fbpx Skip to content

KBShortcuts: gyorsbillentyűk iPhone-ra

Gyorsbillentyűk használata eddig hiányozott az iPhone-ból, pedig néhány alkalommal bizony jól jött volna. A hiányt pótolni jött létre a KBShortcuts nevű Cydiás tweak, melyben ötvözték az ActionMenu, a TexExpander és a Swype előnyeit.

A végeredményre tekintve megállapítható, hogy a fejlesztő iSam nagyszerű munkát végzett. Van gyorsbillentyű a másolásra, beillesztésre, kivágásra, visszavonásra (undo!) is, hogy csak néhányat említsek a több mint 30 választási lehetőségből. Ráadásul 10 darab típusszöveg is beállítható, így nem kell a kifejezést bepötyögni, elég a gyorsbillentyűvel kiválasztani, és már látszik is.

A tweak még béta állapotban van, de ha megjelenik, 2.5 dollárba kerül majd. Újabb funkció, amit az Apple beépíthetne az iOS-be. 🙂

AppDialer: alkalmazásindítás Android-módra

Mivel többen vannak azok, akik Androidról tértek át iPhone-ra, mint fordítva, ezért megalkották az Androidos alkalmazásindítást iPhone-on. Az AppDialer nevű Cydiás tweakben beállítható melyik alkalmazás milyen vonalhúzással induljon el.

Alapjában véve tetszik a megoldás, jól használható egy alkalmazás indításának levédéséhez. Ingyen érhető el a BigBoss repóból.

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Végülis meg lett indokolva, hogy miért másolják az Androidot….. Fordított helyzetben az Apple bizony perelne.

  2. nehezen fogják a jailbreak közösséget perelni, nem az iOS-be tette bele az Apple. Akkor még jó hogy perelne az Android, méghozzá teljesen jogosan!

  3. ez a gyorsbillentyűs dolog nekem nagyon tetszik… rohadt jó ötlet, bár el tudnám képzelni látványosabban is a dolgot 😀

  4. Sziasztok, valaki járt már úgy, hogy ha headsetet dug a készülékbe, nem aktiválódik a headset mikrofonja a telefon mikrofonja továbbra is alkalmas a beszélgetésre, hallani viszont hallom az illetőt.
    Néztem a csatlakozót, hátha koszos, de kitisztítva ugyan ez.
    3GS 4.0.1-es szoft+jb

  5. @mremil: megdögölhetett a headset mikrofonjának az elektronikája. más készülékkel próbáltad? ha ott is az a helyzet, a headset a ludas.

  6. @Jadeye: Köszi, erre nem is gondoltam.
    Ez lesz a gond, mert a régi működik. Bár alig használtam, nem sokat bírt.


Add a Comment