fbpx Skip to content

1 millió eladott iPhone 4S az első napon

Korábbi hírben már beszámoltunk az iPhone 4S nagy sikeréről. Tegnap az Apple számokat is kiadott és kiderült, hogy az új készülék minden idők legjobban fogyó iPhone-ja lett. Az első napon előrendelésben eladtak 1 millió darabot, míg az előd iPhone 4-ből anno „csak” 600 ezret.

„Teljesen eldobtuk az agyunkat a hihetetlen vásárlói aktivitástól.” – mondta Phil Schiller marketingvezető. „Az iPhone 4S első napi előrendelése az Apple legsikeresebb termékindítása lett, és örülünk annak, hogy a vásárlók legalább annyira szeretik az iPhone 4S-t, mint mi.”

Online rendelésnél már csak 1-2 hetes szállítási határidőt vállalnak, a boltokba október 14-én, pénteken kerül a készülék, Magyarországon október 28-tól lehet megvásárolni.

Jobs így állította meg a kiszivárogtatást

1997-ben, amikor Jobs visszatért az Apple-höz, a cég még az egyik legnagyobb kiszivárogtató hírében állt. Jobs ezt meg akarta szüntetni, és írt egy köremailt arról, hogy az Apple az elkövetkezendő hetekben új termékeket bocsát ki, és szigorítani kell a kommunikációt, a dolgozóknak pedig nagyobb tiszteletet kell tanúsítaniuk a titkok iránt.

A levél egy csütörtöki napon ment ki, hétfő reggel már mindenkit egy, Fred Anderson pénzügyi vezető által írt email fogadott: „Steve múlt héten írt egy emailt, hogy ne szivárogtassatok ki. Mindenki emailjét lekövettük, 4 ember cégen kívülre küldte ki a részleteket. Nekik azonnali hatállyal megszüntettük a szerződésüket, már nem tartoznak a céghez.”

Ezután már mindenki tudta, hogy más időszámítás kezdődött el. Azóta az Apple a világ legtitokzatosabb cége lett, csak véletlen folytán kerülhet ki akaratukon kívül információ.

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Kis OFF – bocsi – : ma éjféltől már lehet tölteni az iOS5-öt?

  2. Holnap estétől lehet.


Add a Comment