fbpx Skip to content

Arisztotelész szerint az ember társas lény, csak társadalomban tud élni, de ott is arra törekszik, hogy ne legyen kívülálló. Az egyén a családon keresztül tud hatni a társadalomra, így alapösztön az, hogy keressük a köteléket az ellenkező nemmel. A felgyorsult világunknak köszönhetően a kapcsolatok kialakításának jelentős része online közösségi térben történik, mivel itt mindenkinek jóval nagyobb az önbizalma. Ezáltal háttérbe szorul a kudarcelkerülési motiváció, hiszen amennyiben elutasítanak nem egy nagy közeg előtt kerülünk kellemetlen helyzetbe. De mi történik, ha egy szórakozóhelyen vagyunk, kiszemeltünk magunknak valakit, de nem tudjuk, hogy a vonzalom kölcsönös-e? A magyar fejlesztésű innovatív Hi!temptation alkalmazás ebben tud egyedülálló segítséget nyújtani.

A Facebookon mostanában nagyon keményen szankcionálják az egyirányú ismeretséget. Tehát amennyiben valakit bejelöltek a legnagyobb közösségi oldalon ismerősnek, de ő zaklatás jogcímen bejelentést tesz a fejlesztőknek, nagyon gyorsan törölhetik az új kapcsolatra vágyó ember profilját. Így lehet, hogy megtaláltad a tökéletes nőt vagy férfit az előző esti buliban, de nem biztos, hogy eljuttok a valós kommunikáció szakaszába, ha az éjjel egy mondatot sem beszéltetek. Gyakran az se segít, ha megtudod, hogyan hívják az illetőt, hiszen gyakori a vezeték-és a keresztnév esetén vajmi kevés esélyed van megtalálni azt, akit kerestél – főleg egy emlékkiesésben gazdag, túlságosan vadra sikeredett szórakozás másnapján.

A Hi!temptation segítségével nem kell profilokat keresni, nem kell félni attól, hogy letiltanak, de a népszerű srácoknak vagy lányoknak sincs semmi félnivalójuk: be lehet állítani, hogy kik láthassanak téged. Az alkalmazás ugyanis GPS-re épülő algoritmusok segítségével kilistázza azokat azokat a Hi!temptation felhasználókat, akik a közeledben vannak. A mai világban a nők nem kezdeményeznek, megvárják a férfi közeledését. Ezentúl változhat a helyzet, hiszen egy gombnyomással felhívhatják magukra a figyelmet. Amennyiben megtaláltad a kiszemeltet, nincs más dolgod, mint dobni egy Hi!-t, közben vágyakozva reménykedni abban, hogy az érdeklődés kölcsönös. Ha a másik fél elfogadja a Hi!-t, akkor máris tudtok online csevegni. Mivel a közeledben van úgyis odamész hozzá, hiszen az applikáció segítségével már tudod: nem fog elküldeni téged az első pillanatban. Innentől pedig már csak rajtad múlik, hogy kéz a kézben hagyjátok-e el a partihelyszínt, amikor kezd felkelni a nap.

A Hi!temptation az App Store-ból ingyenesen letölthető alkalmazás, azonban a kényelmi funkciók kreditbe kerülne. Számos programmal ellentétben itt ha aktív felhasználó vagy, akkor ezért sem kell fizetned. A csekkolásokért krediteket kapsz, amit profil kiemelésre, előrerendezése, Facebook letiltásra és más számos dologra tudsz elhasználni. A csekkolás nem kötelező, azonban csak így tudsz virtuális fizetőeszközt gyűjteni. Ráadásul ezáltal mások azt is látják, hogy Te hol vagy. Amennyiben ezt a funkciót nem preferálod, valós pénzért tudsz krediteket vásárolni.

A regisztráció Facebookhoz kötött, tehát profilt csak abban az esetben tudsz aktiválni, amennyiben rendelkezel itt adatlappal. Ez nem adatszerzési célokkal jött létre, hanem azt kívánták a fejlesztők elérni, hogy valós, névvel rendelkező felhasználók legyenek, így elkerülve azt, hogy az alkalmazást gyorsan belakják a kamu emberek.

