fbpx Skip to content

@chpwn és @stroughtonsmith egy videóban demonstrálja, hogy egy iPhone 4-esen is működik a Siri. Természetesen hasonló videót már láthattunk, de most először működik a Siri 100%-osan. Természetesen jailbreak szükséges majd hozzá, de úgy néz ki probléma nélkül használható a Siri egy iPhone 4-en, illetve legújabb generációs iPodTouch készüléken.

Figyelem! A Siri működéséhez szükséges csomagokat egyelőre nem fogják kiadni, így ami jelenleg összesen aktiválható, az csak az UI. Az Apple szerveréhez való kapcsolódás azzal viszont nem lehetséges, tehát a különböző leírások alapján telepíthető Siri valójában nem működik.

Olvasd el a hozzászólásokat is

44 Comments

  1. Miért csak majd? Le akarom már tesztelni! Hol van??? AKAROM!!! 😛

  2. Azt írták twitteren, hogy még egy darabig nem adják ki, azt is írták, hogy nem kérnek adományokat köszönik, tesztelők viszont mindig jól jönnének nem?:P

  3. Majd az első untethred jb-vel kiadják, vagyis remélem hogy kiadják akkor 🙂

  4. Valaki tudja hogy lehet eltüntetni az orat lockscreen en a cydias lockscreen clock hide nemjo hibat dob valami alternativa esetleg?

  5. De állat 🙂 Egy újabb ok h még nem cserélem a i4-et.

  6. Nem értem ezt a jogi kérdést, a jailbreakkel persze elsősorban a rendszert tudjuk tweakelni, de a crackelt appokkal, nagyon sok jogi kérdés merül fel ugyancsak, ez nem hinném h sokat osztana szorozna már:D

  7. Nem lesz ebből semmi kiadás meglássátok.

  8. @athis1975: Amúgy az apple supportja, mikor kérdezték lesz-e a 4esre is publikusan elérhető, akkor azt válaszolta, amíg béta állapotban van nem lesz I4-re. De elképzelhető ha nem béta lesz az állapota egy frissítéssel jön majd az I4ekre is.

  9. Ennek nagyon örülnék! Remélem kiadják:)

  10. @athis1975: Hát, legyen így. De én arra tippelek hogy a következő redsnow-ban lesz benne úgy mint a multitask gesztusok, hogy csak be kell pipálni… hú de jó is lenne 🙂

  11. Üdv!bocs az offért valaki tudna segíteni egy linkel vagy leírással 3gs 4.1 es szoftverrel szeretném függetleníteni!thx

  12. @romanzidan: mint már számtalanszor leírtuk, a függetlenítés továbbra is a baseband függvénye. a gyári 4.1-es basebandre nincs ultrasn0w, az továbbra is csak a 05.13-as basebandig tudja azt függetleníteni. ha tehát ennél magasabb verziójú a basebandje a készüléknek, azt maximum a GPS elbarmolásával, az iPad-es basebanddel lehet megcsinálni.

    mivel 3GS, így feltételezhetően már nincs rajta hűség, tehát a legcélszerűbb a szolgáltató általi hivatalos függetlenítés, ami ráadásul maradandó is, tehát restore után is, végleg teljesen független lesz.

  13. Srácok! 4S-en hol lehet bekapcsolni a diktálást? Az működik nálunk egyáltalán? 🙂

  14. Remélem 3GS-re is megoldják 🙂

  15. @Jadeye: Értelek!05.16.02 a baseband és gyári 4.1 most lett véve osztrákba!be lett aktiválva és függetleníteni kéne!melyik programmal van lehetőség erre a GPS elbarmolos megoldásra?egy valamit nem értek ezen az oldalon ha megnézem,hogy mit tudok kezdeni a készülékkel http://hu.jailbreak-me.info/ azt a basbendet ami nekem van ki se írja 4.1-hez!na ilyenkor mi van?

  16. @Jadeye: Köszi szépen a választ és bocs az offért!

  17. Én csak azt nem értem iPad 2re miért nincs alapból.

  18. Én mindenképpen szétnéznék az N88AP.plist környékén, ott lehet kapcsolgatni/tiltani bizonyos funkciókat!

  19. @mythbuster: igen, csak az önmagában nem elég. hozzáadhatod az “assistant”-ot boolean-ként, true értékkel, de a SpringBoard fájljait is felül kell írni i4S-ről valókkal, illetve kell az Assistant.framework. de ez csak az UI-t fogja engedélyezni, az Apple szerveréhez nem fog tudni kapcsolódni, tehát működni nem fog.

  20. Nekem felment Touch 4-re, de nem csinál semmit, kiadja az ikont és ennyi, nem is adja azt a hangot sem amit szokott. Valszeg nem csatlakozik a serverhez??:S

  21. @PredatorNo1: összesen csak az előző hozzászólást kellett volna elolvasnod. NEM működik, pont azért, mert nem csatlakozik a szerverhez. leírtam.

  22. Oksa, csak érted lehet más baja, is hogy elbasztam vmit de akkor nem! Ty

  23. Amúgy akkor a cikkben szereplő i4 hogyan csatlakozik hozzá??

  24. @PredatorNo1: úgy, hogy az úriemberek ezt megoldották, de pusztán fájlok másolgatásával és plist módosítással nem fog menni.

  25. Értem akkor viszont ezt igazán beleírhatnák ebbe a cikkbe is! És nem valótlan címet adni!!!!

  26. @PredatorNo1: a cím nem valótlan, mert sehol nincs leírva a cikkben, hogy hogyan csinálták, vagy hogy csak ezt vagy azt elég lenne átmásolni. vagy te látsz ilyet benne? pont azért nincs leírva benne, hogy hogyan csinálták pontosan, mert a szerveres kapcsolat működéséhez szükséges részleteket ők maguk sem írták le eddig sehol.

  27. Ha elolvassátok azt amit @mikes belinkelt, oda az van leírva, hogy valójában, két dolgot próbáltak, az egyik becsapni az Apple szerverét, a másik pedig ugye csak akkor jött, amikor jailbreakelték a 4S-t és fogták a megfelelő fájlokat és átmásolták a 4-re.. -> “… they were able to get the key chain files they needed from the jailbroken iPhone 4S and simply copy and paste the files onto their respective non-iPhone 4S devices. This process proved successful and allowed them to use Siri on their devices with Apple connectivity…”. Ami illegális. Ezért para.. De ha less JB 4S-re akkor, ha ismerjük a megfelelő fájlokat, mi magunk is megcsinálhatjuk, nem?

  28. A valós cím ez lett volna: Teljesen működő Siri az általunk széthackelt iPhonon, a tiéden nem fog menni, meg se próbáld!!

  29. @iPhawnR: na de ez az, nincs jelenleg jailbreak, de a megfelelő fájlok meg továbbra sem csak szimpla copy/paste, stroughtonsmith is kínlódott vele egy sort, mire működésre bírta. de ha lesz 4S jailbreak, és lesz mit és hogyan típusú leírás, akkor igen, meg tudja csinálni magának bárki, aki megszerzi a szükséges fájlokat egy 4S-ről.

    @PredatorNo1: a cím valós: mindösszesen csak egy videóról van benne szó, ami bemutatja, hogyan működhet, ha hozzáértők megcsinálják, de egy szó nincs benne semmi leírásról, hogy hogyan kellene megcsinálni, és ez a cikkben sincs leírva.

    tehát továbbra sem értem, min vagy kiakadva, mi nem mondtunk olyat, hogy állj neki, és csináld meg, pláne nem írtuk le, mit kellene másolni, honnan, és hova. tehát nem is értem, mi alapján csináltad meg. mert hogy nem a fenti cikk alapján, az is biztos, hiszen abban nincs semmi leírva – pont azért, mert nem csak egy egyszerű kis átmásolósdi…

  30. Bakker PredatorNo1, most már legalább tudom kik miatt kell ráírni egy mikrohullámúra, hogy macskaszárításra nem alkalmas 😀

  31. @jarodfree: Ment a like 😀

    Szóval, ha olyan helyen van az ember, ahol nincs internet kapcsolat, nem is működik siri? :S

  32. Ok akkor ennyi erővel vágok nektek össze egy videót, hogy működik az 1g-s touchokon is!

  33. @PredatorNo1: predator, ha egy hacker lennel es sikerulne egy uj dolog feltorese, akkor eloszor azt tenned kozze, hogy hogyan kell masoknak is megcsinalni, vagy pedig feltennel egy videot, amiben csak neked van meg az a bizonyos hack??? ezek alapjan gondolkozz el es utana irkalj…

  34. De ki mondta, hogy a videóval van bajom? Nekem ezzel a cikkel van bajom ami ide fel lett rakva, megtévesztésnek! A cikkben ezeket le kellene írni, hogy a server miatt nem fog futni senkinek, csak maga a menü fog előjönni. Ha ez ide le lett volna írva nem szólnék egy szót sem!

  35. @PredatorNo1: Olyan buta vagy mint a sár, dobd el az Apple termékeid, nem neked valóak. 😛

  36. Ott van h ,,-videó” nekem ebből az jön le, hogy ez csak egy video.

    @Asdabasd: olyan buta vagy mint a sár…ez durva volt…:D

  37. Predator te komolyan nekiálltál szétbarmolni a Touch-odat egy video miatt?
    Én meg megpróbálhatnám az untethered jailbrake-et megcsinálni az ios5-höz i4-re!
    Nem tudom hogyan kell, de azért nekiállok szétcseszni hátha utána kuka lesz a készülék 😀

  38. Nem értem. Mire fel ez a nagy Siri őrület? Értem én jópofa, de mennyi tényleges haszna van? Tegye fel a kezét az aki egy hónapon belül többször is használta a VoiceControlt i4-en? El tudom képzelni, ahogy majd Magyarországon a bkv-n kapaszkodva az emberek angolul! beszélnek a telefonnal. Elég useless egy fícsör szerintem….

  39. @VTomi87: igen jelentős a különbség a voice control és a Siri közt! persze az tény, hogy magyar nyelv hiányában itthon nem akkora nagy dobás, de angolul bizony elég komoly használati értéke van. szerintem amúgy BKV-n még csak a voice control-t sem nagyon használta senki, mert eleve furcsa sokak számára, hogy angolul szóljanak a telefonjukhoz az utcán. 😉

  40. Én rendszeresen használtam a voice controlt. Igaz, többnyire csak az időt kérdeztem meg a telefontól, és zajosabb helyeken néha félreértette és elkezdett telefonálni, de akkor is egy határozott no-val le lehetett erről a szándékáról beszélni. És határozottan praktikus feature. Nem kell elővenni a telefont ha érdekel mennyi az idő, télen nem kell levenni a kesztyűt, és mondjuk ha siet az ember valahova, akkor sem kell megállni és elővenni a telefont, stb.. Gondolom a Siri ennél fényévekkel többet tud, úgyhogy csakis jó lehet 🙂
    Az iphonhoz adott ikon legkisebb csomagja is 1 giga netet tartalmaz, úgyhogy azt se hinném, hogy elhasználná a Siri, tehát az állandó netkapcsolat szerintem nem olyan nagy probléma. Csak adnák már ki 4re 😀

  41. @Jadeye: Nem lehet tudni hogy mikor fogják kiadni? Vagy kit kell felkeresni ezzel kapcsolatosan?


Add a Comment