fbpx Skip to content

Akinek bejön a Tiny Wings, az a South Surfers nevű játékban sem csalódik majd. A játékmenet hasonló, itt is egy pingvinszerű állattal kell repülni – pontosabban a hullámok hátán lovagolni.

Konkrét szörfözés előtt célszerű végigmenni a How To részen, ami érthetően bemutatja a játék irányítását. A telefon döntögetésével lehet a pingvint irányítani, képernyőre bökve ugrik a levegőben egyet, lehet gyorsítani és lassítani is. Jégkockákat elkapva, vagy a levegőben szaltózva plusz pontokat lehet kapni és sebességet növelni.

Alapjában kétféle játékmód és háromféle hullám van: Tricky mód és Rodeo mód, valamint békés hullám, vad hullám és tzunami. Tricky módban sokat kell ugrálni és minél több jégkockát kell enni. Ha szerencsétlenül érkezel a vízre, elsüllyedsz és vége a játéknak. Tzunaminál már igen komoly hullámok vannak, nem egyszerű a felszínen maradni.

Rodeo módban pont nem ugrálni kell, hanem minél tovább a hullámok hátán kell lovagolni. A sebesség növekedésével egyre nehezebb fennmaradni, nagyon oda kell figyelni.

A játék természetesen Game Center és Retina Display támogatással rendelkezik, és menetközben jó kis karibi tánczene szól. A játék ingyen tölthető le a magyar App Store-ból.

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment


Add a Comment