fbpx Skip to content

A múltkor már írtunk egy részletes cikket a hamarosan érkező Gameloft játékokról, viszont most csak röviden szeretnénk megemlíteni nektek hármat, amelyekről újabb információk jelentek meg a Gameloft facebook oldalán. Nézzük melyek azok, amiket azonnal le is tölthetünk a készülékünkre és máris játszhatunk vele, illetve melyekre kell még várnunk.

The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn

Elérkezett hozzánk a Tintin kalandjai játék az iOS eszközökre, és a mai naptól elérhető a magyar App Store-ban, viszont ami érdekes, hogy például az USA Store-ban csak december 15-én jelenik meg. Van egy lista a Tintin weboldalán (klikk), ahol megnézhetjük, hogy hol és mikor jelenik meg a játék. Ha megnézzük, akkor láthatjuk, hogy nagyjából 3 nagy ciklusra vannak szétosztva a megjelenési dátumok. Első körben október 25-én (így ebbe mi is beletartoztunk), másodjára november 23-án, majd végül december 15-én.

Hogy miért van így?

A válasz: Azért van így, mert a játék megjelenését a mozipremierek dátumához kötik. A hazai filmpremier november 3-án van, tehát durván egy hétre az iOS verzió megjelenésétől. Az USA-ban december 21-én jelenik meg a mozifilm, így érthető a december 15-ei start.

A The Adventures of Tintin 5,49 €-ért érhető el a magyar App Store-ban.

Modern Combat 3: Fallen Nation

A játék még nem jelent meg, viszont a Gameloft a mai napon feltöltött egy újabb videót a YouTube csatornájára, illetve Twitteren közölték, hogy az új Modern Combat hivatalos megjelenése október 27 lesz, azaz most csütörtök.

Brothers In Arms 2: Global Front for Free

A mai naptól ingyenesen érhető el a Brother in Arms 2, melyet játszhatunk Story módban, vagy Multiplayer-ben is, és XP-k gyűjtésével oldhatjuk fel az extrákat, szabhatjuk testre katonánkat.

Olvasd el a hozzászólásokat is

12 Comments

  1. Csak én nem ismerem ezt a Tintint?

  2. Neem 🙂 Én se ismertem például, csak egyszer amikor Franciaországban jártunk, akkor láttuk mi is az ottani gyerekek kezébe a képregényt. Igazából a magyarok számára annyira nem ismert, inkább a franciáknál nagy kedvenc ez. Csak most gondolom hogy jön a film, meg játék is készült belőle, próbálják kicsit népszerűsíteni.

  3. Gameloft bátyámék természetesen megint megszivattak (köszönöm). A régi Brothers in Arms 2 (a fizetős) tökéletesen, hibátlanul működött a 2g-s iPodom erre ezt az újat le sem tudom tölteni. Vmi opengles 2 kell hozzá. Köszönjük Gameloft!

  4. Bocsánat hogy ideírom de az a tapasztalatom hogy a friss híreknél kapok csak választ kérdésemre 🙂

    Találtam egy bugot az iOS 5-ben és szeretném kérdezni hogy másnak is van, vagy csak nálam!? A bug: Safariban nem lehet új könyvjelzőt hozzáadni a könyvjelzőkhöz, de törölni sem lehet. Ha kilépek a multitasking-ban is a Safariból, akkor a következő betöltésnél a régi könyvjelzőim fogadnak. Na most az iCloud be van kapcsolva hogy mentse, megpróbáltam ezt kikapcsolt állapotban is de úgy sem működött normálisan. Bár van amikor elmenti a módosítást a Safari de néhány használat után visszatérnek a régi könyvjelzőim.
    (iPhone 4 iOS5 JB)

  5. Jadeye segíts légyszi!

    Van nálam egy iPhone4 amit egy haver talált egy parkolóban és német nyelvű! Úgy néz ki, hogy jelkódzár van a telón, mert ahogy bekapcsolod azt kéri és a pin-kódig sem jututnk el. ha bármilyen firmware-t ráeresztek, akkor az iTunes elszáll és semmi sem történik! Hogyan tudnék rátenni új FW-t???

