fbpx Skip to content

Bizony, ma ingyenesen megszerezhetitek a Where’s My Water? játékot, amiben egy Pöti Krokodil fürdéshez készülődve várja a vizet, hogy eljuttassuk hozzá. A játéktípust tekintve hasonló szórakoztatást tud nyújtani, mint egy Cut the Rope vagy egy Angry Birds, de aki kiváncsi, hogy miről is szól bővebben, az itt megtekintheti, melyről Fizikus kolléga még októberben összedobott egy ízelítő cikket.

A játék nem lett ingyenes az App Store-ban, viszont az App Store facebook-os oldalán, illetve az App Store Facebook-os alkalmazása segítségével, ingyenesen kérhetünk Reedem kódot, melyet ha beütünk az App Store-ban, már tölti is le a játékot! 😉

Teendők:

  • Először is nyomj rá a Like gombra az App Store Facebook-os oldalán, persze ha még nem tetted. Majd itt klikk baloldalt a “Free App Offer”-nél megtalálható, “Get App Now”-ra.

Vagy:

  • A sorok közt megtaláljuk a Reedem kódunkat, melyet 15 napig lehet felhasználni (az itt található képen látható kódot hiába próbálja bárki is, azt már felhasználtuk).

Ha ezzel megvagyunk, akkor elő az iPhone-t, az iPod-ot vagy az iPad-et, majd nyissuk meg az App Store-t. És a “Featured” fülnél görgessünk a legaljára, ahol megtaláljuk a “Reedem” gombot. Ha rákattintottunk, akkor megadjuk a kódot, amit kaptunk, és ha megvagyunk akkor kiírja, hogy “Thank you…” és már tölti is a háttérben az alkalmazást.

 

Készen is vagyunk, most már játszhatunk kedvünkre az ingyenes “Where’s My Water?”-rel. Mellesleg tegnap jelent meg a legújabb 1.2.0-ás frissítése melyben egy új szintet kapunk, a “Boiling Point”-ot!

Olvasd el a hozzászólásokat is

29 Comments

  1. Hát ez jó 🙂 Kértem, kaptam, felhasználtam, örülök 🙂 Köszi 🙂

  2. köszi, hogy szoltatok 🙂 fenn is van 🙂

  3. Marha jo jatek, en mondjuk megvettem meg anno, de mindenkeppen ajanlom mindenkinek, foleg hogy ingyen van 🙂

  4. Nincs nálam a laptop akkor hogyan tudom leszedni?Van viszont wifi.

  5. Fenébe hogy már megvettem 😉
    Láttam egy srácot aki a repülőn játszott vele… és utána!

  6. Köszönöm srácok a tippet, nagyon kellemes csütörtök esti meglepi volt ez nekem! :))))

  7. ezek után most annak örülnék nagyon ha elküldenétek a nyereményt még mindig a death rallyval kapcsolatban

  8. tényleg van olyan, aki annak örül, hogy 79 eurocent helyett ingyen szerez meg egy játékot?

  9. Hát 😀 Akinek pl. nincs kártya rendelve az Itunes accounthoz?
    Vagy akinek van ipad és iphone is… 😉

  10. Mivel nincs dombornyomott bankkártyám így igenis örülök neki;)

  11. Koszonom a tippet! 🙂
    Nem egeszen ehhez a jatekhoz tartozik, de miutan feltelepitettem, eszembe jutott, hogy vajon menti-e az icloudba a jatek a menteseimet. Atvittem par palyat, letoroltem a jatekot, majd vissza telepitettem. Mert hogy ez lenne a lenyege, hogy ha torlok egy jatekot a telefonrol majd kesobb vissza akarom tenni, meg legyenek a menteseim. De nem igy tortent, minden elorol kezdotott. Kicsit idegesito volt mar ez par restore utan, hogy kedvenc jatekaimat kezdhettem elorol. Megorultem amikor megtudtam hogy az icloud ezt orvosolja. De most, hogy kiprobaltam nem tudom, hogy nalam van a hiba vagy mi lehet a gond? Van kozuletek valaki aki jobban vagja az icloud mukodeset, mert keresgeltem de csak annyit talaltam hogy elvileg mentenie kellene. Bocsi az off-ert de mar egy joideje kivancsi voltam erre.

  12. Nem kell hogy dombornyomott legyen a kártyád elég egy sima MasterCard is.

  13. Ma ingyen van ez is: SHIFT 2 Unleashed (iPhone / iPad)

    itunes.apple.com/us/app/shift-2-unleashed/id416250286?mt=8

  14. @T_Z:

    Ez US store. Nem?

  15. @korte:
    Így van USA.

  16. The Sims™ Medieval – USA Store. Csak ma van ingyen.

    itunes.apple.com/us/app/the-sims-medieval/id451858886?mt=8

  17. sims magyarban is ingyenes, shift 2 nem.. 🙁

  18. @boss1337:
    Készíts egy USA account-ot. 🙂 Nekem is kettő van.

  19. kösz az összes tippet…
    (nekem fennvan az appsgonefree, de egyiket sem ajánlotta…:S:D)

  20. hol lehet megnézni az újabb “ingyenes” appokat, vagy a többit is kirakjátok?

  21. thx, nem rossz game…

  22. @dakota69: Na és MasterCard-al ami nem dombornyomott hogyan lehet vásárolni iTunes-on? Mit kell csinálni vagy beállítani hogy működjön? Ha kérhetem akkor írnál/írnátok egy részletes leírást? 🙂
    Köszi!

  23. Sziasztok! Az “AppsGoneFree”-ben hol lehet frissíteni? Nekem ma dec.3-án szombaton, dec.1 csütörtököt ír ki, és nem tudom a dátumot frissíteni.:(

  24. @barpi66: Elvileg ha belépsz, akkor betölti az aznapi akciókat, az a kezdőlap és ha a legaljára mész akkor ott a “View previous issues” és ott az előző napi alkalmazásokat látod. Ha nem frissítené, akkor lépj ki a programból, illetve a multitasking sávból is és ha visszalépsz akkor elvileg jó lesz. 🙂

  25. Valaki nekem is segíehtne…

  26. @bzs: A magyar store-ban szerintem meg tudod adni a nem dombornyomott bankkártyát (pl egy OTP junior), viszont az USA store-ban nem, ott csak amerikai bankkártyát fogad el.

  27. @Tian: Köszi szépen! 🙂

  28. @bzs: irj a pszilvasi kukac gmail pont com-ra


Add a Comment