fbpx Skip to content

iPhone 5 koncepcióvideó

Már jó néhány Photoshoppal készült iPhone 5 koncepciót láttunk, azonban videó még nem készült belőlük. Most már ennek sem vagyunk hiányában, a lenti klippet a francia Nowhereelse csapata készítette, és a készülék minden fontosabb tulajdonságához százalékos valószínűséget rendeltek.

Jó kis videó lett, én már nagyon várom, hogy az Apple bemutassa, milyen is lesz valójában az új telefon. 🙂

Az Apple a világ legértékesebb cége

Tegnapelőtt még csak egy rövid időre, de a tegnapi tőzsdei zuhanás következtében zárásra az Apple tőzsdei kapitalizáció alapján a világ legértékesebb cége lett. A vezető helyet az Exxon Mobil olajcégtől vette át, annak értéke jobban esett, mint a Cupertino-i vállalaté. Záróárak alapján az Apple 337.17 milliárd dollárt, míg az Exxon 330.77 milliárd dollárt ér. A lenti ábrán 2001-től kezdve az Apple, az Exxon és a Microsoft piaci értéke került összehasonlításra.

Persze Steve Jobs szerint ez nem sokat ér, mivel a vásárlók nem ez alapján döntik el mit vesznek. Igaza van. Piacképes, innovatív, vevőket érdeklő termékeket kell gyártani.

A Gizmodo nem vétkes az elvesztett iPhone 4 ügyében

Tavaly áprilisban egy Apple-alkalmazott egy étteremben hagyott egy iPhone 4 prototípust. Ezt megtalálták, majd 5000 dollárért eladták a Gizmodo techblognak, ahol szenzációt keltve megírták az esetet. Az Apple is lépett az ügyben, több helyszínen a rendőrség razziát tartott, számítógépeket, merevlemezeket foglaltak le. Végül a Gizmodo visszaszolgáltatta a telefont az Apple-nek.

Folyt a jogi procedúra, tegnap a San Mateo-i ügyész döntött, és csak a telefont megtaláló és értékesítő személyek ellen emel vádat elvesztett tárgy hűtlen kezelése és ellopott tárgy birtoklása miatt. (Az amerikai jog szerint ha valaki egy tárgyat talál, és tudja, ki a jogos birtokosa, az lopottnak minősül.) Tehát a Gizmodo-t, és az esetet megíró újságírót felmentették a vádak alól.

Az említett két személy meghallgatása augusztus 25-én lesz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

12 Comments

  1. Nagyon jó videó 🙂

  2. @megyo:
    Nagy arc vagy! 😀
    Az előző bejegyzés már hozta ezt a videót 😀

  3. Tényleg nagyon jó videó.

  4. @megyo: Az is jó videó de sajna fake. Nézd meg az URL címet 00:00-ánál 😀 látod h saját gépéről nyitott meg egy html fájlt 😀

  5. @tomi35: ott a pont 😀
    Más: azért a koncepcióban szereplő 100%-os biztonságú adatok jelenléte szerintem kicsit túlzás…

  6. @tomi35: Szerintem nem fake, mivel frissíti az oldalt. Mint ahogyan azt is láthatod, hogy tölt be. Ott a folyamatsáv. Nagyon bejövős lesz szerintem az i5.

  7. @hazse: Egy mamp nevű program segítségével ez is kivitelezhető. Csak egy ügyes html programmer kell. Árulkodó, a 0. másodperc elárul mindent. FAKE 🙂

  8. augusztus 18-án jön az iOS 5 beta 6
    kép

    iclarified

  9. Sziasztok!!!
    Egy kis érdekesség.
    A barátom tegnap vásárolt egy LG Optimus 3D-t ma pedig viszi vissza a szervízbe. 😀
    Én mondtam neki hogy IPhone-t vegyen!!!
    Hajrá Android csak így tovább!!!

  10. @hazse: wamp nevű programmal simán meglehet csnálni, arról nem is beszélve, ha nagyon akarod akkor meglehet csinálni hogy a te gépeden egy bizonyos oldalt/file-t egy adott domain enven nyisson meg a böngésző pl apple.com-on mást hoz be, akár csak a videónál. De a videó vége felé, amikor lépked nem akarja betölteni az oldalt mivel nem étezik csak egy ügyes programmal megoldotta hogy az ő gépén behozza. Tehát fake.

  11. @dakota69: Azigen 😀 én így jártam Huawei S7 Slim tabletttel is, gyárilag szarul rakták á a szoftvert és kellett neki egy gyári beáll. visszaállítása mert marketből egyszerűen semmit se akart letölteni. Trágya az android.


Add a Comment