fbpx Skip to content

Tegnap bemutattam a képernyő felfelé húzással történő kinyitását, most itt egy újabb tweak, mellyel gesztusokat használva lehet kinyitni a képernyőt.

A StyleUnlock nevű programban több mint egy tucat lehetőség közül választhatunk. Lehet egy ujjal, két ujjal, fentről lefelé, alulról felfelé, egyszerűen csak a képernyőt hosszan nyomva vagy kétujjas zoomolással is képernyőt nyitni. Célszerű lehet az eredeti csúszkát eltüntetni, azonban ebben az esetben fennáll a veszélye, hogy végül nem sikerül a képernyőt kinyitni, ha netán elfelejtettük volna, milyen gesztust állítottunk be.

Szerintem nagyon hasznos tweak, ha nekem nem lenne a SuperSlider telepítve, használnám. Ráadásul ingyen tölthető le a BigBoss repóból.

Olvasd el a hozzászólásokat is

19 Comments

 1. “Szerintem nagyon hasznos tweak,”
  Rettentő hasznos… 😀
  Kb. olyan fontos, mint a tegnapi. 🙂

 2. @taky1974: minden relatív. van, aki az SMS funkciónak sem látja értelmét, és net is felesleges a telefonra 😉

 3. huhú végre meg tudom kérdezni tőletek ide illően azt, hogy nincs e iphonera olyan képernyőfeloldás mint a samsung vagy melyik telon hogy van 9 pont és az előre beállított mozdulattal kell őket összekötni és úgy nyílik fel a képernyő. mondjuk rajzolunk egy L betűt vagy egy O betűt vagy csak egy csíkot húzunk a képernyőn. remélem érthető 🙂 ha nem akkor keresek valami képet ahol látni is lehet miről beszélek.
  Előre is köszi ha tudtok valamit erről.

 4. @Jadeye: Teljesen off: kéne egy kis help, reggel a buszon kicsereltem a lock clock fontjat de utana nem toltott be a szifon :/ ok szerencsere volt backup es disk aiddel vissza csinaltam munkahelyen:D respringelt bejött minden fasza de az itunes al telepitett alkalamazsoknak nincs kint az ikonja a springboardon! de maguk az appok megvannak ifile-al látom őket.

  valami tipp? hogyan tudom helyrehozni?

 5. @lumpy: van ilyen: Android Lock XT

 6. Hali!
  Az HTC Desire-nek pölö ilyen van, amit írtál lumpy.
  http://www.htc.com/europe/howtoimage.aspx?id=901
  (Nem tudom, van-e ilyen a Cydia-ban iPhone-ra.)

  Én viszont azt szeretném megkérdezni, hogy az eredeti csúszkát hogyan lehet eltüntetni? 🙂

 7. @Jadeye: Ezért ez egy kicsit más… Mindenesetre aki zsebfotózni akar annak tényleg hasznos lehet:) Valószínűleg vannak akik azokat állítják ki, azok a festmények mintájára, amik tiszta fehérek, de van rajtunk 1 fekete pont…

 8. @adhie: ezt most nem értem. ettől még szerintem mivel nem vagyunk egyformák, így van, akinek épp ez a hasznos. egyénfüggő.

 9. @Crazy: Meg van a megoldás.. ki kellett törölni egy cache filet .. omg de h keletkezhetett ez a hiba?: O

 10. @Jadeye:
  Ez nagyon rossz hasonlat volt.
  Ezek a dolgok, amiket itt bemutattok, csak lassítják a telefont, érdemi változást nem hoznak, innovációs értéke nulla.
  Egy SMS és a net azért más dolog.
  Amikor megvettem az első iPhone 2G-t és kezdődött a parasztvakító alkalmazások kiadása (azt hiszem Installer vagy mi volt), akkor még játszottam én is ilyen csicsasemmitnemérő appokkal.
  Talán a 3G-n is volt Winterboard, de utána rájöttem, hogy ezek a tweak-ek kb. 1 napig érdekesek, de ha összeakadnak valami mással, akkor nagyobb galibát okoznak, mint élvezetet.
  Tehát számomra azért haszontalan, és inkább veszélyesek ezek, mint jópofák.

 11. @taky1974: nekem aztán teljesen mindegy, elhiheted, mert én sem rakok fel ilyeneket.

  de ettől még tök relatív minden. például a 70 év feletti nagyszülő nem fog foglalkozni az SMS-sel sem, mert neki még néha telefonálni is nehézkes lehet a mobilon, nemhogy írkálni valamit, pláne nem netezni. én erre mondtam, hogy relatív minden. az ő szempontjából egyik funkciónak sincs valójában értelme, mert nem használja úgysem. ez is egy ilyen, számodra értelmetlen funkció, mert nem használod. más számára meg ez a legjobb dolog, amibe belefutott. mindenkinek más fontos.

  veszélyesség: én már számtalan alkalommal leírtam, hogy ne telepítgessünk nyakra-főre minden vacakot, és akkor nem is lesz gond.

 12. @Jadeye:
  “például a 70 év feletti nagyszülő nem fog foglalkozni az SMS-sel sem,…”
  Édesanyám 65. Halláskárosult. Csak SMS-ben “beszélünk”… 🙂

  Egyébként értem mit mondasz. Csak nem ártana felhívni az ilyen cikkekben a figyelmet a veszélyekre is.

 13. van már hasonló program, csak ott sok más dolgot is be lehet állítani a mozdulatokra, mint pl: fényerő, hangerősség, ipod funkciók és persze feloldás, leállítás , app indítása.
  Persze a lockscreenről mindet, a neve pedig LockGestures.
  Lehet h fizetős, és ha igen, akkor az xsellize-ben van ingyé.

 14. sziasztok

  hogy lehet lementeni a névjegyzéket itunes nélkül?

 15. Kéne egy olyan tweak, hogy sörnyitóval nyitod ki a képernyőt. 😀

 16. Sziasztok!

  Off:
  Sajna beletöröltem a cydia-ba, és ha el akarnám indítani, kiugrik belőle… Pliiiiz help!
  Hogy tudom újrarakni?? A jailbrakeme.com azt írja hogy nem lehet felrakni rá… 4.3 van rajta, pad2 3G wifi.
  On

 17. ez nagyon tetszik:) Mikor lesz már 4.3.5.-re untethered JB? Tudja vki?

 18. Illene tiszteletben tartani mások preferenciáit és érzéseit. A cikkben leírt alkalmazást én sem használnám, de HÁLÁS VAGYOK A FIÚKNAK, hogy sok érdekes olvasnivalóval látnak el bennünket. Én már rengeteg cikknek hasznát vettem. Biztosan volt köztük olyan, ami sokaknak felesleges és fordítva. Ha nem lenne Google már rég’ a Szifon.com lenne a kezdőlapom. A pöffeszkedő, nagyokos iPhone tulajok pedig /ha úgyis mindent jobban tudnak/ ne olvassák el az írásokat. Vagy hozzanak létre egy ilyen profi honlapot… És így rend lesz az ő kis lelkükben is!
  Még egyszer köszönöm a Szifonosoknak a sok jó cikket!


Add a Comment