fbpx Skip to content

Október 7-től lesz kapható az új iPhone?

Az elmúlt hetekben számtalan dátumot hallottunk az új iPhone megjelenésére. Augusztustól októberig jó néhány időpont elhangzott, az Apple bejelentése azonban még várat magára.

Tegnap hírként a 9to5mac hintette el, hogy biztos forrása szerint az Apple október 7-én, pénteken kezdi el árusítani az új iPhone-t, viszont neten már szeptember 30-tól előrendelhetővé válik.

A cég vacillált az október 7-i és 14-i indulás között, azonban mivel az előzetes tömegtermelés elég biztató eredményeket hozott, a 7-i dátum mellett döntöttek.

Ezek az időpontok illenek a szeptember eleji bemutatóhoz, aminek dátuma azonban még nem került kihirdetésre.

iOS és Android felhasználók összehasonlítása

A Hunch.com készített egy iOS-Android felhasználói összehasonlítást, melyben 15 818 felhasználó adatát hasonlították össze. Az eredmény képiesítve lent látható.

Elég érdekes szempontokat vetettek össze (pl. kedvenc étel, játszik-e valamilyen hangszeren, stb.), nem hiszem, hogy ezek alapján általánosítani lehetne egy tipikus felhasználót…

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Szerintem ezen a kepen az latszik egyertelmuen, hogy az okostelefonok kozul a fiatalok 10-25 eves korosztaly kozottiek inkabb az olcsobb androidos telefonok kozul valasztanak. Ott nagyobb a valasztek is. iPhone-t inkabb a felnottek-idosebbek valasztanak. Semmifele szellemi-erkolcsi egyeb dolgokat nem kell belemagyarazni.


Add a Comment