  6. @Zuzzer: és ugye azért akarod feltörni, hogy megtaláld a tulajt és vissza tudjad adni neki?

  7. @Zuzzer: először is @onderon-nál bizony ott a pont.

    másodszor: remélem azt te sem gondoltad komolyan, hogy nem írod le, mégis pontosan milyen hibával száll el az iTunes. anélkül ugyanis nem tudom kitalálni.

    harmadszor: ha iOS5 van rajta, vagy azt teszel rá, akkor az sehogy sem függetleníthető jelenleg, ergo nem érsz vele semmit, mert a gevey sem megy az iOS5-ös basebanddel. milyen rendszer van rajta jelenleg? mihez van SHSH? milyen verziós a baseband? ezeket az umbrella megmondja.

    ha meg iOS5, és 04.11.08-es baseband van rajta, akkor még SHSH-val sem érsz vele semmit ugye, mert az nem függetleníthető, és korábbi baseband sem tehető vissza rá. de legalább az eredeti tulaj boldog lenne, ha visszajutna hozzá, és országimázsnak sem utolsó. még segíthetünk is benne, hogy visszajusson hozzá.

    (ps. nem veszel fel senkit skype-on csak úgy…)

  8. Durva, h reklamozzatok ezt a tucatgyarat.

  9. @samu: ebbe szerintem ne menjünk bele. ha meg nem írnák ezekről a játékokról, akkor meg az lenne a baj. 😉

  10. Szerintem lehetne több játékról szóló cikk is… Van egy-két nagyon igéretes ami nem rég jelent meg, lehetne itt is írni róluk, mint pl a “Monsters Ate My Condo” vagy “Bring Me Sandwiches!!” és hasonlók 🙂

  11. @Jadeye: Bocs Srácok! Kicsit be voltam ba..va tegnap este és próbálkoztam ezzel az iPhone4-el hátha sikerül valami! A lényeg, hogy egy haver hozta és a házuk előtt a parkolóban találta. Mindenkit megkérdezett, hogy kié lehet és még a közös képviselőknek is leadta minden házban, hogy talált egy ilyen telefont. Senki sem jelentkezett és utána hozta el hozzám, hogy hátha ki tudunk deríteni valami, hogy kié lehet! Légyszíves ne gyanúsítsatok meg, mert nem az a szándékom, hogy az enyém legyen, mert nekem is iPhone4-em van és a családban szinte mindenkinek iPhone-ja van, nincs szükségem rá!!! Félrészegen elkezdtem este a telefont csesztetni hátha kiderítek valamit! Semmire sem jutottam! Akkor írtam Neked Jadeye, de tényleg hülyeség volt, mert nem írtam semmi konkrét dolgot amiből kiderítenéd, hogy mi lehet. Ne haragudj ezért és elnézést kérek! Azóta nem foglalkoztam a telóval, mert nem értem rá! És Skype-ra is ez miatt vettelek fel! Akkor nem is fogadsz el Skype-on? 🙂 Nem csak ez miatt szerettem volna beszélni Veled! Van itt egy 3G is ami miatt írtam a szervizeteknek szeptember 9-én egy mailt, de baszott rá válaszolni senki! Az is lényeges lenne, mert már hívogatnak miatta, hogy mi van a telóval! Megnézem az i4-et először normálisan és majd leírom, hogy milyen hibaüzenettel száll el az iTunes! Ne haragudjatok pls! Köszi előre is!

  12. @samu: Igazából 2 cikk van most belőle, amit írtunk. Hogy miért? Mert aktuális? 😀 utoljára márciusban volt Gameloft-os info. Azért annyira nem reklámozzuk. 🙂 A Gangstar Rio-t meg a Modern Combat 3-at meg szerintem sokan várják, azért említettük meg, hogy akiket érdekel azoknak jól jön az új infó. 🙂


Add a Comment