Itt az iPhone 4S tokja?

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mivel még mindig nincs hivatalos bejelentés az új iPhone-ról, ezért folyamatosan hallunk találgatásokat, kiszivárogtatásokat.

Tegnap az egyébként megbízható információkat közlő chronic (Will Strafach) twitteren tette közzé a lenti képeket. Elmondása szerint az új iPhone 4S Otterboxos tokjainak csomagolása látható a képeken.

Érdemes megfigyelni, hogy a hangerőgombok átkerültek a készülék jobb oldalára. Ez azért történhetett, hogy a gombokkal való fényképezés egyszerűbbé váljon, egy oldalon legyenek a gombok és a kamera. A cég egyébként biztosra megy, mivel a telefon indulására állítólag 3 millió darabot gyártatott le a tokból…

Persze nem kell mérget venni az információra, a névvel is problémám van. Ez nem zárja ki a más design, vagy akár két új iPhone-típus bemutatását sem.

  1. Nem tudom, én ellenzője vagyok annak, hogy 2 iPhone jöjjön/jön ki, de szerintem a doboz hátuljáról készült képen, igencsak érdekes a tokról készült kép perspektívája, a doboz meg van döntve, a tok viszont szinte egyenesen áll, és ott a minőség is rosszabb… de lehet csak a véleményemet tükrözi ez 😀

  2. Ha esetleg elfáradnátok a cég oldalára akkor látnátok hogy minden telefonhoz gyártanak tokot és a fenti kép az összes telóra vonatkozik :
    otterbox.com/commuter-series-cases/commuter-series-cases,default,sc.html

  3. Egy ilyen kepet en is osszerakok:D

    Ma a Vodafoneban egy ismerosomnek ugy ajanlottak a Galaxy Ace-t, hogy hát ez olyan mint az iPhone…

    Nem alltam le vitatkozni az ismerossel:D

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!