-re aztán majd meglátjuk! Köszönöm azért, hogy felhomályosítottál, hogy egyenlőre JB-nélkül nincs erre lehetőség! Üdv! Tamás

  54. Sziasztok,van egy olyan kérdésem hogy iphone4S készülékem van és szeretném jailbreakelni.Találtam egy oldalt [link kiszedve -szerk.] ahol ezt meg is lehet vásárolni (Jailbreak).Én úgy tudom hogy még nem lehetséges a jailbreak 4S nél.Vagy vásárlás esetén ez lehetséges??? vagy pénz lehúzás…Üdv

  55. Akkor marad a várakozás,köszönöm az infót!!!


Add a Comment