fbpx Skip to content

Idén sok újdonság várható még a Gameloft tarsolyából, ám most szeretnénk nektek kiemelni, illetve röviden bemutatni 3 darab játékot a listáról, melyek a hírek szerint akár hamarosan meg is jelenhetnek az App Store alkalmazásai között.

Gangstar Rio: City of Saints

Az első játék amiről szó lesz nem más, mint a Gangstar sorozat következő része, szám szerint a 3. Viszont észrevehetjük, hogy a neve Gangtar-ról, Gangstar Rio-ra változott, melyből akár következtethetünk arra, hogy több Gangstar Rio rész is várható belőle, de szerintem nem erről van szó, csak így hirtelen felmerült bennem. A Gangstar játékok jellemzője, hogy nagyon hasonlítanak a Grand Theft Auto stílusárara, illetve a Gameloft emberei próbálnak valami hasonló játékot alkotni, mely többé kevésbé sikerül is nekik. Eddig az első kettő, a West Coast Hustle és a Miami Vindication is már lenyűgözött minket, hogy milyen jól optimalizált játékokat tudnak fejleszteni iOS eszközökre, de remélem hogy a City of Saints tényleg kielégíti minden vágyainkat és elég ütős lesz.

Bár már a Miami Vindicaton-be több mozgásterünk volt, ugye az autókázáson és mászkáláson kívül tudtunk helikopterrel repülni, motorcsónakázni és hasonlókat, bízom benne hogy a City of Saints sok újdonságot hoz majd magával. Aki szereti az ilyen mászkálós játékokat, annak biztos tetszeni fog az új Gangstar.

The Adventures of Tintin

A második játékunk Tintin kalandjai, ami egyébként a franciák körében egy igen népszerű képregénysorozat és sok fiatal egyik kedvenc gyerekkori olvasmánya, bár ez a magyarok számára nem annyira ismert. Viszont írunk róla, mert készül belőle egy játék is, ami hamarosan érkezik iOS platformra, így érinti a gamer közösséget. A játék főszereplője, Tintin egy ifjú belga riporter, aki magával visz minket és állandó hűséges segítő foxi kutyáját, Milou-t a rejtélyes kalandjaiba.

Íme egy videó, mire is számíthatunk:

A Tintin kalandjai mozifilm egyébként november 3-án debütál a hazai mozikban, ami 3D-ben is megtekinthető lesz majd. Steven Spielberg és Peter Jackson közösen dolgozzák fel a Tintin kalandjait és varázsolják nekünk a mozivászonra.

2006-ban Cameron meghívta a két rendezőt az Avatar forgatására, és annyira megtetszett nekik az ott alkalmazott capture motion 3D technika, hogy a Tintin mozit is ezzel a filmezési technikával szeretnék megalkotni, így az egész film egy animációs mese lesz, ami várhatóan már a valósághűséghez próbál igen közel járni.

Modern Combat 3: Fallen Nation

A harmadik játékunk pedig az új Modern Combat, amelyre bátran kijelenthetjük, hogy az okostelefonokra szánt legrealisztikusabb FPS játék címet viseli. A Fallen Nation még finomabb, még precízebb grafikai elemeket, effekteket fog tartalmazni és tényleg azon fogunk filózni, amit pár éve még nem is gondoltuk volna, hogy az iPhone, az iPod touch vagy az iPad, mint eszköz, milyen kézikonzollá nőtte ki magát az utóbbi évek során és milyen kaliberű játékok jelennek meg hozzá.

Ha belegondolunk, nemrég még a számítógép előtt ülve játszhattunk a Call Of Duty-n vagy a Counter-Strike-on Online a haverokkal és Team Speak-en keresztül tarthattuk velük a kapcsolatot egy mérkőzés során. Bár sokan mondják, hogy 3,5 colon nehézkes az irányítás, meg az érintőképernyő miatt eltakarhatjuk a képet az ujjunkkal, de engem például amikor a Modern Combat 2 megjelent, az első naptól kezdve fél évig lekötött, mert annyira megtetszett, hogy nem tudtam letenni, illetve online játszottam vele a legtöbbet. A Multiplayer része azért érdekes, mert különböző szintek vannak melyeket a játék során XP-k gyűjtésével oldhatunk fel és a szinteken új fegyverek, új kiegészítők válnak elérhetővé számunkra. Így mindenkinek meg kell küzdenie, hogy használhassák az újabb és erősebb fegyvereket, nem kapja meg mindenki egyből az összeset. Illetve a Gameloft kiadott a játékhoz egy Multiplayer Map Pack-et $1.99-ért, mely 3 új pályát tartalmaz.

Na de jöjjön egy videó, mégis milyen lesz az új Modern Combat 3:

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment