fbpx Skip to content

Itt a MyGreatFest jailbreakes konferencia teljes anyaga

Szombaton Londonban zajlott a MyGreatFest nevű konferencia, mely az első hivatalos jailbreakes összejövetel volt (Jadeye kolléga már írt a legfontosabb bejelentésről). A konferencián olyan, a jailbreak-es körökben ismert emberek előadásait lehetett meghallgatni, mint Saurik, p0sixninja, és Aaron Ash. Persze aki nem volt személyesen jelen, az sem marad le semmiről, mert a lenti videókban megtekintheti a prezentációkat.

Jó szórakozást!

iCloud teszt reset szeptember 22-én: jön a GM verzió?

A fejlesztők az iOS5 különböző béta változataival tesztelhették az Apple új felhős adattárolási szolgáltatását, az iCloud-ot. Persze az Apple figyelmeztette a fejlesztőket, hogy ne hagyatkozzanak 100 %-ban az iCloud-ra, legyen biztonsági másolatuk az adatokról, mivel a tesztállapot miatt törölhetik azokat.

A cég tegnap kiadott egy közleményt, mely szerint szeptember 22-én töröl minden adatot, a backup és a restore reggel 9 és délután 5 óra között nem lesz elérhető (kaliforniai idő). Régi backupot már nem lehet használni, viszont újat lehet majd készíteni.

Ugyan hivatalosan nem jelentették be a GM verzió kiadását, de annak megjelenése ezutánra tehető. Ez teljesen megegyezik a korábbi hírekkel, miszerint 23-án jelenik meg a GM, október elején pedig a végleges iOS5. Lehetséges tehát, hogy beta 8 helyett már csak GM lesz.

Én már nagyon várom a végleges verziót. 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. Az zsír, hogy nem lesz beta 8. De vajon a “Telenor internet beállításokat” javították? Nagyon szép lesz, ha nem…

  2. @ajonas74: mivel nem hivatalos szolgáltató, nem hiszem.

  3. Eddig sem volt hivatalos szolgáltató, mégis működött, szóval ez nem jó érv…

  4. Meg is volt az iCloud reset 🙂


Add a Comment