Az applikáció vírusszerűen terjedhet, bár az igazi promóció jelen pillanatban még csak Magyarországon kezdődött a napokban, egyre több külföldi regisztrál be és használja aktívan a Hi!temptation alkalmazást. Mivel a program Facebook oldalán a lájkok száma átlépte az ötezret, a kreditek egy hónapra ki lettek kapcsolva, viszont csekkolással most is lehet gyűjteni virtuális fizetőeszközt. Töltsd le az alkalmazást és légy részese egy új, magyar közösségi alkalmazás születésének.

iTunes link: Hi!temptation (x)

Olvasd el a hozzászólásokat is

15 Comments

  1. Mekkora ötlet!!!!! Telepítem is 😀

  2. hú, vajon annak a csini szőkének ájfónja van? nem merek odamenni…-.-

  3. hát az app-ra még ráfér a csiszolás bőven 🙂 !
    de amúgy tényleg jó ötlet, aztán majd kiderül 🙂 !

  4. Ezt ?-! dolgot a How I met your mother-ből, pontosabban Barney-tól nyúlták:)

  5. De jó már annyit sem kell mondani a leendő csajodnak, hogy Szia! 😀

  6. és mi az a CSEKKOLÁS??? amúgy 10 jó nőből jó ha 1-2nek van ifos-a. Lehet hogy még van rajtuk kívül is 3nak de azok tök hülyék hozzá. Ez egy sima társkereső alkalmazás egy új formába átültetve a nyúlbéláknak akik nem mernek megszólítani egy lányt…

  7. @m.beka: Mivel ez a szifon nem Androidról fognak írni de szinte az összes okostelefonra elérhető. A reklámból látszik, hogy van Androidos verzió is. Egy buliban ami nem házibuli hogy szólítasz meg egy lányt? Semmit nem hall belőle, max odatáncolsz hozzá. Aztán vagy elküld vagy nem. Nekem tetszik, ha elterjed elég jó lehet, megkönnyíti az első lépét. M.Beka azért kíváncsi lennék “te nagy csajozó” hogy hány olyan kaliberű csajhoz mész oda, aki úgy néz ki mint például a reklámban szereplő… 🙂

  8. Ha itthon nem is lesz nagy durranás, máshol tuti zabálni fogják. Nagyon jó ötlet, gratulálok a kitalálójának. 🙂

  9. @Zone: nem vagyok nagy csajozó, de ha valaki megtetszik akkor igyis úgyis oda megyek hozzá és ha elküld akkor a társkeresőn is el fog küldeni pedig ott csak egy képet lát belőlem és max 1 mondatot rólam élőben pedig van lehetőség egy jó kis első benyomást tenni és mindig arra gondolok hogy mi veszteni valóm van?! SEMMI. Na de ez nem erről szól boccs az OFF-ért. Nem kenyerem a társkereső progi. kinek a pap kinek a paplan

  10. 1 Kérdés , hol tudok profilképet váltani , mer ok h feltöltök 1 másikat ,de a facebookos maradt ott , hiába váltottam facebook on képet a régi maradt , hogy válthatok?

  11. Jó lesz ez, legalább az az igény, hogy odamenj a másikhoz, ne a neten vartyogj vele troll nyelven távolról, ami manapság divat. “Lájkolom”, b@sszammeg, hogy ilyet kiejtek a számon…

  12. Üdv!

    Ugyan 4S-t fogok venni de ettől még nem látom sok értelmét a példának egy buliban ha 2x-elő veszem a telefonom arról már nem is beszélve hogy ehez már rendesen függőnek kell lenni (facebook akik buliban is posztolnak)

    Amúgy egy nyílt helyen biztos ellehet játszani vele egy padon ülve ha épp kiszúrod hogy a szembe lévő szép szőkének iphone-ja van és még ezt az alkalmazást is használja 😀

  13. Ezzel ugyanaz a baj, mint az online ismerkedéssel. Tegyük fel, hogy elterjed. Elmész egy buliba és mondjuk rengeteg ilyen bekapcsolt telefon rohangál ott. Na most a kapós csajoknak izzani fog a telefonja és mondjuk egy 20-on éves, csinos lánynak 15-45 éves paliig mindenki oda fog pittyegni. Durva lesz 😀
    Ha ilyen egyszerű lenne az élet mint a reklámba akkor rohadtul nem kéne hozzá telefon.

  14. A fejlesztés dícséretes, de pont ezektől az ötletektől és programoktól lesz antiszociális valaki. Sajnos ma már nincs a téren focizgatás, nincs ott alszom a havernál, nincs közös pornónézés, és séta a csajjal a hegyekben.
    Van facebook, lehet bökni (nagyon hasznos!!), van kinect és lehet beszélgetni a virtuális babával, vagy az ágyból dögölve skypeolni.
    Tényleg tiszteletreméltó a csapat ötlete és piacravágyódása, de ha jól érzem nem ők az alfahímek.

  15. “A mai világban a nők nem kezdeményeznek, megvárják a férfi közeledését”

    Melyik világban élsz?:))


Add a Comment